- Emoji Skoru
- 307
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi hapiness_123
2016 13 kasımda düğünüm var benim gibi kasım gelini olacaklar varmııı :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde tutuldu kasımda hayırlısıyla :)benim salon tutulmadı henuz ama ekim veya kasım
Benim gülben ergenden teşekkğr ederimşarkısı var yıllardır onu istiyodum hala aynı fikrim sen :)kızlarr 20 kasımda hayırlısıyla insallahh ilk dans müziği nasıl yapacaksınız ? hangi sarkı ?
benim kafamda birşey yokBenim gülben ergenden teşekkğr ederimşarkısı var yıllardır onu istiyodum hala aynı fikrim sen :)
Düğün şarkılqrı diye bak istersen secenek cıkıyo bayabenim kafamda birşey yok
Bende 6 kasım alıcaktm son anda 13 kasım oldu :)bizimde 6 Kasım düğün inşallah
Kasımdada çok düğün yapan yok heralde ama biz salonu bile zor bulduk 3 4 ay oldu tutalı o zaman bile gün seçeneğimiz azdı hazırlıklara başladınızmı siz neler yaptınızBende 6 kasım alıcaktm son anda 13 kasım oldu :)
Aynen öyle ama ben tam tersi hep kasım dedim neden bilmem kasım bana bi sıcak yakın geldi hazırlıklar devam valla yogun ceyiz alısverisleri tabiki malum birde sürekli gelinlşk bak kaftan bak vs :) sen neler yaptnKasımdada çok düğün yapan yok heralde ama biz salonu bile zor bulduk 3 4 ay oldu tutalı o zaman bile gün seçeneğimiz azdı hazırlıklara başladınızmı siz neler yaptınız
çeyiz bitti sayılır artık ev belli oluktan sonra mobilyalar alıncak bitek tabi ıvır zıvır yapmaya devam illaki her hafta birşey alınacak mandal da olsa bu ara asıl telaşımız nişan c.tesi günü olduğu için ona yoğunlaştık haftasonu müstakbel kv ile konuştukta oda şimdiden yapraktır turşudur onları yapmaya başlıycakmış hiç aklıma gelmemişti kış gelini olcağımız için bunlarıda yapmak lazım sanada hatırlatayım belki yaparsın dedimAynen öyle ama ben tam tersi hep kasım dedim neden bilmem kasım bana bi sıcak yakın geldi hazırlıklar devam valla yogun ceyiz alısverisleri tabiki malum birde sürekli gelinlşk bak kaftan bak vs :) sen neler yaptn
Aaa doğru dimi evet kış demeyelimde sonbahar geliniyiz kış için ocak lazım bence :))) kasım aralık gene gayette sıcak olabiliyor bazen bide balayaı zor oluyor ben bugun ets turdan fiyat alcaktım ama kasım oldugu için fiyatlarını açmamıs oteller (çeyiz bitti sayılır artık ev belli oluktan sonra mobilyalar alıncak bitek tabi ıvır zıvır yapmaya devam illaki her hafta birşey alınacak mandal da olsa bu ara asıl telaşımız nişan c.tesi günü olduğu için ona yoğunlaştık haftasonu müstakbel kv ile konuştukta oda şimdiden yapraktır turşudur onları yapmaya başlıycakmış hiç aklıma gelmemişti kış gelini olcağımız için bunlarıda yapmak lazım sanada hatırlatayım belki yaparsın dedim
Aynen oda doğru lafın gelişi kış dedim yaaaa :) mis gibi sonbahar biz balayınıda hallettik romaya gidicez bizde hep etsden tur baktık ama ucuz uçak bileti yakalayınca kendimiz gitmeye karar verdik hemde daha ucuza geldi siz nereye gitmeyi istiyosunuzAaa doğru dimi evet kış demeyelimde sonbahar geliniyiz kış için ocak lazım bence :))) kasım aralık gene gayette sıcak olabiliyor bazen bide balayaı zor oluyor ben bugun ets turdan fiyat alcaktım ama kasım oldugu için fiyatlarını açmamıs oteller (
Ya bana kalsa termal otel tarzı yer olur ama gel görki nisanlım alanya belek istiyo valla bende surekli bakıyorum ama nasıl olcak bilmiyorumAynen oda doğru lafın gelişi kış dedim yaaaa :) mis gibi sonbahar biz balayınıda hallettik romaya gidicez bizde hep etsden tur baktık ama ucuz uçak bileti yakalayınca kendimiz gitmeye karar verdik hemde daha ucuza geldi siz nereye gitmeyi istiyosunuz
termal otel denincede bana kasvet çöküyo nedense ilmiyorumda hiç araştırmadım ama gene akdeniz daha iyi gibi kapalı havuzu fln da olsa mis gibi geçer başbaşa sakinYa bana kalsa termal otel tarzı yer olur ama gel görki nisanlım alanya belek istiyo valla bende surekli bakıyorum ama nasıl olcak bilmiyorum
Aynen bakalım araştırmalara devam ediyoruztermal otel denincede bana kasvet çöküyo nedense ilmiyorumda hiç araştırmadım ama gene akdeniz daha iyi gibi kapalı havuzu fln da olsa mis gibi geçer başbaşa sakin
Ayyy valla stres ev bakmaya baslicazz zayıflamam lazım hala yiyorum :))) sende ne alemdee :))Kasım gelinleri hazırlıklar ne alemde