- 7 Ocak 2014
- 3.138
- 4.420
- 333
- 39
- Konu Sahibi CadiKazani
- #56.761
@voronesyesilcan86 kızlar öpüyorum kocaman. Kusura bakmayın giremedim. bu müsafir çılgınligi beni de vurdu. Günde bir iki misafirim oluyor. Valla saolsun annem çekip çeviriyor evi ve müsafirleri ama ona rağmen çok yoruluyorum. Çünkü gündüzleri gelenlerle oturunca uyumaya hiç zaman kalmıyor. Önce devin i yıkıyorum her sabah. Emzirip yatırıp kahvaltı ediyorum. Bizimki bi daha uyanıyor. Emzirip yatırıp kendim duş alıyorum. Ben saçımı kurutup bakımlarını yapana kadar bizimki uyanıyor. Emzirip yatırıp anneme az yardımcı oluyorum. Bir iki sefer daha aralarda musafilerle sohbet et. Sonrasında işten gelen eşimle sohbet et. Devin le bir saat yürüyüş. İftar vakti falan derken hop gece oluyor. Benim yine uyku yalan :) azcicik Bana kalan zamanda da ya devin le oynuyorum ya da uyuyorum. valla bu işleri tek başına yapan, arada çamaşır bulaşık temizlik yetiştiren kadınlara şapka çıkardım. Siz kadının dibisiniz. Hepinizi kocaman öpüyorum çok da seviyorum.
Neyse ki müsafirin en ağırıni bugün bitirdik. Eşimin abisi ve onun karısıyla baldızı amerikadan bir kaç günlüğüne yatılı musafirimiz oldu. Dindar bir aile. Sabah sahur akşam da iftar yaptık.
Fakat kızlar ne yazık ki hiç yemek bulaşık vs bilmiyorlar. Üstelik çok nazlilar. Bir sürü sağlık sorunları var ve bir çok yemeği yiyemiyorlar. Allahtan eşim ve abisi anneme yardım etti de bunca boğaz yiyip icebildi kaç gündür... Eşimin abisiyle de pek anlaşamam ben ama şu günler çok güzel geçti. Resmen devin i doğurdum diye teşekkür etti bana. Amca olmak ona çok yakıştı açıkçasi. Dün gece evlerine uğurladık artık. Oglusumda kocam da arkasından çok huzunlendi. Tez zamanda tekrar kavuşurlar inşallah.
Perşembe günü de ablamlar ve yeğenim gelecek Türkiye den. Bir on gün de öyle musafirimiz var. Ama insanın ablaları can. Onlar gelince ben prensesler gibi dinlenirim artık. :) bi de çok özledim onları. Hele ki yeğenim demir. Burnumda tutuyor. Devin i kucakladikca aklıma yeğenimin bebekligi geliyor. Özlemim iyice artıyor.
Benden böyle kızlar. 9 Temmuz dan sonra yatılı müsafir kısmını kapaticam. Sonra daha çok uğrarım buralara.
Bu arada musafirden yana en büyük şikayetim tatlı. Gelen giden tatlı getiriyor ve süt yapar diye bana yedirtiyor. Memeler oldu Pamela Anderson. Her yere şupur şupur süt damliyo. Üstelik de ben 3 kilo aldım iki haftada. Yaw nasıl reddedicem bu işi. Ayıp olmasın diye diye olan bana olacak bu gidişle![]()
Uzun yazı okumayı hiç sevmem normalde ama sen yazınca çok akıcı geliyor bi solukta okuyorum valla, canım Allah kolaylik versin, Ramazana denk geldiği için daha misafirim olmadı benim herkes ramazanda sonra gelecez diyor, bizde adettir her gelen misafire yemek yapılır herkes yemeği atlamak istemiyor galiba. Teyzesi benim oglumda da tortikollis yani boyun egriligi oluşmuş çarşamba günü ilk tedavisine başlanacak hayırlısıyla. Bugün tam 40.günü suan kurbanı kesiliyor oglusumun iftara yemek yapilacak Allah kabul eder inşallah