- 5 Şubat 2013
- 695
- 498
- 323
- Konu Sahibi CadiKazani
-
- #56.961
Biz 20 gunlukken sakaryadan Tekirdağ gittik geldik hafta sonuna.. bebişi arada dinlendirin mola verip bi tur attırin emzirin yeter yarın bizde yine gidicez allahın izniyle Bişey çık olmaz biz klima açıyoruz ayaklara veriyo eşim en düşükte sonra sogudukca dereceyi arttiyoruz ideal sıcaklığa gelinceye kadar 22 derece süper ne usuyor ne terliyorKizlar kirkimizi bayramda dolduracagiz ve yola cikmayi dusunuyoruz eskisehirdebln istanbula bebegim etkilenirmi tedirginim yol yapaniniz oldu mu??
Merhaba :) biz de gaz çıkarırken zorlanıyoruz ağlıyoruz çıkana kadar hatta :/ ama bacakları hareketli benim kızımın aslında daha ne kadar hareketleniyo da bu gaz geçiyo merak ediyorum :)Nisan annelerinden selam getirdim :) durumlar nasil Allah yardımcınz olsn biz2ay 26 günlüğü çok feci gaz sorunu vardı yavaş yavaş bitti gibi ayaklari bacaklar çok hareketlendi pat pat kendi çıkarıyor artk merak etmeyin geçiyor yani :)
YA ben karar vermiştim biberon vermeyim hiç die. Ama özellikle bugün mümkün olmadı iki meme de bitip bebekım hala mizildaninca şırınga ile damlatiyim mamayi dedim olmadı. Kasikla veriyim dedim ne mümkün üstü başı battı ben de beceremedim zaten en son verdim artk mamayi biberonla. O an insan çok bitmiş oluo o emip bitirnce ben de huzur buldum . Günde bi kere kullanmak alışkanlık yapmaz heralde ya. Benden pes vallaCaNim bebekler üç aylık dönemlerinde meme reddine bulunabiliyormus mümkün olduğunca emdirmeye çalış en son çare biberon ver ki alismasina Fırsat olmasın
Bunu ben dé merak ediyorm. Bizimki de uzun uykuyu aksam 8 gece 2 arası yapio sonra miy miy miy.ramazan da neyse de sonra napcam bilmiom. 5 ten sonra bize uyku yok malesef. Bugün babasına bıraktım adam 9 da uyandırdı benj sinir küpü olmuş :)Kızlar mrb. Benim kızım bgn 36 günlük oldu. Dün gece 11:30-12:00 arası besledim 12:30 da uyudu sonra bende uyudum uyandığında saat 5:20 idi. Artık gece uykuları uzadı 3-4 saat uyuyor ama ilk defa bu kadar uzun uyudu
Sorum şu ki siz bebeklerinizi gece kendiniz uyandırıp saatlik besliyor musunuz hala. Gece kaç saat uyuyor lar. Bu kadar uzun süre ara vereim mi emmeye yoksa uyandirayim mi.
Evet aslında o damla yi soruyorum. Bakalım bugün eşime al dedim . Deneyecem valla . Benim yavru iki memeyi bitirince doymuo. İstiom ki hemen yeniden kaynasa meme sut gelse . ..İnşallah ise yararCanim nisan anneleri galactia mi oyle bi damla kullaniyor sut icin. Onlara sor istersen. Fiyati da 27 tl gibi bisey
Çok sağol canım cevap için anneler her şeyin iyisini bilir tabi ki inş geçici bi durumdur .. bol su içiyorum dinlenmeye çalışıyorum ama gece bizde yol a çıkacagiz yorulursam diye valiz bile hazirlayasim yok artık ..Canım annem ara ara olur öyle demişti bana. Hiç canını sıkma. Sütü arttıran faktörler; emzirme, dinlenme (uyumak) ve bol su. Bir de moralini bozma, sütüm var de. İnşallah hiç sıkıntı değil, sıkma canını
Ben uyandirmiyorum canım genelde en fazla 3 oluyo 4 u bulsa bile uyandirmiyorum ne zaman sesini duyarsam o zaman emziriyorumKızlar mrb. Benim kızım bgn 36 günlük oldu. Dün gece 11:30-12:00 arası besledim 12:30 da uyudu sonra bende uyudum uyandığında saat 5:20 idi. Artık gece uykuları uzadı 3-4 saat uyuyor ama ilk defa bu kadar uzun uyudu
Sorum şu ki siz bebeklerinizi gece kendiniz uyandırıp saatlik besliyor musunuz hala. Gece kaç saat uyuyor lar. Bu kadar uzun süre ara vereim mi emmeye yoksa uyandirayim mi.
