Aminnn.Allah sesini duysunAllah hepimize yardim etsin canım.
Zaten kpss başlı basina bir dert. Ama hep diyorum Allah ne zaman izin verirse bizim kapımız da o zaman açılır.
Allah sevdiği kullarını sıkıntıya sokarmış der razı oluruz. yapacak pek bir şeyde yok zaten çalışmaktan başka :)yazdıklarında kendimi gördüm inan yalnız değilsin yaşadıkların ne bilmiyorum ama bende bu aralar büyük sınavların içindeyim bizden daha kötüleri de vardır ne olursa olsun biz iyi olmak zorundayız umudu kaybetmemek gerekiyor Alah verdiyse bu dertleri kim bilir belkide kurtulmamız içindir sabredersek sende toparlanmaya bak zaman geçiyor malesef bir yerden başlamak lazım bundan sonra belki her şey daha güzel olur bilinmez
Aynen öyle guzel olacak her sey insallah :)Allah sevdiği kullarını sıkıntıya sokarmış der razı oluruz. yapacak pek bir şeyde yok zaten çalışmaktan başka :)
Kuzumm badem Allah sevdigi kulunu sinarmis bu hayatta. Bol bol dua et canim benim. Umarim guzel gunlere hepimiz kavusuruz. Kpss ye calismak istersen biz burda elimizden geldigince yardimci oluruz kuzumNeyseki ben güzel bir şey için adım attım. Alışkanlıkları değiştirmek çok zor. Uyku düzenin, yeme düzenin aklına gelebilecek herşeyin. Kendime de kızıyorum aslında sosyal hayattan bu kadar uzak kaldığıma. Şuan inanılmaz zorlanıyorum ve kpss başlayacak vakit bulamıyorum
Holofim benimki de hala onay bekliyor diyor. Benim arayip mi onaylamam gerek acaba yoksa onlar mi arayacak?Günaydın. Gelmeyen kitap yapmışlar. Kitapseç önceden ertesi güne teslim ederdi, 4.gün bugün hala kargo bilgisi girilmemiş diyor. Bir şey de düzgün kalsa, bozulmasa...
Merhaba hos geldin.kızlar hepinize şimdiden başarılar... ben de takipteyim.
Holofim benimki de hala onay bekliyor diyor. Benim arayip mi onaylamam gerek acaba yoksa onlar mi arayacak?
Bu arada hep Aras kargodan dertliyimdir ben de sag olsun
Ben dün siparis verdim canim. Diger siparislerimde verdikten sonra bir de ariyordum garanti olsun diye.canım kıtaplar hazırlandığı için öyle yazıyor.kıtaplarıtamamlayınca kargoya verıldı yazıyorlar
İlk kez oluyor bu. Merkezleri ankarada ben de ankaradayım ertesi güne gelirdi ki gelmesi gerek zaten. İhtiyaç 2016 konu anlatım, 2015 soru bankası aldım canım alan için
Sana da başarılar...kızlar hepinize şimdiden başarılar... ben de takipteyim.
Benim gecen yillarda olan mantiksizligim bütün dersleri ayni anda götürmeye calismakti.ve bu kız evliymiş burada da evli nişanlı olanlar var bu kız başardıysa sizde başarırsınız kendinize güvenin yeter ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?