- 8 Haziran 2015
- 2.906
- 2.106
-
- Konu Sahibi _bilgehan_
- #1.241
Ayyy hadi gözün aydın.ben bugünle beraber 40 gündür bekliyorum.ama 32.gün yumurtladığımı biliyorum.hayırlısıyla haftaya olurum inşallah.dün olduysan dünü 1 sayarak 28.gün olursun herhalde.ya da 2 3 gün geç ya da erken olabilir.Günaydın kızlar dün regl oldum
Şükürya :)
5 gün gecikmeli oldum ilk defa nasıl hesaplıycam .
Bu ay zaten pek çalışmamıştık
Hayırlısı bklm
Umutlar başka bahara
Yada hiç ovu kullanmasammiki
Benimde bi kaç gün günüm gecikti.günümden 2 gün önce test yapmıştım negatifti tekrar tapmadımBu ay baya kisi gecikti sanirim bnde gecikmenin 3. Gunune grdm. Klomen kullndgm icin olblr diye test yapmiyrm. Sen kullanmimiydin cnm
Ayyy hadi gözün aydın.ben bugünle beraber 40 gündür bekliyorum.ama 32.gün yumurtladığımı biliyorum.hayırlısıyla haftaya olurum inşallah.dün olduysan dünü 1 sayarak 28.gün olursun herhalde.ya da 2 3 gün geç ya da erken olabilir.
İnşallah hiç olmaz.
Bu ay baya kisi gecikti sanirim bnde gecikmenin 3. Gunune grdm. Klomen kullndgm icin olblr diye test yapmiyrm. Sen kullanmimiydin cnm
Canim bu ay geciktiyse onumuzdeki ay kesin hamile kalirsin cunku adetin gec oldugunda vucud artik hamileligi istiyor demek mis ... bak bide sana tavsiyemm ateş ölcme yontemini dene internetten arastir.. bide iliskiye girneden esine 1 saat onceden turk kahvesi icir spermlerin hareketliligini arttiriyorr ..
Yok bebeğim ben de bu ay umut yok.çünkü yumurtladığım zaman yani 32. Gün ovu testi pozitif olduğu için hamileyim sanıyordum:)ben gelecek hafta olursam.muhtemelen yeni bat mayıs olur.Ay cnm inş sende hamilesindir :)
Yok bebeğim ben de bu ay umut yok.çünkü yumurtladığım zaman yani 32. Gün ovu testi pozitif olduğu için hamileyim sanıyordum:)ben gelecek hafta olursam.muhtemelen yeni bat mayıs olur.
Aminn canım.hayırlı kandiller.Olsun cnm inş hayırlı zamanda bizde meleklerimize kavuşuruz
Tabiki an olumsuz düşünme . Güzel haberlerini bekliyor olucaz inşallah :)Sağol cnm ya moral oldu soylediklerin. Bende öyle dusunuyorum.bir dahaki randevu gelsin duruma göre başka bir dr a da gorunurum. Böyle dönemlerde şunu anladım moral çok önemli her kelime çok önemli tekrar teşekkür ederim.
Benide eklermisin listeye 16 nisanMerhaba hanımlar benimde tüm umutlarım nisana kaldı bizde burada bekleyelim Mart ayı ile karışmasın
- @ozlemdenz....................3 nisan
- @Maviay84 ....................1 nisan
- @gurbettekigelin............1 nisan
- @sunflower.......................5 nisan
- @jtaime020626...............8 nisan
- @kandilll..........................7 nisan
- @seieda............................1 Nisan
-Lidya- ..........................1 nisan - @kubito...........................4 nisan
- G gul_22116 .....................4 nisan
- @ladys_girl.................... 6 nisan
- @Zanamm174..................7 nisan
- @_meLinDa_..................9 nisan
- @dilo00.............................9 nisan
- @tubaender.....................10 nisan
- @Kriziantemcicegi ............................10 nisan
- M Mrcege .............................10 nisan
- @busrademirtas .................10 nisan
- @nbor ...................................10 nisan
- @masal3487......................11 nisan
- @gulnarsen.......................11 nisan
- @enginkelime .........................11 nisan
mutlubirisi .....................12 nisan - @pink2 ........................12 nisan
merimericik ..................12 nisan
- @GnlA................................13 nisan
- @Bihter34..........................14 nisan
- @loliss................................14 nisan
- @serapozcan3343..............14 nisan
- @kushi ..........................14 nisan
- @ffakem............................15 nisan
- @__ATALANTE .............15 nisan
- @Kafayibebeklebozdum ............15 nisan
- @cansu0812 .................................15 nisan
- @fufucukkk........................16 Nisan
- @The ilknur.......................16 nisan
- @sweetwitch01...................16 nisan
- @oh_ne_ala.......................17 nisan
- @durulavinya ........................18 nisan
- @ayllllliiiin35.....................19 nisan
- @syma12.............................19 nisan
- @april1109 .........................19 nisan
- @nisan152...........................20 nisan
- Y YESIMBOZ ......................20 nisan
yesa .................................20 nisan - @Cemre Yaman .....................20 nisan
- @Enise54.............................21 nisan
- @Martle................................21 Nisan
- @ebru190514.......................21 nisan
- @i006 .............................22 nisan
- @boza....................................23 nisan
- @nisandeniz........................23 nisan
- @rujj....................................24 nisan
- @neslli.................................24 nisan
- @mrveee28......................... 24 Nisan
- @Yeniigeliin.........................27 nisan
- @lacrimosa ............................27 nisan
- @aylinelfin ............................28 nisan
- @celine20............................29 nisan
- @country ...........................30 nisan
GELECEK AYA KALANLAR
- @xDerinMavix
1 Mayısta İnşallah - @pembesu
Mayısta inşallah
- @Tuba0735
Mayısta İnşallah - @xiexie
Mayısta inşallah
Canım mrb ben yeni gördüm mesajı, malesef bende de hiç belirti yok göğüs ağrom dışında, od her adet öncesi bende zaten olağan bişeyAminnnn n benim de 14 listede ayıp heyecanlandiriyor ama hiç bir belirti hiç birşey yokkk sende varmi belirtiler??
Yeni gördüm mesajını canım bat 9 martsenin bat ne zaman canım
Çok teşekkür ederim canım ama daha kesin değil gibi bugün kan verdim yarın alcam sonucu. İnşallah hepimiz güzel haberler veririz bu ay. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahhh...7 nisan 7 hamile mi olduk şimdiii çok sevindim canımmmm tebrik ederimm
Teşekkür ederim canım normal gebelik testiyle yapıyorum inşallah yanılmıyorumdur ama 3 gündür yapıyorum hergün biraz daha belirgin cıkıyor sankiTebrik ederim tatlim gayet net cikmis.Normal gebelik testiyle mi yapiyorsun yoksa ovulasyon testi veya erken gebelik testiyle mi?
İnşallah öyledir canım yaa umutlanmak istemiyorum yarın kan sonucumu alınca sevinmeye başlarım artık tabi pozitif ćıkarsaHamilesin kiz hayirli olsun insallah