2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
kızlar yardım edin mide bulantılarından mahvoldum, bu ikinci hamileliğim ilkinde değil mide bulantısı adetim gecikmese farkına bile varmayacaktım hamile olduğumun. 7. haftadayım sabahtan başlıyor, gece yatana kadar, sürekli. ne yapabilirim bu durumu hafifletmek için.

Canim yeşil elma iyi geliyo bana iyi gelmişti bi de tuzlu kraker

Ben de aynı durumdayım. Kusmuyorum ama çekiyorum. Her geçen saat artıyor.

Maden suyu iyi geliyor bana,bi de ayran.

Ben de aynı durumdayım. Kusmuyorum ama çekiyorum. Her geçen saat artıyor.

Maden suyu iyi geliyor bana,bi de ayran.
maden suyunu ilk hamileliğimde hergün içtim eşimin ısrarı ile, ama bu defa değil bir tane iki yudum dahi alamıyorum.

maden suyunu ilk hamileliğimde hergün içtim eşimin ısrarı ile, ama bu defa değil bir tane iki yudum dahi alamıyorum.
hiç bisey yapamıyorsun maalesef .ne içsen ne yesen en çok bi saat etki eder ...iste böyle ağzımıza bisi ata ata da mütiş kilo alıyoruz...meyve al yanına kara erik limon içini ne rahatlatacaksa artık.bende aynıyım.geçmiyor geçmiyor...

ya kızlar benm idrarda keton çıktı doktorum da değişik bi tip doğru düzgün aydınlatmadı da beni nette araştırdım iyi değilmiş keton çıkması. sizde var mı böyle bişey?

ya kızlar benm idrarda keton çıktı doktorum da değişik bi tip doğru düzgün aydınlatmadı da beni nette araştırdım iyi değilmiş keton çıkması. sizde var mı böyle bişey?
İyide keton aclıktandan susuzluktan da çıkabilir ki sen zaten aç karnına yaptırıyorsun tahlil ben de anlamıyorum o durumu herkes de keton çıkar o Zaman aç susuz gittiği icin keton yazan yerde yanında kaç tane artı var Canım peki

3+ yazıyor. doktorda bi tuhaf yani şeker hastası mısın dedi hayır dedim,çok mu kusuyosun dedi hayır dedim,Allah Allah niye böyle çıktı falan dedi. nolcak şimdi dedim bakıcaz dedi 1 ay sonra gel dedi

hamilelikten mi yoksa bu ketondan mı bilmem benm bütün kemiklerim ağrıyo. kollarım bacaklarım belim

Uç artı biraz fazla çıkmış sanki ama bence susuzluktandır tabi istersen bi sağlık ocağına gidip bir daha yaptır çok tatlı yeme bide bol su iç 2 lt en az

Uç artı biraz fazla çıkmış sanki ama bence susuzluktandır tabi istersen bi sağlık ocağına gidip bir daha yaptır çok tatlı yeme bide bol su iç 2 lt en az
gunde 3 litre su içiyorum,tatlıyla tuzluyla pek aram yok aslında pek tüketmem çook canım çekmedikçe. yarın tekrar gidicem başka doktora bakalım ne diyecek

Çok kusması olan gebelerde çıkıyormuş sanırım. Senin bebiş minicik daha. O kadar kusma oluyor mu yine de? Başka doktora git imkanın varsa.

Çok kusması olan gebelerde çıkıyormuş sanırım. Senin bebiş minicik daha. O kadar kusma oluyor mu yine de? Başka doktora git imkanın varsa.
işin garibi hiç kusma yok bende. toplamda bir kere oldu o da taa 2 hafta önce. yarına randevu aldım gidicem zaten de yine de bi size sormak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…