2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hep sola meyilli duruyordu kv felan diyodum bi tarafa bakıyor diye o daha bebek başını tutamiyor diyorlardı birgün boynunun sağ tarafında bi çıkınti farkettim dokundum fındık gibi bişey var ama solda yok hemen dr a götürdük ortapedi ye sevketti ortapedi dr u tortikollis dedi ve ünv hastanesinde birinin numarasını verdi aradım 1 buçuk aylıkken hem kalça cikikliginada bakmış oluruz diye 29 hazirana gün verdi çarşamba gidecez inşallah iyi şeyler duyarız
Canim yeni okudum bak çok dikkatli bir annesun maşallah. Bebis cok kisa zamanda düzelecek inanıyorum ben

Canımbenim iyi dileklerin için teşekkür ederim. Benim eşim doğum izni de almadı. Zaten sabahçı ögretmen. Sabahları zor oluyordu zaten. Artık tamamen evde sayılır. Az az işlere bakıyor artık. Ama çok kırıldım ona sitemlerimi de dile getirdim. Başına bişey gelirse sana ailen baksın dedim. Giyinmeme de ilaç veya su içmeme bile yardım etmedi. Sezeryan oldum diye kızdı s.l.k. Sanki ben istedim. Başka hastaneye götürseydin diye kızdım. Gerçi nereye gitsem sezeryan olurdum. Riskliydi. Iki doktor da aynısını söyledi hastanede.
Neyse şimdilerde anlıyor beni bi de iş arkadaşları falan tembihlemiş eşin ağır kaldirmasin ameliyat fıtığı falan olmasın diye de artık daha insaflı. Diğerleri normal dogdu ve hemen ayaklandigimdan hiç yatmamıştım. Öyle olmami bekledi..
Selmacim şok içinde okudum nasıl yardım etmez ya:sinirli::sinirli::sinirli: ameliyatli oluyoruz içimizden kocaman şey çıkıyor hormonlar alt üst.oturamazsin kalkamazsin ay ben 3. Gün acidan oturup ağladım kocam teselli etti birde beni her sabah o kaldırdı yataktan. Gerçi onun için hızla kilo verdim yine etrafimda dört dönsün diye ama senin kocan gibi olsaydı var ya:oha:allahimm sana sabır vermiş güzelim allah seni çocuklarına bagislasin :KK68: okurken hem kızdım hem çok üzüldüm ya:KK20:

Evet bana 23 gün oldu ve doktor bir iki ay daha sürer dedi.. Sezeryan çok zormuş yaa
Ben doktora kremi sormayı unuttum. Aile hekimligindr hemşire dikisin tamamen iyilesince kullan dedi. Contraxbuke idi adi sanirim.
Canim ya o ilaç iyi ama içinde paraben in her çeşidi var yahu.ben çok titizim bu paraben konusunda o yüzden başka bir
ilaç sorcam. Sende dikiş mi var bende hiç dikiş yok yapıştırma var bantı çektiler ben hastaneden çıkarken sıfır dikiş var. 1 hafta sonra iyilestim tamamen.

Kızlar de vitaminini kullanıyor musunuz.onun içinde koruyucu bir madde varmış ben kullanmaktan vazgeçtim onun yerine ekime kadar günde 10 15 dakika güneş aldırıp sonra başlayacağım sonradan ay bilgildagi erken kapandı diye stres yaşamak istemiyorum ya carlson damla kullanicam onun içinde koruyucu yokmuş

Ay bi daha ne zaman gireriz bilinmez. Hadi bi de resim atalım size. Bu da devin le son halimiz. Bugün tam bir ayı devirdik. öptük sizi kocaman!!
Mira kuşum çok güzel bi annesin.içinin güzeşliği yüzüne vurmuş derlerya aynen öylesin canım.devintoşumda çok tatlı bi bebiş olmuş allah nazarlardan saklasın ikinizide:nazar::KK200::KK200:

Kızlar sormayın başıma geleni.2 aydır hiç bi sıkıntı yaşamadığım göğüslerim felaket şekilde yarıldı.tam ucuyla kahverengi kısmın arası resmen bıçakla kesmiş gibi oldu ve hiç bişey fayda etmiyo.benimle birlikte eşimin iş arkadaşının karısı doğum yaptı geçen telf.görüştük.senin süt yetiyomu mama filan veriyonmu dedi bende yok dedim.benim yetmiyo mama veriyom dedi.benim ertesi gün göğsüm çatladı.annemler nazar olmuş diyolar.eşimde aynı fikirde.çocuğu emzirmek istemiyorum o derece kötüyüm.varmı kızlar başına böyle bişey gelen.bugün göğüs kalkanı bide göğüs koruyucu silikon uç sipariş vercem.başka fikri olan varmı.

Ay canım gerçekten çok zor.bizimkide hem çok seviyo bayılıyo resmen "oğluşum" diye hemde arada yine kıskançlık yapıyo.bide minik sünnet oldu diye biraz fazla ilgilendik hemen dikkat çekmeye çalışıyo.dengede tutmak zor gerçekten canım.
Hemde ne zor canim. Bebeler az daha buyusun daha iyi olcak hele iki yasina gelince oh miss :-)

Anne sütü önemli. Lakin şu kısımda takilioyorim .uyamiyorum. .sagdiginiz sütü kaşıkla verim denilio . Gecenin bi yarisi ya da huysuzken kaşıkla dokerim ben hep ya. Biberon en kolayı. Napsak var mı fikri olan . Biberon à Alisan sonra bırakır memeyi denio. Ama biberonü da emio ki. Hem sadece onla vermiorum ki günde bi belki iki kez biberonlâ veriorum
Valla canim ben artik cogunlukla biberonla veriyorum. Emdighiyle doyamiyor, kilo almasi bagisikligi guclenmesi lazim sagabildighim kadar sagicam sutum artsin kesilmesin diye cabaliycam napiim. Bizim bebelerde boyle olucak artik napalim

