Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım bildiğim kadarıyla zeynep bebeğin kilosu gelişimi vs açısından her şeyi normal doğum için uygundu, bu kordon dolanmasının normal doğuma engel bir durumu var mı, doktorun yorum yaptı mı,@Benim adim uzum o şekilde bilgi vermiş,sağlıkla gelsinler inşallah.
Bana engel olur demedi doktorum canım. Hep normal doğum üstünden konuşuyoruz, eminim sıkıntı olsaydı söylerdi doktorum. Yarınki muayenede daha netleşir sanırım.

canım sana da şimdiden kolay gelsin, sağlıkla gelsin prensesin. en kısa zamanda ağrıların sızıların da geçsin inşallah. dualarımız sizinle :KK36:

Saolasin canim hepimizin kolaylikla gecsin insallah :)

Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin canım. Dakikalar kaldı, dualarımız seninle.

Bence de doğru karar olmuş canım. Hayırlısıyla kucaklayın evladınızı inşallah. Güzel haberlerinizi

Amin. Ben de merak ediyorum arkadaşları umarım iyidirler. İnşallah yarın senin de çok güzel anılarla anlatacağın bir doğumun olur arkadaşım. Dualarımız seninle. :KK200:
Bu arada herkesten doğum hikayeleri başlığına yazmalarını istiyoruz kızlar! :)

@myssteriouss canım iyi ki yazdın. Geçen mesaj gönderecekken sana işim çıkıp gitmiştim. Umarım iyisindir. Gördüğün gibi buralar çok hareketli, benim takvim de haftaya doluyor ama ne gelen var ne giden. :) Allah sana da mutlulukların en güzelini yaşatsın gönlü güzel arkadaşım. Çok öpüyorum seni. :KK15:

Saolasin canim benim. Saglikla gelsin tum kuzular

tecrübeli anne ne kadar belli ediyor kendini :) bilmeyenlerde yazıyor kafasının bir köşesine bunları ..

Seneye bu zamanlar cok daha fazlasini biliyor olacaksin hic merak etme :)) Allah hep guzel deneyimlerle guzellikleri bildirsin bize.

Bizimde bugün dr randevumuz vardı. Oğluşum 3096 gr olmuş. 1 haftadır ellerim ve ayaklarım çok kaşınıyordu bugün dr söyledim yarın için tahlil istedi. Kolestazi olabilir dedi :( bugün doğum tarihini netleştirecektik yarın tahlil sonuçlarına göre erken alabiliriz dedi. Kolestazi de 37. 38. Haftada alıyoruz dedi :(

olbey olbey teşekkür ederim canım güzel dileklerin için bugün doktora gittik suyum iyice azalmış artık sınırdaymış rahimde yumuşama varmış nişan atmaya başlamışım ama hiç sancım yok iki gün daha bekleyelim dedi acil bi durum olmazsa istirahat verdi önce suni sancıyı bi deneyeceğiz çok moralim bozuldu nedense bebeğim zaten 2900 gr yetememiş gibi hissedyorum kendimi şimdiden ne besleyebildim ne suyunu yetirebildim anne olmak zor cidden
kendini üzme canım bak kaçıncı haftandasın, zaten bebişler 1buçuk kilo bile doğsa gelişimi tamamsa hiç sorun çıkmıyor ki seninkinin kilosu gayet iyi. umarım kolay bir doğum olur. sağlıkla gelsin kuzucun:KK36:

olbey olbey teşekkür ederim canım güzel dileklerin için bugün doktora gittik suyum iyice azalmış artık sınırdaymış rahimde yumuşama varmış nişan atmaya başlamışım ama hiç sancım yok iki gün daha bekleyelim dedi acil bi durum olmazsa istirahat verdi önce suni sancıyı bi deneyeceğiz çok moralim bozuldu nedense bebeğim zaten 2900 gr yetememiş gibi hissedyorum kendimi şimdiden ne besleyebildim ne suyunu yetirebildim anne olmak zor cidden
Annelige hos geldin
Kilo almasida suyunun miktarida senin elinde olan bisey degil bunu aklindan cikar
ama diger yandan annelik boyle bisey neyi nekadar iyi yaparsan yap hep eksik hissediyorsun,hep vicdanin rahatsiz oluyor bunlar anneligin dogal sureci
burdaki diger annrlerde sende cook cok iyi bir anne olacaksin senin parcana yavruna srnden daha iyi kimse bakamaz yetemez

