2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Bu arada doktor kontrolümü de oldum. Dikişlerde sıkıntı yok ama rahim ağzında yara varmış. Doktor normal doğum olduğu için olabiliyor normal bir durum dedi. Fitil verdi, 12 gün boyunca kullanıcam. Bir de regl oldum 4 gün önce. Sütüm beni korumayacak anlaşılan. Korunma için de ilaç verdi anne sütüne kesinlikle geçmiyor dedi ama ben ilaçlara pek güvenemiyorum. Önceden kazara olması önemli değildi ama şimdi dikkatli olmalıyım :KK17:

Bende dun kontrole gittim benimde yumurtaliklarimda kucuk kist olusmus doktor adete girecegin icinolabilir dedi sut korumaz onlemini al dedi ama hic ilac vermedi ftil verdi kaşıntı icin sadece:olamaz: merak ettim nasil bi ilac ki ?:KK64::KK64:

Bu arada doktor kontrolümü de oldum. Dikişlerde sıkıntı yok ama rahim ağzında yara varmış. Doktor normal doğum olduğu için olabiliyor normal bir durum dedi. Fitil verdi, 12 gün boyunca kullanıcam. Bir de regl oldum 4 gün önce. Sütüm beni korumayacak anlaşılan. Korunma için de ilaç verdi anne sütüne kesinlikle geçmiyor dedi ama ben ilaçlara pek güvenemiyorum. Önceden kazara olması önemli değildi ama şimdi dikkatli olmalıyım :KK17:

Canım aynı karmaşaya ilk bebeğim de ben de düştüm. Bırak verme mama biliyorum çok zor sürekli kucağında doymadığı için kriz çıkaran bir bebek ama dayan . Bugün tart bebeğini birkaç gün mamasız dayan tekrar tart kilo alıyorsa ordan anlarsın. Ben şimdi ilk bebeğime süt yetmiyor diye mama verdim 3 aylıkken bıraktı beni emmeyi hala onun vicdan azabını yaşıyorum. Çılgın gibi mama içmelerine falan aldanma dayan
Çok haklısın. Peki bebeğin mama içtiği için mi yoksa biberon kullandığın için mi bıraktı acaba. Ben süt sagip mama yerine onu verdim iki gündür mama içmesin die

Kızlar merhaba herkese benım bebiş 1 aylık arada pompa ile vermiyorum sağarak biri göğsümden daha az çıktığını farkettım sizde de oldu mu bu durum?birde 1 aylık bebişler kaç ml süt içer benim ortalama tek göğüsten 50-70 arası çıkıyor

Gecen gun yine agliyor benim minnak defne. Camlar hep acik sicaktan ikinci kattayiz biz. Esim markete gitmisti donuste asagidan duymus bizim kziin sesini :-) dusun yani oyle cok sesi var. Bu akdar minik bi bebeden o ses nasi ckiyuor anlamiyorum :-)
Defne ataklarda geriden gelkiyor. Premature bebelerin gelisim takibi dogmasi gereken gunden itibaren yasi hesaplanip yapilirmis. Yani buna gore bizim kiz bir aylik tamda bir aylik bebe triplerinde :-) hep emcek hep kucakta durcak bide mizmiz :-) totosunu yedigim :-)

Ben de şaşırdım o kadar ya yerim onu ben :) isirilacak kivama geldi artik annesi poposunu isir yerime.

Ülkemizdeki guven konusunda cok haklisin cocuklarimiz inşallah bizim yaşadığımız çocukluk gibi yasarlar

Çok haklısın. Peki bebeğin mama içtiği için mi yoksa biberon kullandığın için mi bıraktı acaba. Ben süt sagip mama yerine onu verdim iki gündür mama içmesin die
Anlatayım canım. Emziriyordum ama memeden ayırınca ağlamaya devam ediyordu bende biberonla mama veriyordum. Sonra süt sağıyordum bu sefer tekraremzireceğim zaman sağdığımı verdim. Kısır döngüye girdim. Sağdığımıda bineronla verince biberona alıştı. 3. Ayda terk etti memeyi tam bir yaşına kadar süt sağarak geçti 2 saate bir. Ama benim için işkence oldu. Sonunda kızıma hamile olunca bıraktım sağmayı

Anlatayım canım. Emziriyordum ama memeden ayırınca ağlamaya devam ediyordu bende biberonla mama veriyordum. Sonra süt sağıyordum bu sefer tekraremzireceğim zaman sağdığımı verdim. Kısır döngüye girdim. Sağdığımıda bineronla verince biberona alıştı. 3. Ayda terk etti memeyi tam bir yaşına kadar süt sağarak geçti 2 saate bir. Ama benim için işkence oldu. Sonunda kızıma hamile olunca bıraktım sağmayı
O zaman biberon dan galiba . Öf ne sıkıntılı bi durum ya. İyisimi ben biberon ü sadece acil durumlarda kullanayim. Biberon kullanıp aynı zaman da emen bebek yok mu yaaa

Bende dun kontrole gittim benimde yumurtaliklarimda kucuk kist olusmus doktor adete girecegin icinolabilir dedi sut korumaz onlemini al dedi ama hic ilac vermedi ftil verdi kaşıntı icin sadece:olamaz: merak ettim nasil bi ilac ki ?:KK64::KK64:

Cerazette isimli doğum kontrol hapı. 28 tane varmış içinde ve hiç ara vermeden kullanılıyormuş. Korunma için spiral ister misin dedi ama ben düşünmüyorum. Kayıyor tam korumuyor batıyor gibi şeyler duymuştum. Bu nedenle hap önerdi.

