2016 Haziran annesi olacak olanlar ve olmak isteyenler buraya!

Denizdenizd

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2015
209
180
Kızlar ben düşük yaptığım için 2 ay ara vericem çalışmalara ama Allah nasip ederse 2016 Haziran annesi olmak istiyorum çalışıyorum iznim yanıcak ama olsun yeterki miniğim gelsin sağ salim gerisi önemli değil!

Kızlar yaz annesi olmak isteyen yokmu Hem yazın doğan bebekler gribal enfeksiyonların etkilerinden daha az etkilenirmiş dr açıkladı!!!

Kadının hamile kalabilmek için tıbbi bir sorunu bulunmuyorsa ve çocuk sahibi olamıyorsa, adet döneminin bitiminden 3 gün sonra öğle saatlerine yakın bir dönemde temiz bir kağıdın üzerine 110 kez "Bismillahirrahmanirrahim"yazarak, bu kağıdı üzerinde taşıyıp, eşiyle birlikte olursa, Allah'ın izniyle hamile kalacaktır. Bu kağıdı hamile kalıncaya kadar üzerinizde taşıyın.
Bunu yapmıştım hamile kaldım fakat düşük oldu yinede üzerimde taşıyorum Allah'ın izniyle inş olur!!!

Inşallah tutar canım ikiz falan istiyormusun ?

Canım bende erken menepoz teşhisi var.. Geçen ay sadece 2 yumurta görüldü. 2 aylık tedavi ile onlar güçlendiriecek.. Eylül ayındada tüp bebek tedavisi başlayacak. Benim için tek ve ya çift farketmez.. Zaten 1 tane 4 yaşında oğlum var. Onun kardeşi olsun yeter bana...

Inşallah tutar canım ve oğluna Şirin bir kardeş gelir ve bu güzel haberi bizimle paylaşırsın! Oğlun tüp bebek mi? Bazen tüp bebekten sonra normal gebelik olabiliyor inş Bebişin kendiliğinden olur!!!

Inşallah tutar canım ve oğluna Şirin bir kardeş gelir ve bu güzel haberi bizimle paylaşırsın! Oğlun tüp bebek mi? Bazen tüp bebekten sonra normal gebelik olabiliyor inş Bebişin kendiliğinden olur!!!

İnşallah canım.. Oğlum tüp bebek değil. O planlı oldu.. Doğum kontrol hapını bıraktığım ay hamile kaldım.. İkinci biraz nazlı çıkt

Allah kucagima almayi nasip ederse haziran annesi olacagim insallah

İnsallah ben sata gore 6 7 haftalik oluyor ama ultrasona girdik dun dr 5+3 diyo sat 20 agustos tam hesaplayamdim kafama gire tahmini yaptim bnde :)
Valla ben daha doktora gitmedim ama hesaplama ma göre benim sat 25 agustos ama bilemedim benimde tam 5 hafta oldu sanırım bugün Ben doktora haftaya gidicem bakalım bana ne denicek merak ediyorum

Valla ben daha doktora gitmedim ama hesaplama ma göre benim sat 25 agustos ama bilemedim benimde tam 5 hafta oldu sanırım bugün Ben doktora haftaya gidicem bakalım bana ne denicek merak ediyorum
İnsallah hayirlo haberler alirsin canm dr net soyler haftasini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…