valla bızımkı devamlı bısıklet sürme modunda bu ayMerhaba :) biz de gaz çıkarırken zorlanıyoruz ağlıyoruz çıkana kadar hatta :/ ama bacakları hareketli benim kızımın aslında daha ne kadar hareketleniyo da bu gaz geçiyo merak ediyorum :)
Maşallah kuzuna Allah bağışlasın güle güle büyüsün inşallah :) bizimki o kadar değil o Zaman güzel günler yakın bizim kız yüzüstü yatırınca hemen yana atıyo kendini bi dönebilse hemen sırtüstü dönerdi :))valla bızımkı devamlı bısıklet sürme modunda bu ayha bıde bu ay yumruklarını emme ıle tanıstırdı bızı :) başka mısal sırt ustu yatarken yan donup sonra çabalayarak kendını yüz üstu donduruyor sonra basıyor çıglıgı tabı o ayrı :)) ayagını yatagına takıp ılerı atıyor vucudunu ne bılım 3 aylık oluyorz 3 gn var bunları yapabılıyor şimdılık işte:) gaz sorunuda bızım ıkı haftadır azaldı çok fecıydı kolık derecedeydı şükür bıttı deneck kadar azaldı
sagolasin amin cumlemizinkini 'ALLAH BAGSLASN BIZLEREMaşallah kuzuna Allah bağışlasın güle güle büyüsün inşallah :) bizimki o kadar değil o Zaman güzel günler yakın bizim kız yüzüstü yatırınca hemen yana atıyo kendini bi dönebilse hemen sırtüstü dönerdi :))
OLSUN canim bebişin doysun da varsın biberonla doysun aç kalmasından iyidir bi kereden bişey olmaz ki o senin kokuna alıştı artık bırakacağını sanmıyorumYA ben karar vermiştim biberon vermeyim hiç die. Ama özellikle bugün mümkün olmadı iki meme de bitip bebekım hala mizildaninca şırınga ile damlatiyim mamayi dedim olmadı. Kasikla veriyim dedim ne mümkün üstü başı battı ben de beceremedim zaten en son verdim artk mamayi biberonla. O an insan çok bitmiş oluo o emip bitirnce ben de huzur buldum . Günde bi kere kullanmak alışkanlık yapmaz heralde ya. Benden pes valla
Nim sen emzirmeye bak strese sokma kendini memeler her zaman taş gibi dolu olmuyor terbiye oluyor bebeğin emdiginde aglsmiyorsa cisli bez sayısı da yeteri kadarsa sıkıntı yapma benceKızlar 2 gün önce gece bi uyandım memeler yumuşacık süt çok az yanu 40.günümüz bugün ilk defa böyle oldu kaç saat geçmişti daha dolgun olurdu normalde 2 gün geçti hala aynı bi anda sut neden azalır stres yapmayayim dedim bekledim ama lütfen bişey söyleyin hep böyle mi gidecek yoksq olur mu böyle arada azalma (bu arada çok yoruldum o gün ondan olabilir mu )(((
Ben de nisan annelerinden görüp aldım. 15 gün kullandım hiçbir etkisini görmedim. Sütüm de gittikçe azalıyor. Ne yapmalı bilmiyorum...Evet aslında o damla yi soruyorum. Bakalım bugün eşime al dedim . Deneyecem valla . Benim yavru iki memeyi bitirince doymuo. İstiom ki hemen yeniden kaynasa meme sut gelse . ..İnşallah ise yarar
Ben de uyandırmıyorum. Bazen 2 saat sonra uyanıyor bazen 4 saat sonra. Gece uykusunu hiç bölmeden emziriyorum ben. Ufak ufak sesini duyuyorum. Uykusunda meme aranıyor. O zaman alıp emziriyorum.Kızlar mrb. Benim kızım bgn 36 günlük oldu. Dün gece 11:30-12:00 arası besledim 12:30 da uyudu sonra bende uyudum uyandığında saat 5:20 idi. Artık gece uykuları uzadı 3-4 saat uyuyor ama ilk defa bu kadar uzun uyudu
Aldım ben bugun ama o yokmuş mama Milk mi ne öyle bişi vermiş eczacı o da aynısı . İçtim bakalım ne olacak . Memeyi emen oğlum çılgın gibi aranıyor Ben de verdim mamayi 90 ml içti .. Banamisin demediBen de nisan annelerinden görüp aldım. 15 gün kullandım hiçbir etkisini görmedim. Sütüm de gittikçe azalıyor. Ne yapmalı bilmiyorum...
Çisli beZ yeterli ama emdikten sonra aranio huzursuz . Artık elini kolunu sokuyo ağzına cuk cuk emio ben de bakiom memeler yumuşak acılı belim sancılı. Verdim mamayiC
Nim sen emzirmeye bak strese sokma kendini memeler her zaman taş gibi dolu olmuyor terbiye oluyor bebeğin emdiginde aglsmiyorsa cisli bez sayısı da yeteri kadarsa sıkıntı yapma bence
Gün dé iki oldu yahu. Hatta market é gitmistik sagdigim süt vardı onü da orda biberon la verdimOLSUN canim bebişin doysun da varsın biberonla doysun aç kalmasından iyidir bi kereden bişey olmaz ki o senin kokuna alıştı artık bırakacağını sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?