2016 Haziran annesi olacak olanlar ve olmak isteyenler buraya!

Merhaba anne adaylari ben de 5 haftalik hamileyim...5 yasinda bir kizim var subat ayında bebegin beyni gelişmedigi surekli su topladigi icin sonlandırılan bir hamileliğim oldu :KK43: insallah bu kez Rabbim saglikli eli ayagi düzgün nurtopu gibi bir evlat nasip eder bana da sizlere de kucagimiz bos kalmaz...

Merhaba şeker anneler ve adaylar bende düşük yapmıştım sonra Allah'ın izniyle hamile kaldım miniğim 7 haziranda olacak inşallah!!!

Merh
Merhaba şeker anneler ve adaylar bende düşük yapmıştım sonra Allah'ın izniyle hamile kaldım miniğim 7 haziranda olacak inşallah!!!
merhaba canim ben de düşük yaptım.hala kanamam devam edior bugün .ne kadar zaman Snra hamile kaldın canm.Allah sağlıkla kucağına versin insallah

Merh
merhaba canim ben de düşük yaptım.hala kanamam devam edior bugün .ne kadar zaman Snra hamile kaldın canm.Allah sağlıkla kucağına versin insallah
Canım 20 Temmuz düşük oldu ekimde test pozitif çıktı çok şükür korkma sakın bide düşük nedenini iyice araştır bende kan pıhtılaşması çıktı kan sulandırıcı iğne kullanıyorum.sağol inşallah sende inşallah yeniden hamile kalırsın çok geçmiş olsun canım güçlü ol dua et!!!

X