2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Hiç sorma canım benim sezeryan zor gerçekten hem de çok ama sağlıkla aldık ya kucagimiza şükür gene de
Canim yardım konusunda ben çok dertliyim bi eşim var sağolsun çok yardım ediyo ama calisiyo işte o da artık alistim da ilk zamanlar aç bile kaldım kv alt katta üst katta da eltim olmasına rağmen annem yürüme mesafesinde
Yakinim var gelin bizde kalın dedi onu da esim istemedi eridim bittim ama bende hamileliktwn önceki kiloma dustum ondan da fazla arkadaşlarım var yardım eden oruclar onlar da
Kiyamam yaaa. Valla tek tabanca çok zor. Ama biz de bu günleri hiç unutmucaz eryesilcim. Kızlarımız gelinlerimiz doğum yapınca iki elimiz kanda da olsa, kavga küs de olsak torun hatrina evlat hatrina gidip bakicaz!

Kiyamam yaaa. Valla tek tabanca çok zor. Ama biz de bu günleri hiç unutmucaz eryesilcim. Kızlarımız gelinlerimiz doğum yapınca iki elimiz kanda da olsa, kavga küs de olsak torun hatrina evlat hatrina gidip bakicaz!
Aynen canım benim bende hep onu dusunuyorum hep kosucam çünkü gordum zorluğunu
Ne güzel ablanlar da gelecekmiş benim de Ablam var bi de bekar o bile gelmiyo dusun
guzel zamanlar geçir ailenle sende

Ay bi daha ne zaman gireriz bilinmez. Hadi bi de resim atalım size. Bu da devin le son halimiz. Bugün tam bir ayı devirdik. öptük sizi kocaman!!
Ay Mirandam hayalimden çok daha güzel bi annesın. Devin Dé masallahhhhh çok bal. Allah nazarlardan korusun. Mutlu haberlerinle mutlu oldum çok. Öpüyorum ikinizi de

Ne güzel ablanlar da gelecekmiş benim de Ablam var bi de bekar o bile gelmiyo dusun

Kuşum ablamlarda on günlüğüne anca geliyorlar. Hem çalışıyorlar hem de Türkiye uzak yol napsinlar.
Ama annem yanımda yaa çok şükür. Ben ailenin en küçüğüyüm bana kadar sıkılır benim bebeğe bakmaz diyordum. Ama ikinci torunu. Ablamlarin biri bi kere doğurdu öbürü de dogurmadan boşandı. Ama zaten annem ikisini de çok seviyor. Benimkisi ağlasın kedi gibi yatak odamın kapısında bekliyor. Anne gel diyorum koşup alıp öpüp kokluyor oğlumu. Sen uyu kızım ben bakarım diyo alıp gidiyo. Sevgisi paha biçilemez!
Ben anneanne babaanne sevgisi görmedim. Çok şaşırıyorum böyle olunca. Yeğenimi ilk diye seviyo sanıyordum. Bi de kerata yeğenim manken gibi. Sevilmicek çocuk değil. Ama maşallah annem oğlumu da çok sevdi. Kayınvalidem bile bangladesten her gün görüntülü arıyor. Böyle sevgi her bebeğe nasip olsun. Sevgisiz hiç bebek kalmasın.

Ay Mirandam hayalimden çok daha güzel bi annesın. Devin Dé masallahhhhh çok bal. Allah nazarlardan korusun. Mutlu haberlerinle mutlu oldum çok. Öpüyorum ikinizi de
Ah kuşum o senin güzelliğin. Yoksa ben duba gibi bi hatunum. :)
Zaten anne dediğin de çirkin olmaz. Ne özveriyle geldiler dünyaya. Daha da bir ömür yolumuz var! Aşk bu yaaa aşk!

