2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Kızlar sormayın başıma geleni.2 aydır hiç bi sıkıntı yaşamadığım göğüslerim felaket şekilde yarıldı.tam ucuyla kahverengi kısmın arası resmen bıçakla kesmiş gibi oldu ve hiç bişey fayda etmiyo.benimle birlikte eşimin iş arkadaşının karısı doğum yaptı geçen telf.görüştük.senin süt yetiyomu mama filan veriyonmu dedi bende yok dedim.benim yetmiyo mama veriyom dedi.benim ertesi gün göğsüm çatladı.annemler nazar olmuş diyolar.eşimde aynı fikirde.çocuğu emzirmek istemiyorum o derece kötüyüm.varmı kızlar başına böyle bişey gelen.bugün göğüs kalkanı bide göğüs koruyucu silikon uç sipariş vercem.başka fikri olan varmı.

Geçmiş olsun canım. Bebeğin ağzında pamukcuk var mı?

Slm güzel anneler. Umarım herkes iyidir bebislerinizin keyfi yerindedir.
Ben sanırım depresyona giriyorum.
Doğum yapalı 1 ay oldu. Hamilelikte 17 kilo aldım 10 kilosu gitti.
Boy 1.62 ve su an 67 kiloyum.
Aynalara küstüm resmen.
Ne yapicam bu kilolar nasıl gidecek bilmiyorum. Sizler ne durumdasiniz.

Ben 160 boyla 82kiloyum.
O zaman ben napayim?
Aynaya bakiyorum:
Boynum şişmiş kambur duruyorum.
Göbek lingir lingir
Sonra yüzüme bakıyorum
Simdi anne bluzlari bana olur artık diyorum.
Yine de güzel buluyorum kendimi narsist miyim neyim. :)

Canim ya o ilaç iyi ama içinde paraben in her çeşidi var yahu.ben çok titizim bu paraben konusunda o yüzden başka bir
ilaç sorcam. Sende dikiş mi var bende hiç dikiş yok yapıştırma var bantı çektiler ben hastaneden çıkarken sıfır dikiş var. 1 hafta sonra iyilestim tamamen.
Canım güya benim de yapıştırma ama yer yer açıklık oldu ve 20 günde iyileşti. Ben birleştiğine şükrediyorum. Kendime bu kadar bakabildim. Çok şükür mikrop kapmadi.

Kremi paraben falan konusunu hic arastirmadim. İzi değil de beni ilgilendiren daha iyi olması. Auramiz bozuldu ya hu..

Dvitaminine baslamadim. ben de aynı fikirdeyim.

Selmacim şok içinde okudum nasıl yardım etmez ya:sinirli::sinirli::sinirli: ameliyatli oluyoruz içimizden kocaman şey çıkıyor hormonlar alt üst.oturamazsin kalkamazsin ay ben 3. Gün acidan oturup ağladım kocam teselli etti birde beni her sabah o kaldırdı yataktan. Gerçi onun için hızla kilo verdim yine etrafimda dört dönsün diye ama senin kocan gibi olsaydı var ya:oha:allahimm sana sabır vermiş güzelim allah seni çocuklarına bagislasin :KK68: okurken hem kızdım hem çok üzüldüm ya:KK20:

Tatlım kocatmasa adlari koca olur muydu?
Bu gebelige kadar ev süpüren cam silen yemek çay yapan bi adamdı.
Orta yaş bunalımına mı girdi bilmiyorum.
Bebeği kalbi atmadan aldırmam için çok baskı yaptı.
Çok zorbi gebelik geçirdim onun yüzünden depresyona girdim. Ne oğlumla ne kızımın dersleriyle adam gibi ilgilenmedi. Oğlumun banyosu 1ayı geçtiği zamanlar oldu. Ben zor gebelik gecirdigimden yikayamiyordum. O da bana hiç bişey yapmayarak ceza verdi.

Daha yeni yeni eve çocuklara bakıyor ama ömrümden ömür gitti. Bu yüzden tüplerimi bağlattım.

Şimdi bebeği öyle seviyor ki. Hamileyken de böyle sevsen böyle olmazdım diyorum. Normal dogursam şimdiye çivi gibi olurdum. En azindan tupler bağlandı sezeryanin iyi tarafı. Bi de vajina sarkması falan olmadı.
Bi gebelik daha olsa beni timarhanelik ederdi bu adam yani.

Öyle böyle geçti günler. Bundan sonra neymiş herkese ederi kadarmiş..

