2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Amaaaan boşver şekerim. Biz bilenmeyelim. Bundan ders alalım. Hiç unutmayalım da bir gün kızlarımız gelinlerimiz bize torun verdiğinde yanlarında olalım.
Selmacim çok zor günlerden geçmiş. Ama bak geçmiş olup gidiyor. Bebeklerimiz iyi çok şükür. Hepsi büyüyor. Sağlıkla emip duruyorlar küçük kuzular.
Ben selmaya evlatlarından gül diye dua ettim. İnşallah hepimize öyle olur. Ama en çok da anne babası kocası tarafından yalnız bırakılanlarin yüzleri gülsün evladından. Benim babamdan gülmedi. Oğlum yokluğunu on kat doldursun!

Amin canım amin

Tatlim 1.55 boyumla 60 kilo fena yaa 50 kilo olmam lazim ama suan zayiflicak gucu kendimde goremiyorum. O yuzden de dert etmiyporum ben. Cunku biliyorum zayiflayabilicemi

Bant tak canım saç bandı gece yatırırken.ama komşulardan duyduğum kadarıyla genetik bişeyse düzelmiyomuş.ama sizde yokmuş bak.sen emzirirken filan kulağı kıvrıldıda fark etmedinmi acaba.dedikleri gibi kulağının üstüne yatır bide saç bandı tak.

A
Tıpa tıp aynı durumdayız canım . Senden tek eksiğim bi bebek gerideyim.

1ayda sadece 5 kg gitti zaten bebek3.5dogmustu. Geriye 20kilocum kizimdan hediye kaldi
Bgn 44 beden şort denedim oldu
Ben napayim 42 bile degilim gecen yaz 38 bedendim giyecek kiyaferim yok sadece hamile kot pant giyiyorum bayramda yazliga gidecez napicam bilemiyrm.
Oy ben nerelere gidem nasil gitcek bu kilolar

Anaaa. Hiç aklıma gelmedi. Saol valla iremcim!
Kızlar için bi sürü var. Alayım da çiçeğini çıkarayım. Zaten içimde kalmıştı alamadım diye
Gerçi benimki böyle doğdu ama... Umut fakirin ekmeği. Ben bi deneyeyim

Merhaba kızlar yarın 40 ımız çıkacak,ama ne yapmam gerekiyo kimisi altınkoy dedi kimisi taş kafam karıştı.Bir de bebege abdestmi aldırıcam.Bana yardimci olabilecek varmi

Tatlim 1.55 boyumla 60 kilo fena yaa 50 kilo olmam lazim ama suan zayiflicak gucu kendimde goremiyorum. O yuzden de dert etmiyporum ben. Cunku biliyorum zayiflayabilicemi

A

Tıpa tıp aynı durumdayız canım . Senden tek eksiğim bi bebek gerideyim.

Hadin birlikte ozaman
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ogum-yapan-annelerin-zayiflama-topigi.937511/

Bugun doktordan geldik iki aylik olduk.. doktor bebegimin az kilo aldigini soyledi 790 gr almis bi ayda.. bana normal geldi ama.. ustelik beslenmelerini duzenle artik dedi uc saatten kisa surede yiyecek bisi verme asla aglasa bile dedi.. bizimki nasil alisacak bilmiyorum. . Bi kac gun zorluk cekersin onumuzdeki kontrolde nasıl kilo aldigini göreceksin dedi bakalim denemeye caliscam

miranda_1986 maşallamsanada devinede sen buraların sabah şekeri sin bizleri sensiz birakma bizidr misafir et yada topluca keşke te olsaydın hatta konyada:)))
Ayyyy gelin şekerim börekler açarım sizeeee. Ama hazır yufkaylan. Ötekisi pek yenir gibi olmuyo :) :) :)

Konya yi da hiç görmedim ama görmek isterim. Bu sene olmaz artık da bir iki sene içinde kayinvalidemleri ikna edersem Türkiye de müsafir etmek istiyorum. Konyaya mevlana ya getirmek istiyorum. Belki bebişler koşmaya başladıgi zaman ben müsafir olur gelirim sana :)

Ay bi daha ne zaman gireriz bilinmez. Hadi bi de resim atalım size. Bu da devin le son halimiz. Bugün tam bir ayı devirdik. öptük sizi kocaman!!
benim güzel yürekli arkadaşım yüzünde sözlerin gibi çok gzel devin senin gibi anneye sahip olduğu için çok şanslısınız ne gzel hep mutlu olun

benim güzel yürekli arkadaşım yüzünde sözlerin gibi çok gzel devin senin gibi anneye sahip olduğu için çok şanslısınız ne gzel hep mutlu olun
Aman çiçek perim o senin güzelliğin. Yavrularımızın hepsi çok şanslı. Anaları ne çok bekledi onları! Özenle sevgiyle büyüyorlar. Allah bozmasın!
Ben de sizi öperim!

Arkadaslar iyi aksamlar oncelikle benim gibi tecrubesiz annelerin sorgu yagmuru oldu sanki bu topik

Neyse soruma gelim emzik veriyonuz mu bebeklerinize biz 47 gunluk olduk ve emzik kullaniyo kizim huzursuzken surekli emmek istiyo oyle duruyo üzülüyorum acaba ac ondan mi die ama emzirdigim de de emmiyo tok oldugu icin mi yoksa emzigi çıkarınca da agliyo anlamadim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…