2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Annesutunu sagdiktan sonra nasil veriyorsunuz? Kasikla mi? Gunde bi iki kez sagdigim sutten vermek istiyorum, bilgisi olanlar paylasabilor mi

B
Beimde 10 kilo fazlam var canim dizlerim topuklarım çok ağrıyor kilodan sanırım

Annesutunu sagdiktan sonra nasil veriyorsunuz? Kasikla mi? Gunde bi iki kez sagdigim sutten vermek istiyorum, bilgisi olanlar paylasabilor mi
Ben biberonla vermeyi düşündüm ama almıyor bi türlü sağdığım sütler ziyan olucak mslesef

yesilcan86 canım ne yaptınız, egzersize başlayacaktınız nasıl geçti?

Canim bebegim cok kucukmus daha teşhis koyamayiz 2 ay sonra gel dedi, bayramdan sonra bi ultrason çekilecek belkide lenf bezi sismistir değerlendirelim her ihtimali dedi, şişlik olan tarafa yatirmaya özen gösterin felan dedi, kalça ultrasonu çekildi sorun çıkmadı şükür. Yani çok ciddi bir tedavi secilmedi. Nası anneyim farkedemedim diye kendime kiziyordum ama en erken halde farketmisim,bu kadar küçükken anlayıp getiren olmuyormuş pek. İnşallah ciddi sorunları olmaz yavrumun

benim gittiğim hastane için her hangi bir randevu almadım(kadın doğum ve çocuk bölümü aynı yerde), direk gittim işitme testi yaptırmak istiyoruz nereden sıra almamız gerek diye sorduk. Sıra falan almanıza gerek yok dediler, direk çıktık işitme testi odasına yaptırdık. Ama tahminimce çocuk doktoruna gitmek gerek sanki..

Kızlar sutunuz artsın die . Doğal olan şeyler dışında . Damla ya da içecek içen var mj ben dé mi alsam . Memisler hep dolu dolu olsa .

ben humana çay içiyorum arada. İşe yarıyor mu bilmiyorum ama 1,5 yaşına kadar emziren bi arkadaşım içiyordu ondan gördüm, tavsiye etti ben de aldım içiyorum öyle unutmazsam günde bir bardak gibi.

İlginç geldi valla niye acaba ses yolu değişince mi oluyor acep kafasi arkaya dogru olunca?
ewet canım tamda olanı yazmıssın gazını alırken kafası geriye doğru gidiyo genelde ozamn oluyo kısık boğuk bir ağlama o bile korkuyo sesinden yoksa ağlayınca maşallh evin bi başından ötekine sesi geliyo

Dikkatli bi anneymissin canım İnşallah geçer

Ben biberonla vermeyi düşündüm ama almıyor bi türlü sağdığım sütler ziyan olucak mslesef

Buzlukta 3ay dayanabiliyor süt saklam posetlerinde.
3ay boyu kullanmazsam ömrü dolani atarsin biliyorsundur zaten.
Asetatli kalemle tarih at süt posetlerine sagdığında.
Oda sıcaklığında ılık su içinde eriyince ilerde lazım olursa verirsin.

Aslında anne sütünün yapısı bebeğin ihtiyacına göre değişiyor.
Ben sağmıyorum o yüzden.

Çalışacak mısın neden sagiyorsun?
Yani ilerde ihtiyaç duyarsin diye mi?

Memeler terbiye olmalı artık gereği kadar üretmeli bebeğin emdiği kadar.
Zaten emerken de üretiliyor.

merhaba kızlar,
gaz ve kaka yapamama olayı gerçekten yıpratıyor bebekleri, umarım 3. ayda geçiyordur. Hep birlikte bi rahat ederiz bu konuda.
Kilolar konuşulmuş, doğumdan sonra kilo alan bi ben varım sanırım hamilelikte çok kilo almamıştım hani yarısı bebek doğunca gitti, sonra bebeği iyi besleyim derken kendimi beslemişim hiç bir kıyafetime sığamıyorum, bakalım bayramda nasıl olacak, yazın ne olacak..

bir de bir sorum var tecrübeli annelere. Hani banyo yaptırırken kulakları kapatıyoruz ya su kaçmasın diye, ki ben onu da pek beceremiyorum su kaçıyor arada ya neyse. Ne zamana kadar böyle dikkat etcez? Bi yerden sonra rahat yıkayabiliyor olmalıyız dimi? ne zaman ki? bilen var mı?

Merhabaaaa. Çok dertliyim ben yaaa az evvel sunnet on muaynesinden geldik. Hemen edelim dedilerde kactim bayram gecsin diye. Bayramdan sknrada 2. Ay asilarimiz var atesli olur dedim. 16 temmuza randevu aldim. Sunnet yaptiean varmi. Bi esim bi ben bu koca şehirde aceba bi becerirmiyizki. Ne yaosam bilemedim annemi cagirsammi. Korkuyorun ben yaa cok ta duygulyyum.

Kızlar benim oglum devamlı emmek istiyor ne yapcam bilmiyorum, sütüm var hepsini emiyor sonra geri kusuyor, gece 3 4 saatte bir uyanip emiyor geri uyuyor ama gündüz uyku yok 10 dk da uyanıyor hep meme istiyor emzik te almıyor,gazını çıkarıyor rahat zaten gaz damlasi kullanıyoruz, pisigi de yok sebep ne olabilir bi fikir verin bana, vücut isisinida kontrol ediyorum isi gucu bıraktık emiyoruz 24 saat

hangi yöntemle sünnet yaptırmayı planlıyorsunuz? ankarada mı olacak sünnet, nerde? biz de bayram sonrası cumartesine randevu aldık ankarada alisklamp için. Bir de ön muayene mi oluyormuş.. ben onu bilmiyordum.. şu an 45 günlük o zaman da 52 günlük olacak. Çok mu erken acaba diye tereddütlerim var bi yandan. Bi yandan da hatırlamasın hiç çok hareketlenmeden olsun bitsin istiyorum.Sonuçta hastaneden çıkmadan yaptıran da var, 40ı çıkmadan yaptıran da.
İşte tam iyileşme sürecinde 2. ay aşıları olacak. Umarım bu süreci kolay atlatabiliriz hayırlısıyla. Bi de evimizde olsak akşama kadar bez bağlamam istediği yere işesin kakasını yapsın temizlerim diyordum şimdi misafirlikte olcaz, bez bağlamadan da olmayacak o nasıl olacak ben de ona takılmış durumdayım..

büyüme atağına girmiş olabilir mi? bizde de arada öyle oluyor ama bir iki güne geçiyor. acaba öyle bi dönem mi ki?

Ank
Ankarada etlikte bor tip merkzinde cok arastirdim. Ama burda yaptiran tanidiklarimda var. 6 aydan kucuklere lokal yapiyorlar.

banyo yaptırırken yüzü aşağı bakıyo bebeğimin o şekilde yıkıyoruz biz başını o yüzden hiç kulaklarını kapatmadım.çok şükür su filan da kaçmadı bi huzursuzluğumuz yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…