Aynalara küstüm resmen.
Kız on kilo gitmiş daha ne . Merak etme s3nin kiloların gidesi varsa gider. Bi benim saniodum aynaya bakamayan

Kızlar sormayın başıma geleni.2 aydır hiç bi sıkıntı yaşamadığım göğüslerim felaket şekilde yarıldı.tam ucuyla kahverengi kısmın arası resmen bıçakla kesmiş gibi oldu ve hiç bişey fayda etmiyo.benimle birlikte eşimin iş arkadaşının karısı doğum yaptı geçen telf.görüştük.senin süt yetiyomu mama filan veriyonmu dedi bende yok dedim.benim yetmiyo mama veriyom dedi.benim ertesi gün göğsüm çatladı.annemler nazar olmuş diyolar.eşimde aynı fikirde.çocuğu emzirmek istemiyorum o derece kötüyüm.varmı kızlar başına böyle bişey gelen.bugün göğüs kalkanı bide göğüs koruyucu silikon uç sipariş vercem.başka fikri olan varmı.

Canim benim ilk haftalarda oldu. Lansinolmu ne o krem iyi geldi. Birde tabi gogus silikon ucla emzirdim yaralar iyilesene kadar. Zamanla geçti simdi hic olmuyo. Belki cok kotu durumdaysa bir sure mama ile besleyebilirsin mesela 1 ogun mama bir ogun emzir gibi. Zatem cabuk iyilesiyo 1 gun bole yapsan kremle bakimlarini yapsan iyilesir. Sonrada silikon ucla emzirirsin bir sure alisir gider. Cok zor bir durum gecmis olsun.

Aynalara küstüm resmen.

Hahaa herkes ayni durumda canim ya napcaz bilmem. Acaba bir topikmi acsak mayis anneleri zayiflama klubu diye. Orda birbirimize destek olup belki veririz

Ben 160 boyla 82kiloyum.
O zaman ben napayim?
Aynaya bakiyorum:
Göbek lingir lingir
Sonra yüzüme bakıyorum
Uc cocuk annesisin tatlim cirkin olma ihtimaloin bile yok guzelsin tabiii :KK200:

Ben kilolarimla baristim :-). :-) 60 kiloyum bi ara 58 e falan dusmustum iki kilo almisim yani :-)
Duzenli yemem ve spor yapmam lazim ama ikisinede vakit bulamiyorum. Bide gece atsitirmalarim cok benim ondanda vazgecemiyorum. Ben seneye biraktim zayiflama isini :-). Defne buyusun abisiyle bereaber biseyler yapabiliyor olsun onlar oynarken bende spor yaparim beslenmemede dikkat ederim tamam iste. Bende plan bu :KK49:
60 kilo gayet ii bnce cnm. Keşke bende 60 olabilsem ki o bile fazla benim için. 55 olmam lazim benim.
Ben 160 boyla 82kiloyum.
O zaman ben napayim?
Aynaya bakiyorum:
Göbek lingir lingir
Sonra yüzüme bakıyorum
Bana da eşim dio gayet güzelsin yeminler edio ben şikayetçi değilim die ama ben çok mutsuzum. Hiçbir kıyafetim olmuyor. Dün alışverişe gittik normalde alışveriş die kiyafet die cildiririm dün resmen işkence gibi geldi bana.
Kız on kilo gitmiş daha ne . Merak etme s3nin kiloların gidesi varsa gider. Bi benim saniodum aynaya bakamayan
Hiç gidesi var gibi deil valla :kızgın:

Canim benim ilk haftalarda oldu. Lansinolmu ne o krem iyi geldi. Birde tabi gogus silikon ucla emzirdim yaralar iyilesene kadar. Zamanla geçti simdi hic olmuyo. Belki cok kotu durumdaysa bir sure mama ile besleyebilirsin mesela 1 ogun mama bir ogun emzir gibi. Zatem cabuk iyilesiyo 1 gun bole yapsan kremle bakimlarini yapsan iyilesir. Sonrada silikon ucla emzirirsin bir sure alisir gider. Cok zor bir durum gecmis olsun.

