- 27 Kasım 2012
- 5.626
- 2.895
- 123
- Konu Sahibi CadiKazani
- #56.741
Saghol canimm buyudu yaa minnak kizce. Tontik bisey olduneff1316 maşallah maşallah maşallah tu tu tu değmesin defnemize ne kadar da tatlı olmus oyle teyzesi yesin onuu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saghol canimm buyudu yaa minnak kizce. Tontik bisey olduneff1316 maşallah maşallah maşallah tu tu tu değmesin defnemize ne kadar da tatlı olmus oyle teyzesi yesin onuu
Ay canım gerçekten çok zor.bizimkide hem çok seviyo bayılıyo resmen "oğluşum" diye hemde arada yine kıskançlık yapıyo.bide minik sünnet oldu diye biraz fazla ilgilendik hemen dikkat çekmeye çalışıyo.dengede tutmak zor gerçekten canım.Canim iki cocuk arasibda dennge kurmak iliskilerini iyi tutmak ilk zamanlar cok zor.
Cunku onlar kardes olarak oynayabilcekleri ilertisim kurabilcekleri biri gelicek saniyorlasr. Sonra biranda aglkayan surekli annesinin kucaginda hatta memesinde olan bi bebek gelince hoslanmiyorlar bu durumdan.
Asla sevmedigini dusunme emin ol seviyuordur. Sadece ona bak bu senin kardesin kardes sevilir gibi seyler soylene. O zaten seviyordur ama sizin beklediginiz gibi tepki vermiyordur. Alikaanlada cok zor zmaanlar gecirdim ilk gunler. Cok seviyorum diyordu. Sonra manasiz aglamalar sinir krizleri yasiyordu. Defnetyi geri gotur hastaneye istemiyorum sevmiyorum diyordu. Bende sev demedim hic. Peki madem sevme ama ben ikinizide seviyorum ikinizdende ayri kalamam cok uzulurum dedim hep. Her dk onu ne kadasr cok sevdigimi soyleyip durdum.her firsatta onunla oyun oynadim. Bazen defne yataginda agliyordu ama oncelikle alikaan in istegini yapiyordum. Yaparkende baksana defne ne cvok agliyor yazik uzulmustur annem abim gelmedi diye diyordum. Bak sen agladin sana geldim oda benim kizim ya oda aglayinca ona gitmeliyim diyordum. Hala arada ariza cikariyor tabii. Ama cok sukur daha iyi. İnsallah zamanla sizinde duzene giricek. Ama ilk alti ay bence en zoru.
Olur mu öyle ya 6. Aydan sonra kilolar iyice yerlesmesin bence hafif tempolu yürüyüş yapilabilir kızlar daha 1 ay olmasına ragmen ben şimdilik 12.5 kilo verdim 3.5 kilo daha verirsem tam olacak:)doktoruma danismistim normal dogumda 40. Gunden sonra sezeryanda 6.aydan sonra spor yapilabilir demisti
Valla benimki 5 6 kere yapıyor bende Nurse Harvey kullandım ikinma oldugu icin megerse masaj ve egzersizle cok rahat yapabiliomus ama hiiccc memnun kalmadım gerçi 2 gün kullandım en az 5 gün kullanmak gerekiyormuş ama şimdi büyüdükçe hersey çok gizli değişiyor yaCnm 2-3 sefer yapması normal 3-4 günü geçince sorun oluyormuş bizde gaz sorunu yok çok şükür güne 2 sefer kaka yapıyor mamaya başlayınca azaldı emerken 5-6 sefer yapıyor du
Oww masallahhhhh nasıl verdin kız. Tam olarak 20 kilo fazlam var . Oy ben nerelere gidem . É süt un etkilenmio mu. Ben biraz yemesem hemen sütüm kaynamio yumuşak oluo memisler. Ya da bana mj öyle gelio kiOlur mu öyle ya 6. Aydan sonra kilolar iyice yerlesmesin bence hafif tempolu yürüyüş yapilabilir kızlar daha 1 ay olmasına ragmen ben şimdilik 12.5 kilo verdim 3.5 kilo daha verirsem tam olacak:)
Selam herkese sakinlesmis buralar. Nerdeyse bir haftalik gecmisi kisa surede gozden gecirdim.
@mavitepe @sevim1991guz_1 kizlar defne kizcemi sormussunuz.
Cok sukur sorunsuz geciyor evdeki gunlerimiz. Sorunsuz derken saglik acisindan soeunsuz.Yoksa abisel durumlardan dolayi kiskanclik sorunlari yasadik bi hayli. Ama onlarda azaldi baya.
Defne kizcem 2 kg i devirdi cok sukur. Premature kiyafetleri dolduruyor artik. Baya ele avuca gelen bi bebe oldu
Benim en buyuk skintim bu aralar giydirmek yani ne giydiricemi bilememek. Hava cok isindi yaniyoruz evde. Ama ben emin olamiyorum az m giydirsem cok mu oldu ortsem mi kalin mi ortsem ince mi. Birde ustunu degistirdikten hemen sonra pespese hapsurmya basliyor. Acaba usudugunden mi hapsurur? Yoksa kiyafetlerin tozumu hapsurtuyor? Sizde durumlar nedir?