Ay bilgisi olan aydinlatsa beni

canım cevap yazıldı mı bilmiyorum ama işitme testi doğduğu andan itibaren yapılabiliyor, hatta bebeği hiç yıkamadan ilk haftasında yapılması daha rahat oluyormuş. Benim doğum yaptığım yerde ki ay içinde yaptırın demişlerdi biz de hemen acele etmedik. Şimdi bebek geçemiyor test. Duyduğunu biliyorum ama sanırım su kaçırdık kulağına testi geçemiyor, uğraşıyoruz. He bir de bebeğin mümkünse uyuyor olması gerekiyor bu testte, uyumuyorsa da sakince durması gerekiyor.

kalça ultrasonu da 2. ayda yapılıyor şeklinde söylediler bize. Hatta ikinci ay aşılarının yapıldığı gün kalça uıltrasonunu da çektir iyi olur dediler. benim bilgim budur, umarım yardımcı olmuşumdur.

Ben de şaşırdım o kadar ya yerim onu ben :) isirilacak kivama geldi artik annesi poposunu isir yerime.

Ülkemizdeki guven konusunda cok haklisin cocuklarimiz inşallah bizim yaşadığımız çocukluk gibi yasarlar
Keske yasayabilseler canim ama mumkaun degil bence. Biz sabah cikar aksam girerdik sokaktan eve. Oglumsa gun boyi evin icinde sokaga birakmak ne mumkun. Bikac agac cicek gorunce mutlu oluyor. Butun gun bahceli bi ortamda oynayabilir veya sokakta. Ama suan eve hapis gibiyiz :KK43:

Kizlar kirkimizi bayramda dolduracagiz ve yola cikmayi dusunuyoruz eskisehirdebln istanbula bebegim etkilenirmi tedirginim yol yapaniniz oldu mu??
Gruptan benden başka eskişehirde olan olduğunu bilmiyordum. Arabanın sıcaklığına dikkat edersen etkileneceğini sanmam.

Kizlar kirkimizi bayramda dolduracagiz ve yola cikmayi dusunuyoruz eskisehirdebln istanbula bebegim etkilenirmi tedirginim yol yapaniniz oldu mu??
Biz de Bayram'ın ikinci günü yoka çıkacağız. Ama biz gece sabaha doğru istdan ank ya gitcez. Araba sıcak olunca mahvoluyor kızım. Serin serin gideriz dedik.

Kızlar merhaba herkese benım bebiş 1 aylık arada pompa ile vermiyorum sağarak biri göğsümden daha az çıktığını farkettım sizde de oldu mu bu durum?birde 1 aylık bebişler kaç ml süt içer benim ortalama tek göğüsten 50-70 arası çıkıyor
Benim de öyle canım. İlk zamanlar farkları yoktu ama şimdi birinden daha az süt çıkıyor. Diğer göğsüm mastit oluyor diye çok emzirdim. Az emzirdiğim göğüsümden şimdi daha az süt çıkıyor. Şimdi ikisini de eşit emziriyorum ama süt çoğalmadı tekrar

Canım tomrisin emzirme notlarını okudun mu? Ben ondan çok fayda gördüm.
Bence kafanı hiç bulandırma doyuyor mu doymuyor mu diye. En güzeli kilo artışını takip etmek.
Bir de emzirdikten sonra bile sağdığında sütün oluyormus. Dolayısıyla sütün yetiyordur.
Göğsünün yumuşak olmasına aldanma. Bebeğin emdikçe süt gelir. Benim de gündüz emme sıklığı fazla olduğundan göğüslerim hep yumuşak. Ama çok şükür doyuyor ve kilo artışı da güzel.

O hapin icerigini internetten okudum sute geciyomus bencu kullanma bebegine zarar verebilir

Doktorlr hep spiral oneriyo bende dusunuyorum taktirsam mi die
Cerazette isimli doğum kontrol hapı. 28 tane varmış içinde ve hiç ara vermeden kullanılıyormuş. Korunma için spiral ister misin dedi ama ben düşünmüyorum. Kayıyor tam korumuyor batıyor gibi şeyler duymuştum. Bu nedenle hap önerdi.

O hapin icerigini internetten okudum sute geciyomus bencu kullanma bebegine zarar verebilir

Doktorlr hep spiral oneriyo bende dusunuyorum taktirsam mi die
İnternetten hiç bakmadım canım ilacı da henüz almadım ama ben de güvenmiyorum ilaç firmalarına. Emzirirken riske girmek istemiyorum. En güzeli eşlerin korunması.

Back