2016 Lanet KPSS sınavı sorunsalı

laaasey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
218
132
Kızlar merhabalar.
Bilen bilir annem hastaydı çok şükür ameliyat oldu zor günler bitti. Şimdi yeni yeni kendi hayatıma dönüyorum. İş güç vs. Şimdi kendim Tıbbi dökümantasyon mezunuyum. Aynı zamanda açık öğretimden yaşlı bakımı ve hemşirelik hizmetleri ne kaydoldum. Sıkıntımız şu maddi olarak ailemin sıkıntıları var ve benim destek olmam Lazım. Ee bi yandan KPSS yede yüklenmem Lazım geçen 2014 de 77 almıştım ama çok heyecanla girdim. Çalışsam daha iyisini alacağımı düşünüyorum .Dershaneye yazıldım. Hastanede çalışsam mesai pazar günü sadece izin. Çalışabilecek miyim derse?
Part Time işe girsemde olmuyor aldığım para yola gidiyor. Hayatımı düzene bırakmak istiyorum . Ama şu lanet sınav...
Geçen Sınavdan alımlardan sonra çok hayal kırıklığı yaşıyorum . Birazda cesarete ihtiyacım var . Ders çalışabilmem için motivasyona ihtiyacım var. Kızlar napmalıyım sizce? Var mı fikirleriniz bekliyorum ..

Canım bende ücretli öğretmenlik yaptım geçen yıl ve o arada inan yorgunluktan mıdır yoksa isteksizkikten midir açmadım kitabın kapağını ve doğal olarak olmadı atanamadım. Şuan ödemem gereken çeşitli taksitlerim olduğu için çalışmak zorundayım yine başvırdum ücretliye bakalım çok ders saati olursa gitmiycem .

Bu yıl oturup düzenli çalışmaya karar verdim. Bu kpss hepimizin başının belası malesef. Çalışmak zorundausan keşke dershane yerine uzaktan eğitim yapan kurslara kaydolsaydın böylece zamandan tasarruf ederdin. Umarım hakkında en hayırlısı olur canım Allah yardımcımız olsun.

Canım bende ücretli öğretmenlik yaptım geçen yıl ve o arada inan yorgunluktan mıdır yoksa isteksizkikten midir açmadım kitabın kapağını ve doğal olarak olmadı atanamadım. Şuan ödemem gereken çeşitli taksitlerim olduğu için çalışmak zorundayım yine başvırdum ücretliye bakalım çok ders saati olursa gitmiycem .

Bu yıl oturup düzenli çalışmaya karar verdim. Bu kpss hepimizin başının belası malesef. Çalışmak zorundausan keşke dershane yerine uzaktan eğitim yapan kurslara kaydolsaydın böylece zamandan tasarruf ederdin. Umarım hakkında en hayırlısı olur canım Allah yardımcımız olsun.
Dershaneye gitmeyince çalışamam gibi geliyor. Of of... Ne pis bişey bu ya. Ödemeler beni bekler dershane beni bekler. Oy dağlar. Napacaz.

Bende ygs de heyecan yüzünden duvara tosladim malesef
Simdi yeniden hazırlanıyorum
Başka çaremiz yok hedeflerimiz için basariyi da başarısızlığı da göze almalıyız
Yapabilirsiniz emin olun
Hem bu zorlukların sonunda atanınca,başarınız daha bir tatlı gelecek size:)

Dershaneye gitmeyince çalışamam gibi geliyor. Of of... Ne pis bişey bu ya. Ödemeler beni bekler dershane beni bekler. Oy dağlar. Napacaz.
Al benden de o kadar canım ya. Mecbur çalışırken hazırlanacağız borçları hafiflettikmi çıkıp derse yoğunlaşacağız tamamen. Ben hiç hazırlanmayı düşünmediğim için bu sene uzaktan eğitimi deneyeceğim bakalım deneyenlerden faydalı diye duydum hep. Hakkımızda hayırlısı olsun içimiz çalışma hevesiyle dolup dolup taşsın inşaallah :)

Al benden de o kadar canım ya. Mecbur çalışırken hazırlanacağız borçları hafiflettikmi çıkıp derse yoğunlaşacağız tamamen. Ben hiç hazırlanmayı düşünmediğim için bu sene uzaktan eğitimi deneyeceğim bakalım deneyenlerden faydalı diye duydum hep. Hakkımızda hayırlısı olsun içimiz çalışma hevesiyle dolup dolup taşsın inşaallah :)

Ben geçen dönem yaptın ama habire erteliyordum. Ee erteleye erteleye yıl sonuna geldik ama ben işi gücü bırakıp dershanede dersimi dinliyordum. Umarım yaparız ya yoksa sonumuz hazin :KK43:
]

Bende ygs de heyecan yüzünden duvara tosladim malesef
Simdi yeniden hazırlanıyorum
Başka çaremiz yok hedeflerimiz için basariyi da başarısızlığı da göze almalıyız
Yapabilirsiniz emin olun
Hem bu zorlukların sonunda atanınca,başarınız daha bir tatlı gelecek size:)
İş olmasa Güle oynaya giderimde iş var nasıl yapacam bilmiyorum . Umarım Yaparım umarım yaparız :)

Borçlar bitince işi bırakmak güzel fikir aslında. Ama işte işte kolay bulunmuyor . Napiciiiiiimmmmm of. Ah maddiyat. Ahh ah.

