- 7 Aralık 2015
- 625
- 771
- 33
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.321
ben de 16 ocakta düşük yaptım ve hala adetim düzensiz4 nisanda adet oldum 30 nisan diye tahmin ediyorum
çünkü 7 haftalık kayıptan sonra adet düzenim baya bozuldu
hayırlı olsun tatlım
Ya ilkkez yaşıyorum bu duyguyu kan vermeye gidiyorum inş bozuk flan değildir dua edin lütfen
ben 28 kasında kürtaj oldum ve halaa düzelmedi mart ayında adet olamadım 2 tane kistim olmuş onun için dogum k hapı kullandım çok şükür onlar gitmiş çarşamba günü klomen başladımben de 16 ocakta düşük yaptım ve hala adetim düzensiz
inşallah canım allah gönlüne göre verir inşallahben 28 kasında kürtaj oldum ve halaa düzelmedi mart ayında adet olamadım 2 tane kistim olmuş onun için dogum k hapı kullandım çok şükür onlar gitmiş çarşamba günü klomen başladım
rabbimden istiyorum inşallah bu ay verir
Ya ilkkez yaşıyorum bu duyguyu kan vermeye gidiyorum inş bozuk flan değildir dua edin lütfen
İnşallah :)ben diyorum bereketli burası diyee. :)
inşallah daha çok hamile haberi duyacağızz
inşallah canım allah gönlüne göre verir inşallah
Canım bende öyleydim 8 gün kala yaptım negatif çıktı dün bile negatifti ama bugün böyle çok değişik bi duygumerimericik bata 4 gün var kesin koyulaşır o git gidee :) ayy işte böyle gördükçe dayanamıyorum erkenden test yapıyorum yaa
Canım bende öyleydim 8 gün kala yaptım negatif çıktı dün bile negatifti ama bugün böyle çok değişik bi duygu
Evet verdim ve çok endişeliyim inş güzel çıkar değerlerim dua istiyorum kızlarrrHadi hayırlısı bakalım kan verdin mi?
Bende gorduuum :) Hadi insallah guzel haberler al canim :)Ya ilkkez yaşıyorum bu duyguyu kan vermeye gidiyorum inş bozuk flan değildir dua edin lütfen
Çok tşk herkese rabbim nasip etsin kan verdim 1,5 saat sonra alıcam inşallah sonucu... Dayanamayıp bitane daha aldım ve oda aynı böyle çıktı ikiside bozuk olamaz dimi? :)
Evet verdim ve çok endişeliyim inş güzel çıkar değerlerim dua istiyorum kızlarrr
Ben inaniyorum canim guzel bir deger cikicak cunku cok silik degil gayet net gorunuyordu.Belirtilerin nelerdi canim,adet sancisi var mi?benimde bata son 3 gun adet agrisi disinda agri yok o nedenle endiseliyim.Evet verdim ve çok endişeliyim inş güzel çıkar değerlerim dua istiyorum kızlarrr
Ben bu sabah regl oldum, hamile kalan arkadaşlar hayırlı olsunEvet kızlar son durum nedirr ??
- @seieda............................1 Nisan
- @kubito...........................4 nisan
- @gul_22116.....................4 nisan
Zanamm174 ..................7 nisan - @_meLinDa_..................9 nisan
dilo00 .............................9 nisan - @Kriziantemcicegi ............................10 nisan
- @Mrcege .............................10 nisan
- @busrademirtas .................10 nisan
- @nbor ...................................10 nisan
masal3487 ......................11 nisan - @gulnarsen.......................11 nisan
- @enginkelime .........................11 nisan
Teşekkür ederim aminnn darısı her isteyenin başına inşallah canımBende gorduuum :) Hadi insallah guzel haberler al canim :)