Yok canım bakmadı bile gözüne. Yapılması gereken şeyleri söyledi kalça filmi işitme testi bide göz taraması için randevu alın dedi anlamadım bende niye söyledi onu. Aslında doktor değil asistanı yapıyodu muayeneyi ezberede konuşmuş olabilir
Sanki oule yapmis canim ya. İlginc yani.

neff1316 neff1316 cim kızçe pek güzel olmuş maşallah. Bol bol alsın kiloları tombis tombis olsun Defne bebek. Güzelliği göz kamaştırsin bir kez görenin aklını alsın inşallah! :KK200::KK200:
Ama gözü olanın da gözü çıksın. Kem bakan gözler catiiiiiir diye çatlasın. :nazar::nazar: maşallah ona. Çok seviyoruz sizi :KK200::KK200:
Bu arada benim kedim bile kıskançlık krizlerinde. Ali kaan nasıl girmesin? Öperim onu bal kaymak gidisindan! :KK46:
Mirandam cok tatlisin canim yaa.
Ozledik seni yoksun ne zamandir. Misafirlerle bogusmussun neyseki azalmis arttik. Heleki ablanlaein gelmesine ben bile cok sevindim. Bolca keyif yaparsin Devinle koklasirsin ohh miss olur.
Seviyoruz senii

Canım cok sağol içimi ferahlattin her gelen niye bu çocuğun gözü böyle deyip duruyo sinir oluyorum özellikle yakın çevre
Tam ne zaman açmıştı bi muayeneye mi gotursem diye dusunuyorum
İnan hatirlamiyorum canim ama duzeldi yani. Sen yine kontrol zamani sor dr una. Bisey varsada erken teshis edilir hic olmazsa

Kızlar hala benim gibi gece kalkıp 2 saatte bi kalkıp emziren var mı uyandırıyor musunuz
Bizim beslrnme saatimiz 2 den 3 saate cikti canim 3 saatten once uyanmiyuor bende kaldirmiyorum. Gecede 3 saatte bir uyaniyor mutlaka benim kaldirmama gerek kalmiyor, bence sende uyandirma artik geceleri

Ay bilgisi olan aydinlatsa beni
Canim buyudukce isitme testi zorlasiyor o yuzden yeni dogdugu zamanda yapilmasi tavsiye ediliyor. Cunku hareketsiz mumkunse uyuyor olmasi lazim. Ama ilk gunler yaptirmadin diye kacirmis olmuyorsun bizde daah yaptirmadik isitme testini. Ay sonu kontrolu var o gun yaptirmayi dusunuyorum ben

Kızlar ya en az 4 hafta doldu Sezeryan olalı sizin agriniz hala var mı ya olmaması lazım sanki nasıl bir ağrı anlamadım sizdeki sizlama şeklinde mi ben Sezeryan yarası kalmasın diye yara izi iyileştirici kremler kullanayim diyorum bir doktora goruneyim sorucam ne kullanayim diye
Sizlama.ve böyle sarkmış cekilio gibi uyuz bi ağrı dikiş yerinin de aşırı gergin olması üstüne göbeğin sarkio olması ne zaman geçecek açaba . Yani dikışın alt kısmı ile uST kısmı böyle çıkıntılı gibi ya.. Ay anlatamadım galiba hani yara yeri öyle hep gergin mi kalacak .

Canim tatlı namına hicbirsey yemiyorum birde çok sık emziriyorum 5 kere tüm memeyi bosaltirsan 500 cal gidiyormuş 3 saat yürüyüş yaptığını düşün birde porsiyonlarini azaltıp bol su içinde okeydir
Ben emzirdikce acikiorum. Tatlı yiyorm süt olsun da die. :( senin süt çok galiba benim öyle değil . Bebis emdikten sonra sagiorum 30 ml zor çıkıo :(

Slm güzel anneler. Umarım herkes iyidir bebislerinizin keyfi yerindedir.
Ben sanırım depresyona giriyorum.
Doğum yapalı 1 ay oldu. Hamilelikte 17 kilo aldım 10 kilosu gitti.
Boy 1.62 ve su an 67 kiloyum.
Aynalara küstüm resmen.
Ne yapicam bu kilolar nasıl gidecek bilmiyorum. Sizler ne durumdasiniz.

Slm güzel anneler. Umarım herkes iyidir bebislerinizin keyfi yerindedir.
Ben sanırım depresyona giriyorum.
Doğum yapalı 1 ay oldu. Hamilelikte 17 kilo aldım 10 kilosu gitti.
Boy 1.62 ve su an 67 kiloyum.
Aynalara küstüm resmen.
Ne yapicam bu kilolar nasıl gidecek bilmiyorum. Sizler ne durumdasiniz.
Ben kilolarimla baristim :-). :-) 60 kiloyum bi ara 58 e falan dusmustum iki kilo almisim yani :-)
Duzenli yemem ve spor yapmam lazim ama ikisinede vakit bulamiyorum. Bide gece atsitirmalarim cok benim ondanda vazgecemiyorum. Ben seneye biraktim zayiflama isini :-). Defne buyusun abisiyle bereaber biseyler yapabiliyor olsun onlar oynarken bende spor yaparim beslenmemede dikkat ederim tamam iste. Bende plan bu :KK49:

Back