Ah kuşum o senin güzelliğin. Yoksa ben duba gibi bi hatunum. :)
Zaten anne dediğin de çirkin olmaz. Ne özveriyle geldiler dünyaya. Daha da bir ömür yolumuz var! Aşk bu yaaa aşk!
Canım ya sen hep gel hep yaz. Biliom zor olur senin için. Ama inan gene pozitif enerjini aldım ta kanadalardan. Yanlış hatırlamıyorum dimi ;) güzel kalpli insan lohusa aglamakli hallerime. Tek başına yorgunkuguma sezeryan belasına agrilarimà yenik düşüp . Anneliğin gücünü unutup nasıl da bunalıma girmeye hazırım. Pozitif enerjin daim olsun

Canim o emzirrken rahmin toparlanırmis o yüzden hemşire demişti bana emziren annelerin rahmi daha çabuk toplanır diye
Ay hadi inşallah dört gözle bekliom valla 40 çıkmasını. Göbekli acıyan göbek ! Li halimden çok sıkıldım . Toparlansa da inse

Canım ya sen hep gel hep yaz. Biliom zor olur senin için. Ama inan gene pozitif enerjini aldım ta kanadalardan. Yanlış hatırlamıyorum dimi :KK66: güzel kalpli insan lohusa aglamakli hallerime. Tek başına yorgunkuguma sezeryan belasına agrilarimà yenik düşüp . Anneliğin gücünü unutup nasıl da bunalıma girmeye hazırım. Pozitif enerjin daim olsun
Aaaa çık ordan çık!! Oglusuna bak. Güzelliğine bak. Bir daha asla bu yaşta olmayacaklar. Hep buyucekler. Her saniyesini zevkle yaşamak lazım.
Sezeryan zor. Hiç olmak istememiştim ama 18 saat sancima rağmen oldum. Yapacak birşey yok Voronescim. Geçmişi değiştirmeyiz artık geleceğe bakacağız. İyileşmeye bakacağız.
Az biraz yazılarını okudum da sen hala ağrı kesici aliyormussun galiba. Kuzum her vücudun ihtiyacı farklı ama ben ağrı kesiciyi onuncu günde kestim. Ağrılarım oldu ama yavaş yavaş iyileştim.
Ağrı kesici olan agriyi saklıyor. Iyilestirmez yoksa. Eğer senin ağrı kesicine rağmen ağrıların varsa ya ağrı kesici vücuduna etki etmiyordur ya da daha ciddi bir durumun vardır ve ağrı kesici yeterli gelmiyordur. Her ihtimalde doktora gorunmen lazım diye düşünüyorum. Gerekirse ortalığı telase ver ama muhakkak git. Bir de tembellik etme. Aman iki gün bekleyeyim deme. Ciddi bir operasyondan geçtin. Hiç birşeyin yoksa doktorun iyi olduğunu söyler için rahat eder.
Çok geçmiş olsun kuzum. İnşallah hemen iyileşirsin.

Oww masallahhhhh nasıl verdin kız. Tam olarak 20 kilo fazlam var . Oy ben nerelere gidem . É süt un etkilenmio mu. Ben biraz yemesem hemen sütüm kaynamio yumuşak oluo memisler. Ya da bana mj öyle gelio ki
Canim tatlı namına hicbirsey yemiyorum birde çok sık emziriyorum 5 kere tüm memeyi bosaltirsan 500 cal gidiyormuş 3 saat yürüyüş yaptığını düşün birde porsiyonlarini azaltıp bol su içinde okeydir

Canım
Anne sütü önemli. Lakin şu kısımda takilioyorim .uyamiyorum. .sagdiginiz sütü kaşıkla verim denilio . Gecenin bi yarisi ya da huysuzken kaşıkla dokerim ben hep ya. Biberon en kolayı. Napsak var mı fikri olan . Biberon à Alisan sonra bırakır memeyi denio. Ama biberonü da emio ki. Hem sadece onla vermiorum ki günde bi belki iki kez biberonlâ veriorum
Canim annemler yanimdayken sabah uyuyabilryim diye akşamdan 2 biberon sagip hazır ediyordum sonra gün içinde hep emziriyordum hiç de biberona alışip memeyi bırakma gibi birsey olmadı hem düşün meme sıcak lezzetli hiç bırakır mi bebis ya

