Biransim edebiyat iki cocuk annesiyim tesvike ihtiyacim var fazla zamanim yok guzel farkli metotlarinizi paylasirsaniz mutlu olurum ben sinav konusunda artik ogrenilmislik csresizlik yasiyorum uzun zaman girdi araya benle mezun olanlar dort bes yillik ogretmrnler
İyi aksamlar kizlar
10 ekimde calismaya bslayan su an 9 aylik bi bebeg olan kimya ogretmenlg icin ugrasan ramazan hocaci,isemci ,evvelytci bi kpss calisaniym
Gordumki burada benim gbi ayni dusuncede
Allah kolaylik versin hepimze.bend sizlerle burada olmaya calisacgm
Benimde kizim 10 aylikCanım bende 2011 mezunuyum tarih bol. Ve 4 aylık bebeğim var
Hevesim var çok çalışmak istiyorum fırsat pek yok ama pes etmedim
2012 de 76 almıştım pes ettiğim için bu haldeyim bir yıl daha uğraş sa idim şimdi aranmış bir öğretmen olabilir dim
Zamanım az kızım kucaktan bir dk bile inmiyor ama umudum var karınca misali olsa da yol alacağım
Sende pes etme
Canım bende 2011 mezunuyum tarih bol. Ve 4 aylık bebeğim var
2012 de 76 almıştım pes ettiğim için bu haldeyim bir yıl daha uğraş sa idim şimdi aranmış bir öğretmen olabilir dim
Zamanım az kızım kucaktan bir dk bile inmiyor ama umudum var karınca misali olsa da yol alacağım
Sende pes etme
Masallah canim.bugün fiziğin ilk ünitesini çalıştım
sözel mantıktan 20 soru çözdüm
coğrafyadan ve rehberlikten 1 er deneme çözdüm
Simdidan kolay gelsin minik fistikla :)Masallah canim.
Pazartesi baslayacagim sabirsizlaniyorum.
Bakalim kizimla nasil bir duzenim olacak.
Bende basladigimda programimi paylasirim
Egtmd gazi hocyi mi dnlysnz btn drsler var mi guncel miOoo ne güzel burası dolmuş yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
macaroncum doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara
sedefcim çok sevindim ne güzel çalışmaların bu düzenin devam eder inşallah canım , çok güzel programın,
BEnde dün 8 Rehberlik videomu izleyip bitirdim. sabah testleriini çözdüm . Çoğrafya video izledim . Ölçme dersim vardıbu ölçmeyi ne yapacağım ya sorularına bakacağım şimdi
Pes etmek yokCanım bende 2011 mezunuyum tarih bol. Ve 4 aylık bebeğim var
Sende pes etme
Kesinlikle arkadasmBenimde kizim 10 aylik
2012 de 79
2014 te 87 aldim. Hedefim
2016 da 90 insallah. Bebekle cok zor tabi ama imkansiz degil. Dunyada birileri yapabiliyorsa, bizde yapabiliriz.
Canim nasilsin ? Nerelerdesin ?Selam canlarım, maşallah çalışmalarınıza
Bence harika bir fikir süper olurKizlar aslinda haftalik rapor vereblrz burda kc kisiyiz hergun gremeyen olblr ama o gun herkes haftada kc knu btrms kc soru czmus yazsa daha guzel olmaz mi
O gune yaklasildgnda daha azmle clsilir rapor vermek adina
Canım bir tek coğrafya 3 videom kalmıştı bugün matematik dersi var 6 derslik ,3 ders izleyebildim rahatsızım iki üç gündür ilaç alıyorum ilaç kullanan biri olmadığımdan içince uyku yapıyor bende uyudum 3 ders matematik kaldı . Uyandım rehberlik dersine girdim .Maşallah suçum. Sen de baya video izliyosun, videolarin düzene girmiştir umarim.
Olcmeden bol soru ve dip notlari ayirt edici yerleri küçük kagitlara yazip gözünün önünde bulunur kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?