-
- Konu Sahibi environmentaleng
Olsun canım hayırlısı olsun geç olsn güç olmasın. Bizim henüz tarihimiz yok bu aralar konuşçaz inş
MERHABA CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA HAYIRLI OLSUN :)Merhaba kizlar bende yeni üye oldum
allah izin verirse bende ekim 2016da gelin olcam :) suanda 1 aylik nisanliyim
hazirliklara basladik gibi gibi
en azindan dügün salonumuz kina salonumuz okaylendi
ceyizlerimede ufak ufak basladim
daha birsürü sey var almam gereken ama cok güzel telaslar herkese nasip etsin rabbim :)
Insallah cok mutlu oluruz hepimiz <3
SELAM CANIM BENDE NİSAN GELİNİYİM KAÇI SİZİN HAYIRLI OLSUN :)Kızlar selam 2016 Nisan gelini olaraktan
MERHABA CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA HAYIRLI OLSUN :)
Hoşgeldinn Merhaba. İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz.Merhaba kizlar bende yeni üye oldum
allah izin verirse bende ekim 2016da gelin olcam :) suanda 1 aylik nisanliyim
hazirliklara basladik gibi gibi
en azindan dügün salonumuz kina salonumuz okaylendi
ceyizlerimede ufak ufak basladim
daha birsürü sey var almam gereken ama cok güzel telaslar herkese nasip etsin rabbim :)
Insallah cok mutlu oluruz hepimiz <3
Teşekkür ederim 9 u benim sizinki?:)SELAM CANIM BENDE NİSAN GELİNİYİM KAÇI SİZİN HAYIRLI OLSUN :)
Kızlar selam 2016 Nisan gelini olaraktan
Nisan gelinleri çoğaldı maşallahSELAM CANIM BENDE NİSAN GELİNİYİM KAÇI SİZİN HAYIRLI OLSUN :)
Evettt erkenden olsun dedikNisan gelinleri çoğaldı maşallah
Hem stresli hem heycanlı hem güzel düğün günü hemen gelsin yaaEvettt erkenden olsun dedik
Sizinde nisan ayımıHem stresli hem heycanlı hem güzel düğün günü hemen gelsin yaa
Evet 16 Nisan inşallahSizinde nisan ayımı
Umarım hava mis gibi olurEvet 16 Nisan inşallah
Valla canım kısmetse dünkü konuşmalar en son tarih eylül gibi duruyor günü belli değil nişanlımla konuşcaz onu bakalım.balayi yönünden biraz kötü oldu sadece niyetim kibrisa gitmekdi ama kasimda soguk olur diye düsünüyorum denize felan girilmez artik uzaklara dogru acilmamiz gerek oralarda cok pahali hayirlisi artik
nezamana olcak kismetse dügün? :)
Benimde 30 nisan canim :)Teşekkür ederim 9 u benim sizinki?:)
Evet ya tek korkum hava insallah gunluk guneslik mis gibi bi hava olur :))Umarım hava mis gibi olur
İstanbul'da hava hala güneşli kış bir an önce olsun bitsinEvet ya tek korkum hava insallah gunluk guneslik mis gibi bi hava olur :))
merhabaaaaaaaabiz de temmuz - ağustos gibi düşünüyoruz düğünü ama daha netleşen bişey yok
istersen konunun devamı niteliğinde yeni bir konu aç canım sadece en başa tarihleri yazHm anladım canım nasıl yapcaz ki
Hoşgeldinn Merhaba. İnşallah hepimiz çok mutlu oluruz.