Kızlar ya en az 4 hafta doldu Sezeryan olalı sizin agriniz hala var mı ya olmaması lazım sanki nasıl bir ağrı anlamadım sizdeki sizlama şeklinde mi ben Sezeryan yarası kalmasın diye yara izi iyileştirici kremler kullanayim diyorum bir doktora goruneyim sorucam ne kullanayim diye

Kuşum ablamlarda on günlüğüne anca geliyorlar. Hem çalışıyorlar hem de Türkiye uzak yol napsinlar.
Ama annem yanımda yaa çok şükür. Ben ailenin en küçüğüyüm bana kadar sıkılır benim bebeğe bakmaz diyordum. Ama ikinci torunu. Ablamlarin biri bi kere doğurdu öbürü de dogurmadan boşandı. Ama zaten annem ikisini de çok seviyor. Benimkisi ağlasın kedi gibi yatak odamın kapısında bekliyor. Anne gel diyorum koşup alıp öpüp kokluyor oğlumu. Sen uyu kızım ben bakarım diyo alıp gidiyo. Sevgisi paha biçilemez!
Ben anneanne babaanne sevgisi görmedim. Çok şaşırıyorum böyle olunca. Yeğenimi ilk diye seviyo sanıyordum. Bi de kerata yeğenim manken gibi. Sevilmicek çocuk değil. Ama maşallah annem oğlumu da çok sevdi. Kayınvalidem bile bangladesten her gün görüntülü arıyor. Böyle sevgi her bebeğe nasip olsun. Sevgisiz hiç bebek kalmasın.
Ayy gerçekten öyle sevgi her bebeğe nasip olsun bende hiç gormedim oglum da gormucek inşallah eksikliğini hissetmez
Annene de maşallah diyelim canım ne güzel ya insanın yanında öyle birine çok ihtiyaç duyuyor yüzde yüz güvenle çocuğunu emanet edicegi Annene benden de selam söyle turkiyeye gelince de bana gelsin öyle bi anneye hepimizin ihtiyacı var

Ay inanamıyorum resmen seninkiler de benimkiler gibi eşinin ailesinin insafına bırakmışlar. Boşver zor günleri atlattık sayılır. Iyice toparlaninca herkese ederi kadar bunsab sonra...

Kızlar ya en az 4 hafta doldu Sezeryan olalı sizin agriniz hala var mı ya olmaması lazım sanki nasıl bir ağrı anlamadım sizdeki sizlama şeklinde mi ben Sezeryan yarası kalmasın diye yara izi iyileştirici kremler kullanayim diyorum bir doktora goruneyim sorucam ne kullanayim diye

Evet bana 23 gün oldu ve doktor bir iki ay daha sürer dedi.. Sezeryan çok zormuş yaa
Ben doktora kremi sormayı unuttum. Aile hekimligindr hemşire dikisin tamamen iyilesince kullan dedi. Contraxbuke idi adi sanirim.

Son düzenleme:
Ay kıyamam selmacim ne çekmişsin yaaa! Gerçekten adın gibi süper selma olmuşsun. Valla ben ameliyattan çabuk toparlandim ama eşim iki hafta evde kaldı annem de yanımdaydi. Bir de arkadaşlarım yemek yapıp getirdiler. Annemden eşimden dostlarımdan hep Allah razı olsun iyi beslendim iyi dinlendim öyle ayaklandim. Yoksa çok zor diye tahmin ediyorum senin birde üç çocuk. Of of. Annelik nasıl öz verili nasıl güzel birşey!

Ah şekerim. Evlatların hayırlı evlat olsun sana kötü gün yüzü göstermesin. Hep güldürsün, dogurduguna bin şükür olsun. Benim anneciğim de senin gibi çok yalnız kalmış. Üçüncü kızıyım ben. Ne anneannem ne babaanem gelmiş bu da mı kız oldu diye. O da şimdi arada dertleniyor anlatıyor da inanamıyorum ne insafsızlarmis. Ama hep der şükür kizlarimdan yüzüm güldü diye. Darısı senin çocuklarından olsun insallah.