Kpss icin dershaneye gitmek vakit kaybi bence. Bir kere kursa yazildim, matematigim kotuydu. Haftada 3 saat matematik drrsi vardi. Temelim olmadigi icin cok yetersiz geldi. Hoca yuzeysel anlatiyo, birkac soru cozuyo o kadat. İnternetten dogan ulu hocayi actim, tum videolarini satiri satirina not alip defalarca tekrar ettim. Cok ama cok faydasini gordum. Tarih, cografts zaten ezber. Oturup konu calisilacak, sonra bol bol soru cozulmesi gerek.Hatta piyasadaki tum sorular gozden gecitilmeli. Dershaneye git,gel vss...yol bile vakit aliyor. Duzenli sekilde evde calismak daha faydali. Haftalik plan yapabilirsiniz. Hergun tekrar ve soru cozumu olmali. En son girdigimde 81,5 aldim bu srkilde.

Borçlar bitince işi bırakmak güzel fikir aslında. Ama işte işte kolay bulunmuyor . Napiciiiiiimmmmm of. Ah maddiyat. Ahh ah.
Yapacak bişey yokki canım mecburiyet işte. Benim fikrim bu yönde. Kimseye muhtaç olmadan yaşamak gibi bi felsefem var en olmazsa onu çiğneyip taksitlerimi anneme devredeceğim ama o en uzak en çaresiz çare şuan benim için. Bakalım daha ücretliler de açıklanmadı. Başlamadan bırakmanın planlarını yapıyorum ama başlayamayadabilirim yani o da var :)

Hakkımızda hayırlısı olsun artık.

Yapacak bişey yokki canım mecburiyet işte. Benim fikrim bu yönde. Kimseye muhtaç olmadan yaşamak gibi bi felsefem var en olmazsa onu çiğneyip taksitlerimi anneme devredeceğim ama o en uzak en çaresiz çare şuan benim için. Bakalım daha ücretliler de açıklanmadı. Başlamadan bırakmanın planlarını yapıyorum ama başlayamayadabilirim yani o da var :)

Hakkımızda hayırlısı olsun artık.
Harikasın felsefene bayıldım :KK66: Başaracağına eminim. Dershaneyle ya da uzaktan eğitimle ama bir şekilde muhakkak başaracaksın :KK66:

ben 2 yıl önce 88 ile atandım ama dershane- ev başka hiç bir yerle bağlantım olmadı. bana dershanenin çok faydası oldu. işin o kısmını siz bilirsiniz. ama kpss odaklı kişi bence dışarda çalışmamalı.. bence.. Allah yardımcınız olsun.

dershanen kaç saat haftada

benimki 6 saat olacak işe de gideceğim diyorum; eve de yetişeceğim; çocuk da bakacağım vs vs

benim tek şansım iş kendi işim mesai kavramım yok; gece 1 de de iş yapabilirim

merhaba bende evlilik için para biriktirmeliyim ve işimde iyi yoruluyorum falan ama olsun. çalışmasam dershaneye gitsem tek daha iyi olacak ama işim elimdyken bırakmak istemıyorum. dershane de hafta da 2 kere akşamları gidicem. bu sene haftada 1 günde üni stajım olacak (sos. hiz.) hakkımızda hayırlısı inşallah atanırız hedefim 90 :)

dershanen kaç saat haftada

benimki 6 saat olacak işe de gideceğim diyorum; eve de yetişeceğim; çocuk da bakacağım vs vs

benim tek şansım iş kendi işim mesai kavramım yok; gece 1 de de iş yapabilirim

Bende çok kararsızım acaba napsam hiç işe gitmeyip babama mı bıraksam ? Yada işe gidip borçları hafifletip mi çıksam yada iş ile dershaneyi bir arada mı götürsem .. Of deli olucam .

Dershane kaç saat haftada

Part time imkanın varsa çalış bence 6 gün çalışınca ders çalışabilir misin bunu sen tart

Ama borç vs varken çalışmayın sınava hazırlanırsan stres çok fazla olur o da olumsuz sonuçlara sebebiyet verebilir

Merhaba arkadaşlar. Ben de 2016 KPSS'ye hazırlanıyorum. Elimde en iyi yazılı kaynaklar ve video kaynakları var(ben en iyi oldugunu düşünüyorum uzun ve ayrıntılı araştırmalarım sonucu ) ve bunları ihtiyacı olan kişilerle paylaşabilirim. Bu yolda birbirimize destek olarak daha mutlu ve mutlulugumuzun sonucunda da daha verimli çalışacağımıza inanıyorum. Ben Ankara Bilkent' te oturuyorum ve en büyük sorunum birlikte KPSS yoldaşı olabileceğim bir arkadaşımın olmaması. Bu sebeple bu yolda kendimi çok yalnız hissediyorum. Her sabah Bilkent kütüphanesine gidiyorum, akşama kadar da orada çalışıyorum. Benimle birlikte çalışmak isteyen arkadaşlar varsa onları da Bilkentin kütüphanesine davet ediyorum. Ben bilkent mezunuyum ve girişinizi sağlayabilirim. Benim istediğim disiplinli, aşklı ve şevkli insanlarla her sabah düzenli bir şekilde kütüphaneye gidip birbirimizi teşvik etmek. Mili Kütüphaneden çok daha rahat ve imkanları olan bir kütüphane Bilkentin kütüphanesi. Milli kütüphanenin oradan ücretsiz servisler kalkıyor. Eğer bana yoldaş olmak isteyen arkadaşımın maddi durumu elvermiyorsa kütüphanede yiyecek masraflarını vs de karşılarım. Ve iyi olduğum derslerde yardımcı da olabilirim. Sonuç olarak, karşılıklı bir şekilde birbirimize fayda sağlayacağımız kpss arkadaşlarından cevap bekliyorum. Sevgiler

X