2016 Kasım anneleri

bebegimizin cinsiyetleri

  • kizimiz geliyor

    OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

    OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

    OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

    OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

    OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    326
kızlar ben 5 + 3 oldum bgn henuz keseyı göremedık

benım gibi olup hala göremeyen var mı

pazartesı dedi doktor o zamn gozukrmuz

bgn adet geceli tam 7 gun oldu
 
Ay canimm hemen hemen herkes beklemiş Bebek icin ayni yollardan geçmişiz insallah bebislerimiz bizi hiç bırakmaz üzmezler bizi :)
 
Aahhaaaa 5 aylık göbekle yüzüstü yatılır mı yaa ben şook
 
Hadi bakalım:) Bence de olma ihtimali yüksek ama geçen ay da denemiştik olmadı. Bu ay görücez. Acaba şuan kanda çıkarmı gebelik, sanırım erken. Bekliyorum heyecanla. 2. bebeğimi bekliyor olacağım:))
benim de 2.bebeğim olacak inşallah.Ilki planlamadan olmuştu.Planlı yapınca beklemek heyecanlı oluyormuş.Hakkımızda hayırlısı Rabbim gönlümüze göre versin inşallah
 
Biz de ilk çalışmalara aralık 2014te başladık ilk aydan oldu ama 2015 martta kaybettim kürtaj oldum. Daha sonra 2 ay bekledik sonra haziran ayında yeniden istedik ama olmadı ve ben psikolojim bozulduğu için ara vermek istedim. Sonra 2015 kasım ayında yeniden çalışmalara başladık bu seferde prolaktin yüksek çıktı doktor polikistikover olduğunu söyledi ocak ayında ilaç kullanmaya başladım hiç hamile kalabilecegime ihtimal vermiyordum ama olmus. Çift çizgiyi gördüğüm an elim ayağım boşaldı inanamadım. İnsallah bu sefer kucagimiza almak nasip olur.
 
kızlar ben 5 + 3 oldum bgn henuz keseyı göremedık

benım gibi olup hala göremeyen var mı

pazartesı dedi doktor o zamn gozukrmuz

bgn adet geceli tam 7 gun oldu
Ben varım canimm bnm daha geceli 5 gun oldu ama gec yumurtladım ben kan değer artışlarını takip ediyoruz suan muhtemelen haftaya kese icin doktorum çağırır hersey yolunda giderse insallah :)
 
8.haftasinda olan arkadaşların hepsi kalp atışlarını duydu mu? Benim gibi hala duymayan varmı acaba?
 
HAYIRLI CUMALAR KIZLAR Nasıl gidiyor hamilelk? Ben bugün 5+3 oldum. 2 gündür ağzımın tadı hiç yok, acı bir tat var. Tatlı sakız çiğniyorum, portakal yiyorum ve aşırı derece de susuyorum. Sizde de var mı böyle bir durum ??
 
KIZLAR ÇOK ŞÜKÜR BİZDE 21 AYDAN SONRA GÖRDÜK ÇİFT ÇİZGİYİ BU AY TÜP BEBEK TEDAVİ İÇİN GİDECEKTİK BENİM REZERVLERDE AZALMA VARMIŞ ACİL TÜP BEBEK DENİLDİ BÜTÜN EVRAKLARI HAZIRLADIK TÜP BEBEK İÇİN REGL OLMAM KALMIŞTI BİR TEK 5 GÜN GEÇTİ GELEN GİDEN YOK TEST YAPTIM HİÇ UMUDUM YOKKEN RABBİM MUCIZEMİZİ GÖNDERDİ ÇOK ŞÜKÜR KESEMİZİ GÖRDÜK BİRDE KALP ATIŞINI DUYSAYDIK HAYIRLISIYLA HALA RÜYADAYIM SANKİ RABBİM KİMSEYİ EVLATLA SINAMASIN ÇOK ZOR
 
Ben duydum canım 6+1 de karından mi baktiriyosun bide vajinal baktir o da kesin sonuç Gösteriyo insalalh en kisa zamanda duyarsın
Canım ben en son keseyi gördüğümde doktor kalp atışı icin 2 hafta sonra gel dedi. Keseyi sata göre 5+6 da gördük ve doktorum hep karından bakıyor vajinal muayene etmiyor. Salı gideceğim ınş.
 
Canım ben en son keseyi gördüğümde doktor kalp atışı icin 2 hafta sonra gel dedi. Keseyi sata göre 5+6 da gördük ve doktorum hep karından bakıyor vajinal muayene etmiyor. Salı gideceğim ınş.


