Eğitimde ilk liderin videolarını izledim öyt gazi hocadan bitirdim . Güncel değiller ama çok iyi anlatıyor. Şimdi ihtiyaç uzaktan eğitime kayıtlıyım oradan dersleri izliyorum .Egtmd gazi hocyi mi dnlysnz btn drsler var mi guncel mi
Bende giriyorum ihtiyaç uzaktan eğimde online deneme şekliinde ama canımKizlar 19 aralikta ihtiyac denemesi var turkye geneli.haber vereym ddm ben grcem insa
Bakayim video lara insa sagol arkadasimEğitimde ilk liderin videolarını izledim öyt gazi hocadan bitirdim . Güncel değiller ama çok iyi anlatıyor. Şimdi ihtiyaç uzaktan eğitime kayıtlıyım oradan dersleri izliyorum .
Bende giriyorum ihtiyaç uzaktan eğimde online deneme şekliinde ama canım
Canımmm iyiyim, buralardayım aslında okuyup beğenip çıkıyorumCanim nasilsin ? Nerelerdesin ?
Hoş geldinMerhaba kızlar. Ben kpss ye hazırlanan bir mühendisim. O yüzden sayfanıza ilk kez geliyorum.
Ben bir adet türkçe öğretmeni arıyorum ama var mıdır acaba
Kızlar şaka bir yana dilbisi çok zorluyor beni. Dershaneye gitmediğim için bir kaç soru sormak istiyorum.
Hepinize kolay gelsin
Hoş geldinTürkçe öğrt değilim ama yan alanım, sorabilirsin aklımın yettiğince
gunaydin kizlar
derssane olmayinca yeni uyandim..dun duraklamadan video izleyip test cozdum
ikialinganasik bransim edebiyat.. soruna baktim canim
tatli ruzgar
cicekli es
bir es
o kus
yavru kus
kucuk kardes
sevimli kardes
tatli cicekli bir o yavru kucuk sevimli sozcukleri sifat tatlim
sen 8.yi ne buldun??
Ben de 8 buldumAyy çok teşekkür ederim. O zaman hemen soruyorum
Cevap 7 diyor. Ben 8 buluyorum
Canim insallah subatta atanirsin bir daha hic gerek kalmax calismayaCanımmm iyiyim, buralardayım aslında okuyup beğenip çıkıyorumyazmaya değecek yoğun bi çalışmam olmadığından. Sen nasılsın? İnşallah haziranda çok alım olur da sınava hiç girmeden atanırsın
Kuzuuu baslamana çok sevindim :) hayirli olsun.iyi geceler kızlar bende başladım çok şükür matematikten ilk iki konuyu izledim sonra elimdeki bütün kitaplardan koparıp çözdüm bugün 70 mat ve mantık çözdüm ama fazla devam edemedim yarın ehliyet var ona çalıştım ben çok fazla bildirim yapmam matematik çalışcam bol bol :)
sizler nasılsınız neler yapıyorsunuz
Belirtme sıfatı olutSabahki..
Hanki rüzgar sabahki rüzgar.
Sıfat yapan ki değil mi o?
Amin canımCanim insallah subatta atanirsin bir daha hic gerek kalmax calismaya
Yillardir atanip geyik muhabbeti topigi acma hayalimiz var bir turlu yapamadik
Benim cok zor canim. İlk 3 atamada cok az sayilar atandigi icin 90 da kaldi. Yrniden cakismaya baslayacagim bakalim
Kuzum ben tarihe bu yaptigim programla basladim, tarih agirlikli bi program yaptim. Gunluk 3 video koymuştum ama uyamayinca 6 video izlemek zorunda kaldim.gunaydin arkadaslaarr
sedefonur masallah cok hizli gidiyosun canim..bn tarihtn iki video izliyorum beynim yaniyo...6 video cok iyi tarih ten hangi unitedesin
..ben dun gerilemeyi bitirip test czdum.elimde bikac test kaldi bugun de onlari cozup alan calisicam..
Kuzum ben tarihe bu yaptigim programla basladim, tarih agirlikli bi program yaptim. Gunluk 3 video koymuştum ama uyamayinca 6 video izlemek zorunda kaldim.
Ben daha yeni osm kültür uygarligi bitirdimyukselmeye gecicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?