- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.981
Ver canım mama dünyanın sonu değil ya üzme kendini bebeğin doysun yeterki hem mama hem meme devam...Benim kızım da 61 günlük o da elini sürekli ağzına götürüyor epey zamandır ellerini tanıma donemindeler.sürekli emme isteği gazdan da olabilirGün dé iki oldu yahu. Hatta market é gitmistik sagdigim süt vardı onü da orda biberon la verdim
Canim 3 aylık mi senin bebisinvalla bızımkı devamlı bısıklet sürme modunda bu ayha bıde bu ay yumruklarını emme ıle tanıstırdı bızı :) başka mısal sırt ustu yatarken yan donup sonra çabalayarak kendını yüz üstu donduruyor sonra basıyor çıglıgı tabı o ayrı :)) ayagını yatagına takıp ılerı atıyor vucudunu ne bılım 3 aylık oluyorz 3 gn var bunları yapabılıyor şimdılık işte:) gaz sorunuda bızım ıkı haftadır azaldı çok fecıydı kolık derecedeydı şükür bıttı deneck kadar azaldı
Ayy bunu.duydum ne kadar rahatladım anlatamam selmacim.Ben yapmıştım istanbuldan hataya ve hataydan istanbula. Klima açmıştık eline kulağına bakarak örtmüştüm ustunu. 3sene önce oglumda
Canım demir hapini kullanmanı tavsiye ederim. Normal insanların en düşük değeri 10 olurmuş benim hamilelik boyunca günde iki defa kullanmama rağmen kan değerim hep 9 du. Doğumdan sonra da 5e düştü ve iki ünite kan bir unite beyaz kan aldım. Bebeğim iki aylık ve hala kullanmaya devam ediyorum. Ayrıca kansizlik bebegin de gelişimini etkiliyor diye biliyorum. Belki şurup kullanabilirsin.arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben
EvetCanim 3 aylık mi senin bebisin
Ay sıkıntıların bitmiş sayılır maşallah darısı bizimkilerin başına
Canim ben sadece decavit kullandım demir hapı kullanmadım ama sezeryandan sonra gece titremeleri başlayınca mecbur kullandım 15 gün kadar düzenli sekilde çok iyi geldi demir hapini aç icmezsen mideni çok kötü yapıyor en az 2 saat sonra yemek Yemeni tavsiye ederimGünaydın.
Büyük bir olasılıkla bir iki haftaya mide bulantıların geçer. O zamana kadar kullanma ama yediklerine dikkat et. Sonuçta vitamin hapı, besinlerden de sağlayabilirsin. Benim doktorum 4. Ayımdan sonra vitamin ve demir hapına başlatmıştı. Allah sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin, hayırlı doğumun olsun inş.
Çocuğu bu devirde yalnız salman mümkün değil bazen düşünüyorum bizim yasimizda sapiklar katiller sapkinlar meczuplar yoktu veya çok azdı da bize mi denk gelmedi şimdi çocuk tacizcileri istirmacilarindan ortalık geçilmiyor 40 yillik komşuya bile güvenip kim bırakabilir çocuğunuAynen canım ben kızımın yaşındayken evimizin karşısı parktı çıkıp oynardım tek başıma.benim evim müstakil.çok güzelde bahçem var ama benim kızım 1 gün dahi tek başına çıkıp oynamadı o bahçede.birisi mutlaka başında duruyo.şu an bebekte var ben çıkamıyorum dediğin gibi kızım eve hapis.ben apartmanda büyüdüm sokaktan eve girmezdim.şimdi çocuğumu kendi bahçeme çıkaramıyorum malesef.
Oyy masallah nefes hanima. Ne.tatli olmusS sevim1991 canım tesekkur ederim dusunup sorduğum için iyi sukurler olsun haftalık kontrole gidiyoruz zor günlerdi geçti sayilirEki Görüntüle 1854267
Masallahhhhh barekallahS sevim1991 canım tesekkur ederim dusunup sorduğum için iyi sukurler olsun haftalık kontrole gidiyoruz zor günlerdi geçti sayilirEki Görüntüle 1854267
Ben de kilodan bacaklarimi toplayamiyirm göbekten egilemiyirm. Oy Oy bayram gelmeyeydi iyidi. Şimdi aileler bizı gördükçe aaa.ne çok kilo almissin hiç gitmemiş deyip deyip duracaklar... Neyse böyle dien bebemin kirli totosunu koklasin; )Bu.arada kilolar konuşulmuş bende benim.cepheden.bildireyim.