Bu oruç olayı da ayrı bir şey zaten. Eşimin uzaktan akrabaları var burda. Eşimin abisi gelince onları da davet ettik. Ben gündüz vakti uyuyorum iftara gelirim dedi kadın. Anneciğim saolsun biraz yemek yaptı. Yetmeyeni de dışarıdan aldım geldik. Ama Zaten biz üç kişiyiz. Eşimin abisigil üç kişi yatılı müsafir geldi. Bir de akrabaları iki çocukla dört kişi çıkıp geldiler. Ve bırak yanında yemeği bir kutu meyve suyu getirmemişler! Ama benim dilim çok acıdır. Dedim hemen oruç başınıza vurdu herhal diye. Lohusa kadınım annem olmasa bana yaptırcakmissiniz demek ki yemekleri dedim. Neyse bundam sonra lftara sen alırsın, hakkımı ödersin dedim. Eşim çok kızdı ama kızsın bana ne. Bende kızdım. Annem 10 kişiye yemek yaptı! Ne mecburiyeti var kadıncagizin! Ayıp valla. Böyle orucun kime sevabı var acaba?
Aman neyse. Herkes ettiğini bulur. Sen de canını sıkma. Bebek büyüyüp gidecek. Sevgisi seninle kalacak!
Öperim kocamam

Canımbenim iyi dileklerin için teşekkür ederim. Benim eşim doğum izni de almadı. Zaten sabahçı ögretmen. Sabahları zor oluyordu zaten. Artık tamamen evde sayılır. Az az işlere bakıyor artık. Ama çok kırıldım ona sitemlerimi de dile getirdim. Başına bişey gelirse sana ailen baksın dedim. Giyinmeme de ilaç veya su içmeme bile yardım etmedi. Sezeryan oldum diye kızdı s.l.k. Sanki ben istedim. Başka hastaneye götürseydin diye kızdım. Gerçi nereye gitsem sezeryan olurdum. Riskliydi. Iki doktor da aynısını söyledi hastanede.
Neyse şimdilerde anlıyor beni bi de iş arkadaşları falan tembihlemiş eşin ağır kaldirmasin ameliyat fıtığı falan olmasın diye de artık daha insaflı. Diğerleri normal dogdu ve hemen ayaklandigimdan hiç yatmamıştım. Öyle olmami bekledi..

Kızlar hala benim gibi gece kalkıp 2 saatte bi kalkıp emziren var mı uyandırıyor musunuz

Yok canım daha geçti o dönem diye biliyorum, ben 20 günü geçtikten sonra uyandirmayi bıraktım kendisi bazen saat başı bazen 3 saat sonra kendi uyanıyor, ha bazen de sabaha kadar uyanigiz 10 dk da bir emiyoruz, yani oglum nasıl isterse öyle teyzesi, sende uyandırma artık bırak uykusunu alınca kendi uyansin, sarılık olmasın diyeydi o işlem, Allah ın izniyle atlattik o tehlikeyi

Uzun yazı okumayı hiç sevmem normalde ama sen yazınca çok akıcı geliyor bi solukta okuyorum valla, canım Allah kolaylik versin, Ramazana denk geldiği için daha misafirim olmadı benim herkes ramazanda sonra gelecez diyor, bizde adettir her gelen misafire yemek yapılır herkes yemeği atlamak istemiyor galiba. Teyzesi benim oglumda da tortikollis yani boyun egriligi oluşmuş çarşamba günü ilk tedavisine başlanacak hayırlısıyla. Bugün tam 40.günü suan kurbanı kesiliyor oglusumun iftara yemek yapilacak Allah kabul eder inşallah
Canim nasıl anladınız boyun eğriliği olduğunu şişlik nedeniyle gittiginizde doktor mu söyledi inşallah iyileşecektir canım dua ettim bende hiç Kıyamam bebislere neyse ki daha çok küçük vücudunu şekillendirmek kolay olur annesi uzulmeme çalış sütun olumsuz etkilenmesin

Back