Hahaa herkes ayni durumda canim ya napcaz bilmem. Acaba bir topikmi acsak mayis anneleri zayiflama klubu diye. Orda birbirimize destek olup belki veririz
Bence ii fikir öyle birşey yapsak ya. Yoksa ben evden dışarı cikamicam. Tam 1 ay sonra memlekete gitcez o zamana kadar bi 3 kilo falan versem en azından ordakilerde şu halimi görmese keşke :KK42:

Canim nasıl anladınız boyun eğriliği olduğunu şişlik nedeniyle gittiginizde doktor mu söyledi inşallah iyileşecektir canım dua ettim bende hiç Kıyamam bebislere neyse ki daha çok küçük vücudunu şekillendirmek kolay olur annesi uzulmeme çalış sütun olumsuz etkilenmesin

Evet canım şişlik için gittim boyun baglarinin sol taraf kısa kalmış, dua için ağzına sağlık inşallah çok zorluk cekmez yavrum

Ay inanamıyorum resmen seninkiler de benimkiler gibi eşinin ailesinin insafına bırakmışlar. Boşver zor günleri atlattık sayılır. Iyice toparlaninca herkese ederi kadar bunsab sonra...
Aynen öyle canim benim bu zamanlarda insan yanındakileri goruyo bi bakımdan iyi oluyo biz zorlanır gene de atlatiriz ama onlar sonra torun sevmek ister işte o zaman yok gerçekten kv alt katta getir sevelim diyo ben de kucaklarına dahi vermiyorum eşim veriyosa da surat yapıyorum kalkıyo gidiyo

Yok canım daha geçti o dönem diye biliyorum, ben 20 günü geçtikten sonra uyandirmayi bıraktım kendisi bazen saat başı bazen 3 saat sonra kendi uyanıyor, ha bazen de sabaha kadar uyanigiz 10 dk da bir emiyoruz, yani oglum nasıl isterse öyle teyzesi, sende uyandırma artık bırak uykusunu alınca kendi uyansin, sarılık olmasın diyeydi o işlem, Allah ın izniyle atlattik o tehlikeyi
Ayy canım benim şimdi nasıl rahatlattın beni anlatamam kalk kalk iyice uyku düzenini sapittim kuzum uyuycak onu da bırakmıyorum emsin illa diye
Oglusunu da kocaman öper teyzesi minnak ayaciklarindan

İnan hatirlamiyorum canim ama duzeldi yani. Sen yine kontrol zamani sor dr una. Bisey varsada erken teshis edilir hic olmazsa
Çok sağol canım benim goturucem dediğim gibi erken teşhis olur en azindan inşallah biseyi yoktur da
Ayy defneme bakk ya gerçekten İstanbul da olsan gelicem sevmeye kucuk prensesi Ali Kaan dan da bi ısırık alırım
Ben de kaldirmasam iyi olucak yavrum rahatsoz oluyo artık farkediyorum agliyo uyandırıyorum diye

Ayy canım benim şimdi nasıl rahatlattın beni anlatamam kalk kalk iyice uyku düzenini sapittim kuzum uyuycak onu da bırakmıyorum emsin illa diye
Oglusunu da kocaman öper teyzesi minnak ayaciklarindan

Yok kalkma annecigi o artık kocaman adam oldu, çocuk gibi ne durtukluyon olmazki oyle:skandal:bizde sizi öpüyoruz tatlım :KK15:

Canımbenim iyi dileklerin için teşekkür ederim. Benim eşim doğum izni de almadı. Zaten sabahçı ögretmen. Sabahları zor oluyordu zaten. Artık tamamen evde sayılır. Az az işlere bakıyor artık. Ama çok kırıldım ona sitemlerimi de dile getirdim. Başına bişey gelirse sana ailen baksın dedim. Giyinmeme de ilaç veya su içmeme bile yardım etmedi. Sezeryan oldum diye kızdı s.l.k. Sanki ben istedim. Başka hastaneye götürseydin diye kızdım. Gerçi nereye gitsem sezeryan olurdum. Riskliydi. Iki doktor da aynısını söyledi hastanede.
Neyse şimdilerde anlıyor beni bi de iş arkadaşları falan tembihlemiş eşin ağır kaldirmasin ameliyat fıtığı falan olmasın diye de artık daha insaflı. Diğerleri normal dogdu ve hemen ayaklandigimdan hiç yatmamıştım. Öyle olmami bekledi..
Anlamamıştır selmacim. Bilememistir. Bak geçiyormus bu halleri. Yoksa üç çocuğunun annesini bilerek üzer mi? Lohusalik bitince daha Güzel olacak insallah. O zaman bu kırgınlığın geçer bence.
Ben de eşimle çok kavga ettim. Bir pompa davası oldu bizde de sorma. Benim üçüncü gün göğüslerim cok şişti. Hem acısına dayanamadım hem de bebek ememedi sertliğinden. Elimle sagdim, şakir şakir süt geldi ama şişliği bir inmedi. En sonunda eşime git pompa al dedim. Daha önceden de hangi marka alacağını söylemiştim. Benim saf yakındaki küçük bir eczaneye girmis benim dediğime gitmek yerine. Orda da istediğimi bulamamış ellerindeki en ucuz pompayi almış gelmiş. O da adi manuel bir pompa. Bana gece lazım oldu. Bebek aç, ememiyo, ciyyak ciyyak agliyo. Elim ayağıma dolandı. Gecenin köründe süt sagcam diye oturup onunla uğraştım. Canımi da çok yaktı. Ben de lohusalikla bir sinir krizi. Ben sana bunu mu dedim. Niye gidip en adisini aldın. Benim nasıl canım yaniyo bunu yaparken falan filan bayağı kavga ettim adama. Sabah olsun da eczane açılsın diye akla karayı seçti. Sonra da gidip bi sürü masraf yapıp en pahalı elektronik çift meme bir pompa alıp gelmiş. Napcaksak onu? Iki kere kullandım. Dunyaninda parasını vermiş. Yani yeni bebeğimiz var masrafimiz çok. Yapılır mı öyle? Ama adamlar böyle işte. Önce kolayına gidiyo bi de bilemiyo. Sonra gönül alcam diye daha da s.cip sıvıyo.
Valla insan guceniyo da. Ben de çok üzüldüm de üzdüm de. Ama üç beş sene sonra komik diye anlatcaz herkese. Lohusalik bitsin. Herşey daha güzel olcak. Uykusuzluk dargınlık yerine sevgiye olcak.

Zaman herşeyin ilacı be yaa! :)
Öperim kocaman

Ay gerçekten çok doğru ya bu adamlar lohusalikta bizi cildirtmaya mi çalışıyorlar nedir ama selmanin başına gelenlerin yanında ben hiç ağzımi acamiycam bana da böyle böyle yaptı diye. En çok kalkamadigin için bebeğinin altını yanında d3gistirmissin ya resmen seni düşünüp uzuldum ne acı çekmiştir diye annelere de yazıklar olsun ya hiç mi acimazsin kızına gelinine allah bunun da hesabını sorar yani.

Mira kuşum çok güzel bi annesin.içinin güzeşliği yüzüne vurmuş derlerya aynen öylesin canım.devintoşumda çok tatlı bi bebiş olmuş allah nazarlardan saklasın ikinizide:nazar::KK200::KK200:
Ay anacım o senin güzel bakan gözlerinden kaynaklanıyor. :KK200::KK200:
Grubumuz çok iyi. Herkesin gönlü güzel burda. Valla ben çok seviniyorum sizin gibi güzel dostlar edindiğime.

Devintos da tam bi maymun!!
Iremcim benim ki kepçe doğdu yaaa. Bu çocuk kime çekti bilemiyom. Ne eşimin ne benim ailemde tek kepçe kulak insan yok. Kaç yüz yıllık gen aldı acep bizden...

Bana kulağının üstüne yatır düzelir dediler ama benimki on sn durmuyor ki. Uyurken bile kıpır kıpır. Adı gibi devinip duruyor. Napcam bilemedim valla.

Mirandam cok tatlisin canim yaa.
Ozledik seni yoksun ne zamandir. Misafirlerle bogusmussun neyseki azalmis arttik. Heleki ablanlaein gelmesine ben bile cok sevindim. Bolca keyif yaparsin Devinle koklasirsin ohh miss olur.
Seviyoruz senii
Ay bende sizi çok seviyoooooom. Hele prenseslerimi pasalarimi!! Daha da çok!
Valla boğuldum neffcim yaa. Müsafiri çok severim aslında ama yorgunluk yok mu bu yorgunluk.
Dün annemle avm ye gittik azıcık. Hem alacaklarım vardı hem gezinelim diye. Uc arkadaşımı gördüm. Sana gelcez dediler. Dedim perşembe ablamlar geliyor. Sonra inşallah. Duyan ben perşembeden önce gelirim Devin i sevcez dediler. Şimdi salıya iki, çarşambaya da bir misafirim oldu nur topu gibi. :D :D
Daha da ablamlar gelmeden derin temizlik yaptırmam lazım. Büyük ablam kanadaya en son dört sene önce geldi. Evin pis diye kıyameti kopardi. Kapılari duvarları silmemisim. Bir de herkese anlatıyor. Ayol Türkiye de es dost beni çöp evde yasiyo biliyo.

Back