Birde sicaklarin birden bu kadar bastirmasi bizi eve kapatti. Bibhafta oncesine kadar hergun cikip 2 saat gezinip geliyorduk. Simdi onuda yapamiyoruz. E birde ramazan o yuzden aksam gezmeside cok yapamiyrouz. Cunku iftardan hemen sonra Alikaan yatiyor.
Neyse iste kizlar boyle kosturmacali geciyor gunler.
Defne kizimdan bi fotoyla kapatayim mesajimiuzerinde yenidogan yelegi var kizcemin. Hala yenidogan kiyafetler icin yolumuz var ama artik iconde kaybolmuyor hic olmazsa Eki Görüntüle 1851235
Geçmiş olsun cnm inşallah ya bizde bu hafta yapmayı düşünüyoruz hayirlisiylaCanım bizimde ucunda darlık vardı kontrole götürdük.çocuk doktoru fazla sürmez tıkanır dedi.bizde sıkıntı yapmadan yaptıralım dedik.dün oldu sünnetini.şuan gayet iyi.alisklamp yöntemiyle oldu.cumartesi aparatı çıkarttırcaz.darısı size olsun inşallah.
http://ge-ce.blogspot.com.tr/2015/01/finger-feeding-parmak-ve-srnga-ile.html?m=1 Bi göz at canım istersen.bizim hastanede böyle veriyorlardı şırınga ileAnne sütü önemli. Lakin şu kısımda takilioyorim .uyamiyorum. .sagdiginiz sütü kaşıkla verim denilio . Gecenin bi yarisi ya da huysuzken kaşıkla dokerim ben hep ya. Biberon en kolayı. Napsak var mı fikri olan . Biberon à Alisan sonra bırakır memeyi denio. Ama biberonü da emio ki. Hem sadece onla vermiorum ki günde bi belki iki kez biberonlâ veriorum
Kizim doğduğundan beri sutum az mama veriyrm. Biberonnile.kasiklada verdim aldı. Memeyi de seviyor genelde memede uyuyor. Yani biraksa kizim bırakırdi. Süt az olması na ragmen cok seviyir memeyi ama her cocuk ayni degildirAnne sütü önemli. Lakin şu kısımda takilioyorim .uyamiyorum. .sagdiginiz sütü kaşıkla verim denilio . Gecenin bi yarisi ya da huysuzken kaşıkla dokerim ben hep ya. Biberon en kolayı. Napsak var mı fikri olan . Biberon à Alisan sonra bırakır memeyi denio. Ama biberonü da emio ki. Hem sadece onla vermiorum ki günde bi belki iki kez biberonlâ veriorum
Bende ayni konuda celismistim yaralarimdan dolayi ilk haftalarda.Anne sütü önemli. Lakin şu kısımda takilioyorim .uyamiyorum. .sagdiginiz sütü kaşıkla verim denilio . Gecenin bi yarisi ya da huysuzken kaşıkla dokerim ben hep ya. Biberon en kolayı. Napsak var mı fikri olan . Biberon à Alisan sonra bırakır memeyi denio. Ama biberonü da emio ki. Hem sadece onla vermiorum ki günde bi belki iki kez biberonlâ veriorum
Evet canumn yapildi rop muayenesi adi ve premature bebekler icin yapiliyor anlattighin sekilde.ondan sordum zaten neden goz kontrolune goturceksin diye. Premature bebeklerin goz damarlasri tam gelisemiyuor ve yogun bakimda gordulleri tedaviler nedeniyle biraz zarar gorebiliyor. Defne nin ki gerilemeye baslamis 29 unda tekrar kontrole gidicez. Ama normal haftasinda dogam bebek icin gereksiz bi kontrol. Gozunde bisey mi gordude yonlendirdiki acaba
Aa ben bunu bilmez bilmez başta yapiodumhttp://ge-ce.blogspot.com.tr/2015/01/finger-feeding-parmak-ve-srnga-ile.html?m=1 Bi göz at canım istersen.bizim hastanede böyle veriyorlardı şırınga ile
Canım bu kalça işitme testler ini 1 ay sonra yapın demişlerdi. Bu şehirde yokmuş tatilde ankaraya gidecez yani ağustosta . O zaman 2 ay bitmiş olacak.testler yapılabilir mu geç mi kalmış oluruz . Bilen varsa beni aydinlatirsa sevinirimYok canım bakmadı bile gözüne. Yapılması gereken şeyleri söyledi kalça filmi işitme testi bide göz taraması için randevu alın dedi anlamadım bende niye söyledi onu. Aslında doktor değil asistanı yapıyodu muayeneyi ezberede konuşmuş olabilir
Canım bu kalça işitme testler ini 1 ay sonra yapın demişlerdi. Bu şehirde yokmuş tatilde ankaraya gidecez yani ağustosta . O zaman 2 ay bitmiş olacak.testler yapılabilir mu geç mi kalmış oluruz . Bilen varsa beni aydinlatirsa sevinirim