2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
selam herkese!
benim bi sorum var bebeğim 1buçuk aylık geçen ay güzel kilo aldı ama bu ay bi haftadır her gün tartıyorum aynı hiç değişmedi sütüm iyi ama gazı olunca bazen az emiyo filan ilk sütü içiyo devam etmeden ıkınmaya başlıyo hatta bazen ıkınırken kusuyo ondan mı kilo alamadı yoksa arada böyle durması normal midir?

O zaman biberon dan galiba . Öf ne sıkıntılı bi durum ya. İyisimi ben biberon ü sadece acil durumlarda kullanayim. Biberon kullanıp aynı zaman da emen bebek yok mu yaaa
Canım benim sağ göğsüm 1 haftadır yara ona rağmen zorlada olsa emziriyorum.sağdığım zamanda çay kaşığıyla içirdim hep.biberon kesinlikle vermedim.olurya memeyi emmez diye.

Aynen canım ben kızımın yaşındayken evimizin karşısı parktı çıkıp oynardım tek başıma.benim evim müstakil.çok güzelde bahçem var ama benim kızım 1 gün dahi tek başına çıkıp oynamadı o bahçede.birisi mutlaka başında duruyo.şu an bebekte var ben çıkamıyorum dediğin gibi kızım eve hapis.ben apartmanda büyüdüm sokaktan eve girmezdim.şimdi çocuğumu kendi bahçeme çıkaramıyorum malesef.

Canım bugün okudum bu konuyu ama kitaptan mı yoksa internetten mi hatırlamıyorum. Bebeğiniz bir hafta çok iyi kilo alıp diğer hafta daha az alabilir. Bu normaldir aylık bakılır, önemli olan takibi gibilerinden bir şey yazıyordu.

Kilo artışıni her zaman takip edemiom ama anlaşılıo yavrum ilk doğduğunda bi deri kemikti. Ara ara ağzından süt gelio kusuo bu da doyduguna isaret mi . Ya dedigin gibi gün içinde yumuşama oluo ama elimle sıkınca da gelmio. Zaten bebem çekince yutkunmuo. Süt bitmiş oluo diom artık. Mecbur mama yapiyim diorum.. Tomris ı okumuştum bi dà okurum

Kızlar sutunuz artsın die . Doğal olan şeyler dışında . Damla ya da içecek içen var mj ben dé mi alsam . Memisler hep dolu dolu olsa .

sağol canım içimi rahatlattın her seferinde bi umutla tartıyorum yine aynı olunca sütümden filan şüphelendim yetmiyosa aç bırakıyosam diye kendimi yiyodum :/

Ay teşekkürler cevap için. Bizim bir ay dolunca 2. Ay içinde yapıcaz artık . Bileti öne aldık bayram dan önce Ankara da olucaz. Umarım geç kalmış olmayız. Peki bişe sorcam bu testler için. Hastanenin hangi bolume çocuk doktoru na mi randevu alcaz. Önce o kontrol mu eder. Biz test yapmak istiyorum die mi randevu alcaz acaba

Cekmissin misafirleri kendine .
Ablanlar fazlaca titiz bence canim ben duvar sldigimi hic bilmem
Ablanlara gore sanirim bende cop evde yasiyorum eheheh
Ayyy canım ciktiiiiiiiii. Müsafiri tam atlattık derken sabaha bir arkadaşım daha geliyo.
Annemle bütün nevresimleri havlulari baştan yıkadık. Annem üç gündür ütü yapıo. Valla duvar yine silinmedi. Yardimcima kapıları sildirdim. Ablam bu sefer ne dicek bakalım :) ayol kaynanama bu kadar temizlik yapmiom ben

Aman sağ salim gelsinlerde! Şu bomba işi çok canımı sıktı. Perşembe sabahı ablamlar ve yeğenim tam da o kapıdan geçip uçağa binecekler. İlk haberi aldığımda sinir krizi geçirdim. Hala çok tedirginim. Sağ salim gelseler de kocaman sarılsam onlara!!

Ay ne zor. Geride kalanların sabri bol olsun. Bu olaya neden olanların da çanak tutanların da iki yakası bir araya gelmesin!!

Kızlar 2 gün önce gece bi uyandım memeler yumuşacık süt çok az yanu 40.günümüz bugün ilk defa böyle oldu kaç saat geçmişti daha dolgun olurdu normalde 2 gün geçti hala aynı bi anda sut neden azalır stres yapmayayim dedim bekledim ama lütfen bişey söyleyin hep böyle mi gidecek yoksq olur mu böyle arada azalma (bu arada çok yoruldum o gün ondan olabilir mu ) (((

Canım annem ara ara olur öyle demişti bana. Hiç canını sıkma. Sütü arttıran faktörler; emzirme, dinlenme (uyumak) ve bol su. Bir de moralini bozma, sütüm var de. İnşallah hiç sıkıntı değil, sıkma canını

Elinle sıkınca gelmeyebilir ama emmeye başladığı zaman bizim minikler süt üretimi başlar ve gelir. Sağdığın Zaman bile gelmeyebilir. Sütünün yetip yetmediğini göğüslerinden değil, bebeğinden anlamaya çalış. Huzuruna, kilosuna, bez değiştirme sıklığına, uykusuna vs bak.

arkadaslar gunaydn sıze bır sey danısmak ıstıyorum ben de 3,5 aylık hamıleyım ılk cocugum olcak mıgde bulantılrıyla gecırdım bu donemı ve hap ıcmekten tıksındım doktorumun bana vermıs oldugu demır hapı ve decavıt ısımlı vıtamın hapı var ve ben bunları duzenlı ıcmıyorum cunku ıcemıyorum ıcmesem ne olur sımdı butun herseyden yıyorum onlardan sağlayamammı vıtamınlerı of napcam ben

Günaydın.
Büyük bir olasılıkla bir iki haftaya mide bulantıların geçer. O zamana kadar kullanma ama yediklerine dikkat et. Sonuçta vitamin hapı, besinlerden de sağlayabilirsin. Benim doktorum 4. Ayımdan sonra vitamin ve demir hapına başlatmıştı. Allah sağlıkla hayırlısıyla tamamına erdirsin, hayırlı doğumun olsun inş.

CaNim bebekler üç aylık dönemlerinde meme reddine bulunabiliyormus mümkün olduğunca emdirmeye çalış en son çare biberon ver ki alismasina Fırsat olmasın
Çok haklısın. Peki bebeğin mama içtiği için mi yoksa biberon kullandığın için mi bıraktı acaba. Ben süt sagip mama yerine onu verdim iki gündür mama içmesin die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…