2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Ay canım gerçekten çok zor.bizimkide hem çok seviyo bayılıyo resmen "oğluşum" diye hemde arada yine kıskançlık yapıyo.bide minik sünnet oldu diye biraz fazla ilgilendik hemen dikkat çekmeye çalışıyo.dengede tutmak zor gerçekten canım.

doktoruma danismistim normal dogumda 40. Gunden sonra sezeryanda 6.aydan sonra spor yapilabilir demisti
Olur mu öyle ya 6. Aydan sonra kilolar iyice yerlesmesin bence hafif tempolu yürüyüş yapilabilir kızlar daha 1 ay olmasına ragmen ben şimdilik 12.5 kilo verdim 3.5 kilo daha verirsem tam olacak:)

Cnm 2-3 sefer yapması normal 3-4 günü geçince sorun oluyormuş bizde gaz sorunu yok çok şükür güne 2 sefer kaka yapıyor mamaya başlayınca azaldı emerken 5-6 sefer yapıyor du
Valla benimki 5 6 kere yapıyor bende Nurse Harvey kullandım ikinma oldugu icin megerse masaj ve egzersizle cok rahat yapabiliomus ama hiiccc memnun kalmadım gerçi 2 gün kullandım en az 5 gün kullanmak gerekiyormuş ama şimdi büyüdükçe hersey çok gizli değişiyor ya

Olur mu öyle ya 6. Aydan sonra kilolar iyice yerlesmesin bence hafif tempolu yürüyüş yapilabilir kızlar daha 1 ay olmasına ragmen ben şimdilik 12.5 kilo verdim 3.5 kilo daha verirsem tam olacak:)
Oww masallahhhhh nasıl verdin kız. Tam olarak 20 kilo fazlam var . Oy ben nerelere gidem . É süt un etkilenmio mu. Ben biraz yemesem hemen sütüm kaynamio yumuşak oluo memisler. Ya da bana mj öyle gelio ki

Canim benim yaa masallah ona. Sukur bu günlere. Insallah cabucak kilosunu alir annesi. Cok sevindim bir sorun olmamasina. Minik zeynamiz bizim

Anne sütü önemli. Lakin şu kısımda takilioyorim .uyamiyorum. .sagdiginiz sütü kaşıkla verim denilio . Gecenin bi yarisi ya da huysuzken kaşıkla dokerim ben hep ya. Biberon en kolayı. Napsak var mı fikri olan . Biberon à Alisan sonra bırakır memeyi denio. Ama biberonü da emio ki. Hem sadece onla vermiorum ki günde bi belki iki kez biberonlâ veriorum

Geçmiş olsun cnm inşallah ya bizde bu hafta yapmayı düşünüyoruz hayirlisiyla

http://ge-ce.blogspot.com.tr/2015/01/finger-feeding-parmak-ve-srnga-ile.html?m=1 Bi göz at canım istersen.bizim hastanede böyle veriyorlardı şırınga ile

Kizim doğduğundan beri sutum az mama veriyrm. Biberonnile.kasiklada verdim aldı. Memeyi de seviyor genelde memede uyuyor. Yani biraksa kizim bırakırdi. Süt az olması na ragmen cok seviyir memeyi ama her cocuk ayni degildir

Bende ayni konuda celismistim yaralarimdan dolayi ilk haftalarda.
kaşıkla vermeyi denedim zor gercekten uygulanabilir gelmedi. Mecbur biberon verdim ama gunde 2den fazla vermedim bi sogukluk olmadi 1 aydir dahada olmaz inşallah

Yok canım bakmadı bile gözüne. Yapılması gereken şeyleri söyledi kalça filmi işitme testi bide göz taraması için randevu alın dedi anlamadım bende niye söyledi onu. Aslında doktor değil asistanı yapıyodu muayeneyi ezberede konuşmuş olabilir

