2016 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    364
Benim de dün 5+1 di vajınal bakildi ve sadece kese göründü 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi doktor korkma canım olumlu düşün mercimeğin içindedir şuan için görünmemesi normal bence benim bildiğim kadarıyla

arkadaslar iyi aksamlar herkese ben cok giremiyorum ve hepsini toptan okuyorum bu tsh hakkinda sorum olcak siz test yaptirdiginizda olmasi gereken deger araligindan yuksek mi cikti? cunku benimde degerim 3,69 olmasi gereken aralik 0,34 - 5,6 ulU/ml yaziyor. bugun doktora gittim her sey normal cok iyi dedi bu arada anladigim kadariyla sadece tsh degil serbestT3 ile serbestT4 te cok onemli.. valla benim de kafam cok karisti..

Teşekkür ederim aslında tecrübeliyim ama işte her gebelik ayrı bir tecrübe ve heyecan.. Allah hayırlısını versin

bu arada her laboratuvarin deger araligida farkli oluyo o yuzden kafam karisti. sanirim sizin olmasi gereken deger araliginizdan yuksek ciktigi icin doktorunuz ilac verdi..

Kizlar nefes darligi yasayan var mi?
Normalde fobim vardir dar kapali yerde oldugumu düşününce nefesim kesilir. Ama son 2 haftadir durduk yere nefes almakda zorluk çekiyorum.durduk yere oluyor. Cok daraliyorum.

Gebelikte değer aralığına bakılmiyor canım ilk 3 ayda 2.5 altında olması isteniyor.yani bana hem endokrin uzmanı hemde kadın doğum uzmanı böyle söyledi. Ben de nette ki makalelerdeböyle okumuştum zaten.ama belki doktorlar daha onceden bu rahatsızlık var mı yok mu onu dikkate aliyorlardir. Mesela benim hipotroidim 4 yıl öncesine dayanıyor. Senin önceden rahatsızlığın yoksa belki şimdilik takip edecektir sadece.yine de bir doktoruna Danış için rahat etsin.

cevabin icin cok tesekkur ederim canim gecmiste boyle bi rahatsizligim yoktu ama yarin yinede doktorumu arayip tekrar bilgi alicam eger ilac kullanmam gerekirsede gec kalmiyim

şekeri yüksek çıkan oldu mu? benim açlık şekeri 107 çıktı, doktorum da takip edelim bunu aksatmayalım dedi.. Çok sıkıntı olur mu acaba, endişelendim biraz
Çok sıkıntı olcak birşey değil bence Can'ım bende de pko vardı doktorum şekerime filan da baktırmıştı normal çıktı ama doktorum hamilelik boyunca en fazla 9 kilo almalısın dedi Bebek'te şeker olabilir yoksa dedi.ben de dikkat edicm ilerleyen Zaman'larda aşermeyi abartmamak lazım sanırım

Çok sağol cnm yani doktora gitmeden kan versem direk halloluyo butun isler

Sen icini ferah tut cnm hic bi sey yapma yat banada igneyle fitil vermisti koray bey fitil kasilmalari onledi ve suan allaha sukur bi sorunum kalmadi bayramdan onceki haftaydi ta burdan rizeye kadar gittim geldim dusun ama hep yattkm arabada eve gelince 2 saat yuruyosan 1 saat ayaginin altina yaatik koyup dinlenceksin demisti bana doktorum cok is yapma yat ve kotusunu dusunme benimde adet gibi kanamam oldu resmen buyuk bi kanama bolgesi vardi bide cnm uzum yedin mic ??? Bana bu ilaclari vermisti o zaman fitil gercekten iyi geldi ..Dualarımız seninle allahın izniyle atlatirsın insallah

Eklentiler

• 20150919_171748.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 150
Son düzenleme:
Kızlar biliyorum çok zor bir şey ama özellikle 8. Hafta geçene kadar kendinizi çok kaptırmamaya çalışın. Ilk gebeliğimde doktora hemen gitmiştim ve o kadar sıkıntılar çekmiştim ki. Yok bhcg düşük, yok dış gebelik ihtimali var vs vs. Sonra kese ve bebiş göründü her şey yolundayken 6. Haftadan sonra gelişim ve kalp atımı olmadı. Kendi kendine de düşmedi, kürtaj olmak zorunda kaldım. Çok zor zamanlardı ama tek dayanağım kendi kendime 8. Haftaya kadar kendime hamileyim demeyeceğim diyerek fazla kaptırmamış olmamdı.
Bugün ankara medical parka gittim, doktor genellikle ilk 8 aydaki düşükler kromozomal bozukluk nedeniyle olur düşecek çocuğu ne yapsak kurtaramayız, düşmeyecek çocuğu da ne yapsak düşüremeyiz dedi. O yüzden hiçbir yasağın yok, dikkat et yeter dedi. Yani dua edelim ve Allah'a sığınalım inş.
Bugün kalp atışını duyduktan sonra ister istemez ben de kendimi çok kaptırdım umarım bu defa her şey yolunda gider ve hepimiz bebişlerimizi sağ sağlım kucağımıza hayırlısıyla alırız.

ben de persembe gunu 7 tup kan verdim! idrarda cabasi tabi yaninda. hatta sordum yani siz icerde vampir mi besliyorsunuz napacaksiniz bu kadar kani diye. bunlar bir damla kan kullanmiyorlar mi ya test icin? resmen somurduler damarimi
Neeeeeey 7 tüp mü? bende önümüzdeki hafta halledeceğim ödüM koptu yaaaa acayip korkarımda kan aldırmaktan 2-3 tüp deil ki 7 tüp yuhhhh napcam bennnnn offf

2 sekildede kullaniliyor progestan ama vajinal daha iyimi doktorum oyle soyledi. Gunde 3 kez vajinal aliyorum

Kesinlikle katılıyorum. Ben de korkudan kimseye söylemedim daha. Bulantıdan benzim soldu resmen ama soran olsa bir şeyim yok, rahatsızım falan diyorum.

günaydın güzel anneler bu sabah bebeğim midemi daha da bulandırarak kendini hissettirdi oğlum da hiç böyle olmamıştım eşim de sen böyle yapmazdın diyor ilki acemiliktendi bu tecrübeli dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…