2016 NİSAN AYINDA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER

Ayyy hadi gözün aydın.ben bugünle beraber 40 gündür bekliyorum.ama 32.gün yumurtladığımı biliyorum.hayırlısıyla haftaya olurum inşallah.dün olduysan dünü 1 sayarak 28.gün olursun herhalde.ya da 2 3 gün geç ya da erken olabilir.
İnşallah hiç olmaz.

Ay cnm inş sende hamilesindir :)

Gerçkmi cnm ya
Türk kahvesi dogrumu
Eşim çok seviyor ben içirmiyordum fazla

Bilmiyorum ki bu ayda diyorum test falan yapmayayım gün aşırı olsun diyorum neypsamki

Ay cnm inş sende hamilesindir :)
Yok bebeğim ben de bu ay umut yok.çünkü yumurtladığım zaman yani 32. Gün ovu testi pozitif olduğu için hamileyim sanıyordum:)ben gelecek hafta olursam.muhtemelen yeni bat mayıs olur.

Yok bebeğim ben de bu ay umut yok.çünkü yumurtladığım zaman yani 32. Gün ovu testi pozitif olduğu için hamileyim sanıyordum:)ben gelecek hafta olursam.muhtemelen yeni bat mayıs olur.

Olsun cnm inş hayırlı zamanda bizde meleklerimize kavuşuruz

Tabiki an olumsuz düşünme . Güzel haberlerini bekliyor olucaz inşallah :)

Benide eklermisin listeye 16 nisan

Tebrik ederim tatlim gayet net cikmis.Normal gebelik testiyle mi yapiyorsun yoksa ovulasyon testi veya erken gebelik testiyle mi?
Teşekkür ederim canım normal gebelik testiyle yapıyorum inşallah yanılmıyorumdur ama 3 gündür yapıyorum hergün biraz daha belirgin cıkıyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…