Eğitimden 43.75 gkgy 34Kaçar net yaptın ki canım?
Eğitimden 43.75 gkgy 34çalışıyorum niye olmuyor
çok fark yok canım 1 net çıkmış ikisindendeBir önceki denemede netin kaçtı
Olucak canım inşallah benimde bu şekilde çıkıyor ama şunu farkettim üzülünce moralmen çöküyor insan ve hiç ders çalışamıyor 1 hafta boyunca toparlayamadım kendimi o yüzden moralini yüksek tutmaya çalış canıminşallah başaracağız
Canim konu erksiklerin vardir buyuk.ihtimal moral bozma sakinEğitimden 43.75 gkgy 34çalışıyorum niye olmuyor
Canım tüm konuların bitsin o zaman yükselecek inşallah. İlk hedefin çalıştığın yerlerden yanlış çıkmaması olsun. Çalıştığın halde yanlış yapıyorsan onların üzerine git yeni konu çalışmak yerine mutlaka tekrar yap.yine bir deneme yine hüsran , niye yükselmiyor sonuçlarımNe güzel hafta içi çalıştm, her gün 3 ders yapıp soru bankalarımı bitirmeye heves ettim . yok gitti bütün çalışma isteğim
Canim konu erksiklerin vardir buyuk.ihtimal moral bozma sakin
Hirslan daha cok.calis
eksiklerimi biliyorum bütün dersler üst üste geldi . videoları bitirecem diye tekrar da yapmadım. Her gün çalıştım düzenli Bir aydır deneme yaptım her hafta 1, 2 net oynuyor sadece bir ayda hiç yükselme yok , çalışıyorum ama boşa kürek çekiyorum diye çok moralim bozuldu şu saat oldu hala çalışmadımCanım tüm konuların bitsin o zaman yükselecek inşallah. İlk hedefin çalıştığın yerlerden yanlış çıkmaması olsun. Çalıştığın halde yanlış yapıyorsan onların üzerine git yeni konu çalışmak yerine mutlaka tekrar yap.
Ben hiç bilmiyorumArkadaşlar kpss çarşaf notlardan çalışan varmı hiç sürekli facede karşıma çıkıyor merak ettim
Kuzum bütün konuları bitirmedin diye öyle geliyordur bugüne daha iyi baslamana sevindm :)yine bir deneme yine hüsran , niye yükselmiyor sonuçlarımNe güzel hafta içi çalıştm, her gün 3 ders yapıp soru bankalarımı bitirmeye heves ettim . yok gitti bütün çalışma isteğim
canım girdim ama benimki geçerli olmadı sanırım, sınavı bitir gruba başvur dedim ama sayfa dondu kaldı yenileyip yüklenene kadar da süre dolmuştu
ohh çok iyi yapmışsın canım, arada dersten uzaklaşıp kafa dağıtmak iyi geliyorGünaydın kızlarrrrdün hiç çalışmadım akşamda patlamış yapıp Açlık oyunlarının son filmine baktım
Pes mi ettim.... hayır yeni bir gün heni bir hafta, planlar hazırlandı bomba gibi bir hafta olacak inşallah
Herkese kolay gelsin, inşallah verimli bir hafta olur hepimize öpüyorum cokkk
maşallah safranım, hep böyle devam etBende haftalik.calisma planima uydum cok sukur. Dun yeni hafta programi yaptim. Buna da uyarsam cografya bitmis olacak e soru bankasindan.
Aa bna linkini atar MSN kuzum ben bulamadım cevaplarıcanım girdim ama benimki geçerli olmadı sanırım, sınavı bitir gruba başvur dedim ama sayfa dondu kaldı yenileyip yüklenene kadar da süre dolmuştubiraz boşa çözmüşüm gibi oldu facede cevapları vermişler ordan kontrol ettim, 34 doğru 12 yanlış çıktı, 2 de boşum vardı 2 si iptal olmuş, birinde zaten soru yoktu vakit kaybıydı açıkçası
deneme çok önemli canım
Inşallah canım gerek kalmaz ikimizedemaşallah safranım, hep böyle devam etamaaaaa sınava hiç girmeden atanırsın inşallah
oo maşallah canım, ben de çözünce farkettim. denemede çözülen sorular da normal testte çözdüklerimden daha çok aklımda kalıyor. bi kaç ay geçsin de düzenli olarak başlıcam ben de. nette tg denemeleri yüklenmeye başlar, ordaki soruları özellikle çözmek istiyorumdeneme çok önemli canım
Dersane 30 deneme yapmıştı dönem içinde,
Son ayda ilave ücretle 30 tane yaptı
Bende evde 30 tane çözdüm
Toplam 90 deneme ile sınava girdim. Denemelerde yetiniyordu ama gerçek sınavda yetişmedi, kontrol edemedim kararsız kaldığıma dönemedim tekrar.
Demekki yeterli olmamış, bu sene de en az 90 deneme cozecegim
Inşallah canım gerek kalmaz ikimizede
bende de oluyo canım. çünkü özellikle sözel derslerde tekrar şart. ben düzenli olarak tekrarlarımı yapamadım malesef. aslında her haftanın 1 günü o hafta çalışılanlara ayrılsa unutma problemi ortadan kalkarSelam herkese canlarim. ..
Aralık da bitiyor. .. benim konular bitmedi hala stres olmaya başladım. ..çalıştığım konularla ilgili soru cozerkende unuttuğumu farkediyorum ve çalışma direncim kırılıyor.
sizde yasiyormusunuz bunu ve konular bitti mi...
https://m.kadinlarkulubu.com/429130020624977?view=permalink&id=445974988940480Aa bna linkini atar MSN kuzum ben bulamadım cevapları
Bnde bi soru vardı hani ne soru yazılıydı ne siklari boşu isaretlemedim. Bitir dedigimde formda yanlışlar var dedi. O sırada sure doldu. Sayfa dondu. Sonra onu boş yapıp bitirdim. Bilmiyorum kabul oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?