2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
hayırlı olsun bence folik asit kullanmalısınız biz kullanıyoruz :)
Canim decavit te de folik aşı var. Bugün ankara da perinatolog a göründum. Bu durumu da sordum. Kullandığım tüm ilaçlar hakkında tek tek bilgi aldım. 1 gün decavit bir gün folbiol alıyordum. Decavit devam et dedi. Kestiği ilaçlar oldu. Ama decavit i al dedi.
 
Kesinlikle.ama elimde olmadan aliyorum ki. Yemek yemeyi sevmem zaten. Ki okul baya yogun gecti hep kosusturma ona ragmen 10 kilo pes dedim.
aynı benım gibi , benımde ılk hamılelıgımde ne yapsamda kılo alımına engel olamadım , sadece yemekle ılgılı degıl metabolızmayla ılgılı bence
 
merhaba, dün doktorum bana da verdi progestan vajinal yolla kullanmam için, sabahtan beri sersem gibiyim. Sanırım oral yolla almadığım için mide bulantısı yapmadı ancak ne yerdeyim ne gökteyim gibiyim :)
neden veriyorlar progestanı? kanama olmadan veriliyor mu?
 
kızlar 1 kayısıyı zorla yedım biraz once bogazımda büyüye büyüye indi mideme . Öğlen de düzgün bir şey yiyemedım . Birden mi başlıyor böyle çünkü dün iyiyidim , sabahta iyiydim , şimdi yemek duymak , gormek istemıyorum .1. Gebeliğimde hıc olmamıstı bulantı
 
Kızlar ben bugün torch testimi yaptırdım devlette ücretsiz ama sonuc 20 gün sonra çıkacakmış anlamadım niye o kadar fazla zaman diye kendi doktoruma soracağım bu hafta sonu eğer acilse sonuçlar özelde de yaptırırım alıştım artık kan vermeye Hee bu arada teyzeleri geçen perşembe doktor 6+2 demişti bebeğime bu hafta maşallah büyümüş kuzum 7+4 dedi doktor çok şükür Cumartesi kendi doktoruma giderim sonra daha uzun süre ultrasona girmeyi düşünmüyorum
 
Artık onu göze aldım canım Şubata kalacak eş durumu bizim aman sağlıkla gelsin bebiş atanayım da varsın Şubat'ta bitsin 1,5 yıl sürsün adaylık :)
 
Kızlar çok güldüğüm bi olay anlatcam :)
Eşim şimdi ankarada bebek mağazasına girmiş arıyo zıbın alayım mı diye :) çok güldüm dedim biraz sabret daha cinsiyeti bile belli değil dedim:)
 

Tşk ederım bir an kimse kullanmıyor sanmıştım. Mide bulantısı yapabilir o yüzden yatmadan al demişti Dr.Um sen nasıl kullandın bulantı yaptı mı sende?
 
Kızlar bende 76 kg ile hamile kaldım. 84 tüm 8 kilo verdim daha da gidiyordu bebiş geldi İnşallah hamilelikte çok almam oğlum da 9 kilo almıştım doğumda gitti kilolar ancak emzirirken çok aldım. Bu arada çalışırken hamile olmak ne zor şeymiş arkadaş bütün gün uyumak istiyorum.Kafam çalışmıyor resmen.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…