• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 medikal parkta dogum yapanlar

pullubiber

‍‍‍konuşkan üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2015
2.390
3.486
83
38
Merhaba;
aralikta dogum yacagim Allah izin verirse.izmir medikal parka gidiyorum.hem telefonda hemde hastanede fiyat aldim.telefinda 2500tl dediler hastanede 7500tl dediler.iki fiyatta ssk lilar icin.medikal parkta dogum yapan var mi?Memnun kaldiniz mi?Ne kadar odediniz..deneyimlerinizi paylasirmisiniz

Ben bugun hastaneden fiyat aldim 3550 tl bir gece refakatci oda suslemesi fotograf albumu ivir zivir her sey dahil fiyat bu.fiyati 3040 a kadar dusurebiliyosunuz bu arada kartla vs. Odenmiyo sadece nakit odeme.eger diyo yeni dogan yogun bakimi kullanmak durumunda kalirsaniz ucretsiz dedi.bende zaten yeni doganlar devlet korumasinda ve tamamen ucretsiz tedavileri demeden edemedim ...lafi kivirmaya calisti ama olmadi.Peki daha once dogum yapan var mi??Hastanede sorun yasayan var mi??

Canım ben Ankara Medikal Parka gittim 16.haftaya kadar. Çok güzel, nezih, temiz, ilgili bir hastane.
Fakat fiyatlar çok pahalı geldi bana, dışarıda yaptırdığım kan testi 50 tl tutarken, orada 250 tl.
Aynı şekilde diğer hizmetlerde böyleydi, hastaneyi değiştirme kararı aldım.
Pişman da olmadım açıkcası. Doğum için bende fiyat almıştım.
5500-7000 arası fiyat vermişlerdi. Refakatçı, oda süsleme vs her şeyi ayrı hesaplıyorlar.
Şimdi gittiğim hastanede oda süsleme vs yok ama çok önemsemedim açıkcası, zaten arkadaşım yapacak fotoğraf ve süsleme işini diye düşündüm.

Back