2016 Nisan Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri


  • Ankete Katılan
    380
emsey muayene ücretri 85 tl normal doğum 2500 müş. benim hastanede muayene 45 yada 50 normal doğum 900 istege bağlı sezeryan 1600 zorunlu 900.
ooo sen hızlısın baya sormuşsun bile:) bizde de muayene 50 tl. doğumu sorcam.
bir de testler yapıldı mı senin? kan idrar vs hamilelik testleri?
doktorum keseyi görünce testleri yaptıralım dedi bekliyoruz.
ben hamilelik düşünürken yaptırayım dedim ersoy 500 tl istedi.
şimdi de korkuyorum acaba remedy kaça yapacak. senin hastane kaça yaptı?
 
Slm kızlar nası gidiyo hamişlk?? Çok şükür mide bulantısı vs gibi sorunlarım yok lakin çok gergin sinirli bi insan oldum şu sıralar sizde de var mı bu durum?
 

Sizinle tartışmak yapabileceğim en büyük hata olur.Size tıbbi olarak olmasi gereken bir durumdan bahsettim.Neden din öğretmeye kalkıyorsunuz acaba? Bu uslubunuzu ve din ogretilerinizi dinlemek için burda değiliz. Hepimiz hamileyiz ve birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.Bence gereksiz gerginlik yarattiginiz için bu grubu terkedin lütfen.Burda din konuşmak yasak.Uslubunuzdan dolayi siteye şikayetimi bizzat bilmiyorum. Siz de bebeginize selüloz,sülfatlı selüloz CaCo3 karbonat tebeşir kireç taşı, kaolin talk,retansiyon maddesi, Stearik asit,köpük söndürücü, optik beyazlatıcı,Aliminyum sülfat ve boya.... icirerek bebeğin ilerde hastalık geçirmesi için önayak olmaya devam edin.Yazık!
 
Cok tesekkur ederim cevabin ve ilgin icin canim benim. Kesem iste 5+2 lik cikmisti 5 haftalik kese boyutuymus ama hcg de 30bine yakin cikti. Ayin 10unda 7300 kisur du 5 gunde 30bine cikti nerdeyse
Beta değerleri hakkında bi bilgim yok canım, doktorum keseyi gördükten sonra betanın bi önemi yok dedi. Eğer beta düzenli yükselmese kesen sağlıklı olmazdı dedi. Sende keseyi görmüşsün ya çok endişe etme artık
 
Reactions: cle
ben yaşadım,kahvaltıyı çok güzel edince midem bulandı,sofrayı toplayamadım,öğürmekten...eşim sen kesin hamilesin dedi...inşallah hamişsindir :)
 
Kızlar dr dan geldim. Bebişi gördük.2.75 mm boyu. Kalp atışlarını da duydummm.
tebrik ederim canım ne mutlu sana. karındanmı duydunuz alttanmı.
canım hastanemde yaptırmadım ben sende öyle yap istediği testlerle hem gebelik kaydını yaptırmak hemde testler için aile hekimine git onlar yapıyorlar.eksik kalanlar olursa dışarda yaptırırsın.
 
Çok tesekkür ederim hepinize. Kesinlikle çok güzel bir duygu.allah isteyen herkese nasip etsin. Bize de sağlıkla devamını sağlasın inşallah. Dr bakalım bir şeyler duyabilecek miyiz dedi.veeee pıt pıt lar başladı. Öyle bir an ki dondum kaldım. İçimde bir canlı var bir bebek var benim bebeğim.bana anne diyecek. Sabah halsizdim bir şey yiymedim pek. O AN dedim ki artık onun için yemelisin.
 
Kızlar dr dan geldim. Bebişi gördük.2.75 mm boyu. Kalp atışlarını da duydummm.
tebrik ederim,darısı başımıza...
ben de bugun kontrole gittim,sat a göre 5+2 ama ultrasonda 4+5 çıktı,7 mm miş kesemiz,yolk sac da var,haftaya kalp atışı için gideceğiz,inşallah sorunsuz bi şekilde tamamlarız.
 
Gozun aydin hic duymamistim perdeyi
Peki erken dolleme olduysa kese gene ufak kalmis olabilir mi canim? Yoksa normalden kucuk olmasi sikinti degil mi?
Canim kesenin buyumesi onemli dr daha onceki usg.lerimi istedi kese büyümüşmu bakalim diye endise etme birsey olsa mutlaka dr sana söylerdi bana dusebilir dedikleri gibi
Kızlar dr dan geldim. Bebişi gördük.2.75 mm boyu. Kalp atışlarını da duydummm.
Maşallah gozun aydin canim
 
Reactions: cle
Çok teşekkürler canım benim bugün doktora gittim yeniden keseye gördük hersey yolunda dedi :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…