Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
gozunuz aydin canim tebrik ederim, yakinda gelir sutun, bol bol su icmeye calis. saglikli mutlu uzun omru olsun kuzucugunun, opucukler size

hayırlı ugurlu olsun canım Allah saglicakla büyümeyi nasip etsin.göğüs masajı yap pompalar da işe yarar sütün hemen gelir inşallah canım

Maşallah Allah anali babali büyütsün

Canim ben haci seriften madlen cikolata ismarlayayim diyorum hastanede veririm
Birde evde gelenler icin buzdolabi susu seklinde oluyot onlardan
Ama emin degilim daha
Benim kayinvalidem çok hevesli,bi de eşimin tarafında hic kız yok ilk kız bebek o yüzden o kadar çok şey alindi ki anlatamam , abartı elbet ve fuzuli masraf. önemli olan sembolik küçük bi hatıra. Bence hastane için çikolata mevlut için de magnet oldukça yeterli canim

Beyazmelek16 canim allah analı babalı büyütsün. Sen bursaliydin dimi? Hangi hastanede yaptin dogumunu. Ben buyuk.ihtimalle cekirge doruk ta yapacağım
Canim bende orada yapacaktim fakat doktor hastaneyi aradiginda yer olmadigini soylediler. Yildirim dorukta oda ayarlandi orada yaptim. Iyiki de oyle olmus cunku odalari neredeyse cekirgedeki odalarin 2 kati buyuklukte. Cok rahattik. Aksam ayni odada 5 kisiydik dusun. Cekirgede 3 kisi kalamaz odalar o kadar kucuk yani

Hayirli olsun masallah:))))

Azıcık uykuu azıcık
Ewt cnm ya azicik uykubizimki icerde artik feci derecede hareketli.Hareketlerini esim bile gorunce adam sok.kuzum bildigim kadariyla seninkide cok hareketliydi,hareketlerini nasil simdi peki.son 3 gundur artik organlarima kafa tekme calistigini dusunuyorum

Aynen canım son gaz tepeliyor içeriden.
Ben böylesi bir kıpraşma görmedim
Bazen vurduğunda vücut dengemi kaybediyorum
O kadar dar alan sen nesin ayol
Bu çocuğa boşa vampir demiyorum ben, bu bebeler doğuncada böyle devam ederse işimiz var şekerim

Ewt cnm kucuk adamlarla isimiz oldugu kesinBen irkiliyorum hareketlerini bazen.Tamam cikti kol,ayak diyorum o dereceSaglikli olsunlarda insallah,ne yapalimAzicikda anneyi dusunsunler ama cnm ya

Ewt cnm kucuk adamlarla isimiz oldugu kesinBen irkiliyorum hareketlerini bazen.Tamam cikti kol,ayak diyorum o dereceSaglikli olsunlarda insallah,ne yapalimAzicikda anneyi dusunsunler ama cnm ya

Dimi ama
Şu son günler azıcık müsade etselerde uyusaydık
Çiş nöbeti, kıpraşma nöbeti, sancı nöbeti, mide yanması nöbetide cabası
birde yanımdakinin senfonik horlaması az kaldı atıcam aşağıya

Sabir cnm horlamayada yapcak biseyimiz kalmiyor durtmekten baska malesefkuzum yine masallah sayili gunun kaldi,insallah annesini de uyutur son bir kac gun prens

Sabir cnm horlamayada yapcak biseyimiz kalmiyor durtmekten baska malesefkuzum yine masallah sayili gunun kaldi,insallah annesini de uyutur son bir kac gun prens

Yarın itibaren diğer odaya atıcam onu doğuma kadar
Yatarken klima açıyoruz, paşam terlemesin diye kıyamıyordum ama yok, pişsin içeride
Şaka gibi pazar günü resmen doğum yapacağım ama hala laylaylom
Sanırım o masaya yatana kadar idrak edemeyeceğim

Canım bizi bizden iyi kimse anlayamaz,dualarda buluşuyoruz hep onun için.Amin inşallah kuzum,Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize.

Canım maşallah,gözünüz aydın,ömrü güzel, bahtı açık olsun inşallah. Epidural mi, spinal mi oldun, inşallah en kısa sürede iyileşirsiniz, bol sütlü, emzirmeli günler diliyorum canım,duana da canı gönülden amin.

Hayırlı geceler güzel anneler sabırsız bir hamis olarak size danışmaya geldim 2.bebisim olmasına rağmen cinsiyetini çok merak ediyorum rica etsem ilk günden belirtilerinizi ve cinsiyetlerini yazarmsiiniz
Hayırlı olsun, Rabbim sağlıkla kucağınıza aldırsın, inşallah gönlünüzdeki neyse o olur, ben tatlı seven bir insan değilim, 7.aya kadar da tatlı yemedim desem yeridir, erkek bebek de sağ göğüs, kız bebekte sol göğüs hassas olur ve kaşınır dediler, hamileliğimin 5.haftasından beri sol göğsüm kaşındı, erkek bebekte kıllar çok asileşir ve miktarı artar dediler, benim tüm vücudum için epilasyon periyodum resmen uzadı ve kıllar da sertleşmedi öyle,yani erkek bebeğimiz olacak ama yapılan tahminlerden hiçbiri bende uymadı, ha Çin takvimi dersen tuttu, Rus takvimi tuttu, nub teorisi tuttu, bir Ramzi teorisi tutmadı, Rabbim sağlıkla, hayırlı evlat versin herkese.

HAYIRLI ugurlu canim.gözun aydin.darisi bize insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…