2016 kasım gelinleri varmııı :))

hapiness_123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
307
Puanlar
103
2016 13 kasımda düğünüm var benim gibi kasım gelini olacaklar varmııı :))

benim salon tutulmadı henuz ama ekim veya kasım

kızlarr 20 kasımda hayırlısıyla insallahh ilk dans müziği nasıl yapacaksınız ? hangi sarkı ?

kızlarr 20 kasımda hayırlısıyla insallahh ilk dans müziği nasıl yapacaksınız ? hangi sarkı ?
Benim gülben ergenden teşekkğr ederimşarkısı var yıllardır onu istiyodum hala aynı fikrim sen :)

benim tutulmadı nişan 28 mayıs düğün eylül ya da ekim

Kasımdada çok düğün yapan yok heralde ama biz salonu bile zor bulduk 3 4 ay oldu tutalı o zaman bile gün seçeneğimiz azdı :KK70: hazırlıklara başladınızmı siz neler yaptınız:KK51:
Aynen öyle ama ben tam tersi hep kasım dedim neden bilmem kasım bana bi sıcak yakın geldi hazırlıklar devam valla yogun ceyiz alısverisleri tabiki malum birde sürekli gelinlşk bak kaftan bak vs :) sen neler yaptn

Aynen öyle ama ben tam tersi hep kasım dedim neden bilmem kasım bana bi sıcak yakın geldi hazırlıklar devam valla yogun ceyiz alısverisleri tabiki malum birde sürekli gelinlşk bak kaftan bak vs :) sen neler yaptn
çeyiz bitti sayılır artık ev belli oluktan sonra mobilyalar alıncak bitek tabi ıvır zıvır yapmaya devam illaki her hafta birşey alınacak mandal da olsa :KK73: bu ara asıl telaşımız nişan c.tesi günü olduğu için ona yoğunlaştık haftasonu müstakbel kv ile konuştukta oda şimdiden yapraktır turşudur onları yapmaya başlıycakmış hiç aklıma gelmemişti kış gelini olcağımız için bunlarıda yapmak lazım sanada hatırlatayım belki yaparsın dedim :hamarat:

çeyiz bitti sayılır artık ev belli oluktan sonra mobilyalar alıncak bitek tabi ıvır zıvır yapmaya devam illaki her hafta birşey alınacak mandal da olsa :KK73: bu ara asıl telaşımız nişan c.tesi günü olduğu için ona yoğunlaştık haftasonu müstakbel kv ile konuştukta oda şimdiden yapraktır turşudur onları yapmaya başlıycakmış hiç aklıma gelmemişti kış gelini olcağımız için bunlarıda yapmak lazım sanada hatırlatayım belki yaparsın dedim :hamarat:
Aaa doğru dimi evet kış demeyelimde sonbahar geliniyiz kış için ocak lazım bence :))) kasım aralık gene gayette sıcak olabiliyor bazen bide balayaı zor oluyor ben bugun ets turdan fiyat alcaktım ama kasım oldugu için fiyatlarını açmamıs oteller :((

Aaa doğru dimi evet kış demeyelimde sonbahar geliniyiz kış için ocak lazım bence :))) kasım aralık gene gayette sıcak olabiliyor bazen bide balayaı zor oluyor ben bugun ets turdan fiyat alcaktım ama kasım oldugu için fiyatlarını açmamıs oteller :KK43:(
Aynen oda doğru lafın gelişi kış dedim yaaaa :) mis gibi sonbahar :21:biz balayınıda hallettik romaya gidicez bizde hep etsden tur baktık ama ucuz uçak bileti yakalayınca kendimiz gitmeye karar verdik hemde daha ucuza geldi siz nereye gitmeyi istiyosunuz

Aynen oda doğru lafın gelişi kış dedim yaaaa :) mis gibi sonbahar :21:biz balayınıda hallettik romaya gidicez bizde hep etsden tur baktık ama ucuz uçak bileti yakalayınca kendimiz gitmeye karar verdik hemde daha ucuza geldi siz nereye gitmeyi istiyosunuz
Ya bana kalsa termal otel tarzı yer olur ama gel görki nisanlım alanya belek istiyo valla bende surekli bakıyorum ama nasıl olcak bilmiyorum:110:

Ya bana kalsa termal otel tarzı yer olur ama gel görki nisanlım alanya belek istiyo valla bende surekli bakıyorum ama nasıl olcak bilmiyorum:110:
termal otel denincede bana kasvet çöküyo nedense ilmiyorumda hiç araştırmadım ama gene akdeniz daha iyi gibi kapalı havuzu fln da olsa mis gibi geçer başbaşa sakin :nazar::21:

Back