Canım bu kalça işitme testler ini 1 ay sonra yapın demişlerdi. Bu şehirde yokmuş tatilde ankaraya gidecez yani ağustosta . O zaman 2 ay bitmiş olacak.testler yapılabilir mu geç mi kalmış oluruz . Bilen varsa beni aydinlatirsa sevinirim

vorones yesilcan86 kızlar öpüyorum kocaman. Kusura bakmayın giremedim. bu müsafir çılgınligi beni de vurdu. Günde bir iki misafirim oluyor. Valla saolsun annem çekip çeviriyor evi ve müsafirleri ama ona rağmen çok yoruluyorum. Çünkü gündüzleri gelenlerle oturunca uyumaya hiç zaman kalmıyor. Önce devin i yıkıyorum her sabah. Emzirip yatırıp kahvaltı ediyorum. Bizimki bi daha uyanıyor. Emzirip yatırıp kendim duş alıyorum. Ben saçımı kurutup bakımlarını yapana kadar bizimki uyanıyor. Emzirip yatırıp anneme az yardımcı oluyorum. Bir iki sefer daha aralarda musafilerle sohbet et. Sonrasında işten gelen eşimle sohbet et. Devin le bir saat yürüyüş. İftar vakti falan derken hop gece oluyor. Benim yine uyku yalan :) azcicik Bana kalan zamanda da ya devin le oynuyorum ya da uyuyorum. valla bu işleri tek başına yapan, arada çamaşır bulaşık temizlik yetiştiren kadınlara şapka çıkardım. Siz kadının dibisiniz. Hepinizi kocaman öpüyorum çok da seviyorum.

Neyse ki müsafirin en ağırıni bugün bitirdik. Eşimin abisi ve onun karısıyla baldızı amerikadan bir kaç günlüğüne yatılı musafirimiz oldu. Dindar bir aile. Sabah sahur akşam da iftar yaptık.
Fakat kızlar ne yazık ki hiç yemek bulaşık vs bilmiyorlar. Üstelik çok nazlilar. Bir sürü sağlık sorunları var ve bir çok yemeği yiyemiyorlar. Allahtan eşim ve abisi anneme yardım etti de bunca boğaz yiyip icebildi kaç gündür... Eşimin abisiyle de pek anlaşamam ben ama şu günler çok güzel geçti. Resmen devin i doğurdum diye teşekkür etti bana. Amca olmak ona çok yakıştı açıkçasi. Dün gece evlerine uğurladık artık. Oglusumda kocam da arkasından çok huzunlendi. Tez zamanda tekrar kavuşurlar inşallah.
Perşembe günü de ablamlar ve yeğenim gelecek Türkiye den. Bir on gün de öyle musafirimiz var. Ama insanın ablaları can. Onlar gelince ben prensesler gibi dinlenirim artık. :) bi de çok özledim onları. Hele ki yeğenim demir. Burnumda tutuyor. Devin i kucakladikca aklıma yeğenimin bebekligi geliyor. Özlemim iyice artıyor.
Benden böyle kızlar. 9 Temmuz dan sonra yatılı müsafir kısmını kapaticam. Sonra daha çok uğrarım buralara.
Bu arada musafirden yana en büyük şikayetim tatlı. Gelen giden tatlı getiriyor ve süt yapar diye bana yedirtiyor. Memeler oldu Pamela Anderson. Her yere şupur şupur süt damliyo. Üstelik de ben 3 kilo aldım iki haftada. Yaw nasıl reddedicem bu işi. Ayıp olmasın diye diye olan bana olacak bu gidişle

Canım özel hastaneler 1. Ayda yapıyor ama ben devlete geçtim ordan takip edicem artık gerşeyi devlettede 2. Ay 4. Ay arası yapıyolar . Bizede 11 ağustosa randevu verdi . Normalde bugün tam 1aylık olduk

neff1316 cim kızçe pek güzel olmuş maşallah. Bol bol alsın kiloları tombis tombis olsun Defne bebek. Güzelliği göz kamaştırsin bir kez görenin aklını alsın inşallah!
Ama gözü olanın da gözü çıksın. Kem bakan gözler catiiiiiir diye çatlasın. maşallah ona. Çok seviyoruz sizi
Bu arada benim kedim bile kıskançlık krizlerinde. Ali kaan nasıl girmesin? Öperim onu bal kaymak gidisindan!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…