2016 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    323
Yürüyüş yapmamın bir zararı olur mu acaba ilk 3 ay fazla hareket etmeyin diyorlar ama
 
bende spor amacli yuruyus yapmiyorum ama gecen avmye gittik 8 bin adim atmisiz.. gun icinde markete kuaföre vs hep yuruyerek gidiyorum evde oldugum icin bi kac defa avmye gittim biraz bakindim o gunlerde hep binlerce adim atmis oluyorum.. bugun yine bi disari cikacaktim ama evi komple sildim supurdum.. cok yoruldum uzaniyorum tv karsisinda simdi
 
Canım ben bugün kan testi ve idrar testi yaptırdım
Sonuçlar iyi dedi doktor o dediğin test hangisi
YASEMINNNN CNM COK MUTLU OLDUM.NASIL OLDU.GOZUN AYDIN BITANEM.
SAGLIKLA HAYIRLISIYLA KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN RABBIM.
DURUMUNUZ NASIL.NELER YAPIYOSUN????
 
Bugun tekrar gittim kesein yaninda kücuk bir kanama bölgrsi varmis progestona basladi bebek gelisimi ve kese normaldi kalp atisi vardi. Korkuyorum ama kismet yatıyorum 10 gun rapor verdi sagolsun.
Canım benimde kanama alanı oluşmuş küçük dedi kese büyümüş betahcg 10000 lerde. İki gündür stres yağıuorum iş yerinde sürekli maj arama aklımda bi soru işaretleri. Sen hareketsiz mi yaroyorsun sık tuvalete kalkıyorum yalnızım yemek için kalkıyorum. Stresli olduğumda hep dolaşarak düşünüyorum onu da yapıyorum :) Ağrın var mı acaba benim yartıkça belim ağrıyor. Kasıklarımda ağrı bazen karnımda iğnelenme gibi oluyor. Alt karın bölgesinden kasıklarıma sızlıyor.yatsam bile yatmıyormuşum gibi geliyo ağrım geçmeyince doğru yaptığımı düşünmüyorum galiba.
 

iyimiş senin kilon

benim boy 162 kilo hamileliği öğrendiğimde 58di
 
Hala gelen giden yok 1 gün geçti adet üzerinden ama idrar testinde birsey gözükmüyor. Adet sancısı fln da yok...
 
benim beta hcg 242 çıktı. Keseyi dün gördük 5 mm henüz. 5+6 haftalık için küçük olması beni endişelendirmedi değil. Birkaç gün sonra yine çağırdı doktorumuz . Bakalım büyüdü mü bizimki :)

Allah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin...
 
Merhaba herkese,

ben de yeni üye ve yeni bir anne adayıyım=) 5+6 günlük bebeğim. Sizi ve tecrübelerinizi takip ediyor olacağım:)
ne zaman baktırdın betahcgye acaba
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…