72 ile.hamile kalip 99.ile.doguma.gittim. Toplam 27.kilo aldim.
15. Gunumuzde.86 geldim. Arada.87 88 de.gordugum.oldu ama dikkat ettigim aksam yemeğini hafif atlattigim gun yine 86 oluyor.
Kirkkmiz cikti extra.gram.veremedim, zaten kilolu hamile kalmistim. 14 kilo üstümde kaldi
165 cm boyum..
Bayram.geldi simdi.bu.koca kalçaları nasil gizlerim.kara.kara düşünüyorum
Diyet vs.yapamam.sutum azalir diye.cok korkuyorum
Bayramdan sonr yürüyüşe baslarim. Firsat bulursam.havuza.giderim.diyorum
Bu.arada ayaklarim.diZlerim cok ağrıyor
Yere.birsey.icin.coksem yardim almadan.doğrulamıyorum
Kilodan mi,acaba
Hamileyken bile daha rahat merdiven cikiyordum simdi ayaklara agriyor kilodan bence. Bende 25 kilo aldim 5 kikocuk gitti 20 kiko kaldi. Sut olsa onuda takmicam ama sutum de az.Bu.arada kilolar konuşulmuş bende benim.cepheden.bildireyim.
72 ile.hamile kalip 99.ile.doguma.gittim. Toplam 27.kilo aldim.
15. Gunumuzde.86 geldim. Arada.87 88 de.gordugum.oldu ama dikkat ettigim aksam yemeğini hafif atlattigim gun yine 86 oluyor.
Kirkkmiz cikti extra.gram.veremedim, zaten kilolu hamile kalmistim. 14 kilo üstümde kaldi
165 cm boyum..
Bayram.geldi simdi.bu.koca kalçaları nasil gizlerim.kara.kara düşünüyorum
Diyet vs.yapamam.sutum azalir diye.cok korkuyorum
Bayramdan sonr yürüyüşe baslarim. Firsat bulursam.havuza.giderim.diyorum
Bu.arada ayaklarim.diZlerim cok ağrıyor
Yere.birsey.icin.coksem yardim almadan.doğrulamıyorum
Kilodan mi,acaba
Kızlar bişe sorucam oğlumağlarken gayet ii sesi çıkıyor yanlız bi ton ağlaması varki komple kısık neden böyle bi durum var googleden araştırrdım biraz karışık şeyler yazıyo kucağımda gazını alırken kafassı arkaya doğruysa sesi çok kısık ve değişik çıkıyo o bile korkuyo bazen sesinden
Evet cok sicak canim havalar benim ev de cok sicak bazen bezle oynatiyorum sadece. Yok zaten dinlemedim emziriyorum istedikce yine doymazsa sa mama veriyorum. Ama takip ettim bugu zaten asagi yukari iki buçuk saatte acikiyo benimki
Canim yapma oyle ya yazik daha ona. Gaz ilaci ne kullaniyorsun. Brn nurse harveys e geçtim gercekten ben gece bile uyaniyorum gaz çıkarmasına :) bi de bacak karin ayak masajini yap mutlaka aglamasa bile o da faydali
Canim kulak cubuguyla popoyu uyaermak cocugu tembellestirir ikinmayi tamamen birakir ve kaka yapmak daha buyuk problem haline gelir. Suan sadece sut aliyorlar ikinmalarinin aslinda en kolay oldugu donem ama minik olduklari icin zorlaniyorlsr. Bikac ay sonra ek gidaya baslayinca kaka daha buyuk problem olur canim. Aglamasina dayanamiyor bebisine yardimci olmak istiyorsun canim anliyorum ama karnina masaj yap. Karin agrisi cektigi sirada sicak havlu koy karnina. Kucagina alip karni senin vucuduna degsin o sekilde belli tempoyla yuru evde onu hafif ziplatarak. Benim iki cocugumda da kaka icin aglamalarinda bu yontem rahatlatmisti aglamayi biraktiklari anda kakayi daha kolay yapiyorlasr tatlim. Lutfen yanlis anlama soylediklerimi
Canim ben de biogaia ve nurse harveys kullandim etki etmedi. Bir iki gundur rezene cayi veriyorum, gazini aldi gibi şimdilik ,istersen dene sendeGaz ilaci metsil kullaniyorum kizlar ama bazen gerekiyor cubuk cok agliyo kucakta gezdirme masaj karna cekme hepsini deniyorum yinede agliyo. Her zaman degik zaten bazen kendi yapiyo bazende beraber yapiyoruz. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?