Hmm duyarsın o zaman canım merak etme şimdiden atmaya başlamıştır bile
 
Günaydin hanimlaaar :) Dün doktora gittik, kesemizi, yolk sac'i ve mercimegimide gördük
cok sükür hersey yolunda. Üc hafta sonra tekrar gidip kalp atislarini duycaz insallah

Hadi gözün aydın cnm çok sevndm.bebisi de gördüysenz senin kese baya büyümüştür.Kaç cm oldugu yazio mu cnm.ya da söyledi mi doktor.
 
Canım sabahları karın aç olunca daha çok midesi bulanıyor insanın bi şeyler yemeye çalış sen.
Buzdolabını açtım herşeyin koktuğuna karar verdim ve geri yattım şimdi uyandım daha iyi gibiyim bişeyler yiycez inş bakalım

Gunaydin Dr gitmeden öncede yokmuydu bulantı bugün mu başladı canım benim de yok bulantim yarın kalp atışları için gidicez çok korkuyorum Larus
Yoktu canım, dün hafiften vardı ilk defa, bugün de tam bulanıyodu artık
 
bende meleklerime 26 ay sonra kavustum sukur rabbime 24 ayimda yani aralik ayinda tedavime basladim klomen ve cat igne ile ocak ayida dahil olmak uzere sonuc husranla sonuclandi ben tedavimi biraktim ama ama doktora gitmeden klomen kullandim ve benim yumurtam catlamadigi icin 5-6 santimlik kirste donusuyordu yumurtam iki yil kirst tedavisi gordum gecmeyince ikinci doktor sectim.cok iyi bir doktor hemen beni tedavi etti ve yumurtami catlatici ile catlatti ama hormon igneleri beni cok kotu etkiledi bende subat ayinda yanlizca kolemen kullandim birde boyle denicem dedim ama yumurta takibi yaptirildi yumurta catlamaz ise cat igne vericekti ve bir gun doktora gittim gec catlayan yumurta ilk defa erken catlamisdi kendiliginden ve ben bu ayda kaldi derken 28-29 subatta gelmeyen regl ama sancilar vardi gelir diye beklerken gelmedi 1 martta sabah evde iki ay onceden kalmis tek ovu testim vardi aninda cift cizgi dedmki sanmiyorum dogru degil arastirdim kk yorumlari okudum ovu ile gebe olanlari okuyunca hemen eczaneye gittim gebelik testi aldim ve yine aninda ilk t cizgisi ardindan c cizgisi koyu sekilde cikti hos geldin kizim dedim o sokta gozlerim doldu ve esime aksam supriz yaptim bir cift pembe corap ve pembe toka ile kiz babasi olacaksin dedim ve esim.goz yaslarina boguldu sevincinden benim melegimiz boyle cok buyuk supriz yaptilar ikiside benim mucizelerim asklarim :)
 
Son düzenleme:
Kisslar ben 6 yıllık evliym.7.yilimza girdik İnşallah.Bütün bu geçen yıllarda hep eşimi ikna etmeye çalıştım.istemiodu çocuk.Daha zamanı değil diodu.artık 30 yaşına geldik yani daha ne kadar bekliicktk bilmiorm.
Neyse Eylül ayında niyetlendik İnşallah.ve ben Kasım ayında adet olmadım daha sonra kimyasal oldgnu öğrendik ve bebegimz gitti.o sırada doktorlrdn zorla test istedim.tsh yüksek çıktı.gittigm doktor önemli değil 3 ay sonra ilaca baslarz önemli değil dedi.Tabi ben hemen endokrine gittim ilaca başladım hasimato hastasymsm.İlk gittigim doktor 3 ay korun dedi.başkasına gittim hemen o da 1 ay korun en azindan dedi.1 ay korundk.Yine 3.Ay adet olmadım elhamdülillah.bu arada tabi çok şeyler yaşadım çok uzun.doktorlara asla guvenemiyrm şuan.endokrjncinn yazdıgi ilaç dozu yeterli gelmems.ilaç dozunu yukselttik 15 gün sonra hamile oldgmu öğrendim.Kadın dogumcuyla yasadklrm ayrı.yani kızlar bence ilk önce biz kendi kendimizn doktoru olmalyz.ve bence doğru doktoru aramalyz.inşallah yeni basladgm doktorumla herşey yolunda gider.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…