Bizimde bugün dr randevumuz vardı. Oğluşum 3096 gr olmuş. 1 haftadır ellerim ve ayaklarım çok kaşınıyordu bugün dr söyledim yarın için tahlil istedi. Kolestazi olabilir dedi :KK43: bugün doğum tarihini netleştirecektik yarın tahlil sonuçlarına göre erken alabiliriz dedi. Kolestazi de 37. 38. Haftada alıyoruz dedi :KK43:
canım merak etme bebek 36. haftayı doldurduktan sonra çok fazla telaslanmana gerek yok. Tabiki ne kadar durursa kâr ama öncelik senin ve bebeğin sağlığı telaş yapıp kendini üzme bebis de üzülür annesi Allah hepimizi kolay gecitlerden gecirsin

tiphareth tiphareth ilk baslarda bende de vardı canim afedersin zekası geri bi doktor 15 haftalik bebeği karnimda goremedi ve bebek parcalanmis dedi ben direk kendimi suclamistim yediklerim mi dokundu acaba diye.Ama donem icinde doguda gorev yapiyorum orda şöyle bi baktigimda hiç umursamayan kadinlarin bebekleri cok saglikli dogabiliyo.Uzerine titreyen annenin bebegi beklenmedik bi sorun yasayabiliyo.Bu kesinlikle senden kaynakli degil kendini sakın uzme emi hep dua et saglikla kucağımiza alalim miniklerimizi

canim ben oleyim o zaman :)) 2500u gectik sukur diye bi halay cekmedigim kaldi. 5 gundur de hic buyumemis dunku kontrole gore. 2600-2700 falan bekliyoruz minik kuzuyu. herseyine masallah, sen gayet iyi bir anne olacaksin. annelik hicbir zaman tam oldu diyememek zaten. hakkinizda en hayirlisi en sagliklisi olsun canim.

Canim neden oyle dusunuyorsun. Biz karnimizdakine mudahale edemiyoruz kilo alirsa aliyor. Bosver sen saglikli olsun dogunca kilo aldirirsin ona

Neden böyle düşünüyorsun ki? Maşallah çok güzel kilosu. Sağlığında sıkıntı olsa(Allah korusun) hiç kilosuna takılacak mıydık canım? Bence hiç yetemiyormuş gibi düşünme. Bu kilolarda doğması normal doğum için de avantaj. Şimdiden bunları düşünürsek sütümüzde en ufak sıkıntı olduğunda karalar bağlarız tatlım. İyi düşünelim iyi olsun her şey. :KK200: Ben şunu merak ettim. Nişan attığın için mi suni sancıya gerek duydu doktorun?

M

canım bazen genetik oluyor kilo alımı maşallah bebeğin iyi az kaldı inş daha güzel günler geliyor:KK73:

Lutfen böyle düşünme. Sağlıklı ya şükür ki kilo dediğin ne ki sütun mama çabucak toparlar. Hem yanılma payı da oluyor biliyorsun inşaallah seninki + yönde yanılirda seni sevindirir. Karnimizdayken yapabilecek pek birşey olmuyor canım benimde geçen hamileligime gore bebeğim zayıf ama olsun sağlığı canı yerinde olsun önce inşaallah kilo alıp tospikte olur

kendini üzme canım bak kaçıncı haftandasın, zaten bebişler 1buçuk kilo bile doğsa gelişimi tamamsa hiç sorun çıkmıyor ki seninkinin kilosu gayet iyi. umarım kolay bir doğum olur. sağlıkla gelsin kuzucun:KK36:

Annelige hos geldin
Kilo almasida suyunun miktarida senin elinde olan bisey degil bunu aklindan cikar
ama diger yandan annelik boyle bisey neyi nekadar iyi yaparsan yap hep eksik hissediyorsun,hep vicdanin rahatsiz oluyor bunlar anneligin dogal sureci
burdaki diger annrlerde sende cook cok iyi bir anne olacaksin senin parcana yavruna srnden daha iyi kimse bakamaz yetemez

canım merak etme bebek 36. haftayı doldurduktan sonra çok fazla telaslanmana gerek yok. Tabiki ne kadar durursa kâr ama öncelik senin ve bebeğin sağlığı telaş yapıp kendini üzme bebis de üzülür annesi Allah hepimizi kolay gecitlerden gecirsin

tiphareth tiphareth ilk baslarda bende de vardı canim afedersin zekası geri bi doktor 15 haftalik bebeği karnimda goremedi ve bebek parcalanmis dedi ben direk kendimi suclamistim yediklerim mi dokundu acaba diye.Ama donem icinde doguda gorev yapiyorum orda şöyle bi baktigimda hiç umursamayan kadinlarin bebekleri cok saglikli dogabiliyo.Uzerine titreyen annenin bebegi beklenmedik bi sorun yasayabiliyo.Bu kesinlikle senden kaynakli degil kendini sakın uzme emi hep dua et saglikla kucağımiza alalim miniklerimizi

:KK200::KK200::KK200:Kızlar hepinizden Allah razı olsun o kadar iyi geldi ki yazdıklarınız şu dakikadan sonra çok daha iyiyim :KK68::KK68::KK36: fatihpepe fatihpepe anne oluyorum galiba :)) çok sağol çok iyi hissettim :KK200:
R rootstock canım suyum çok sınırdaymış artık biraz daha azalırsa ama kendi sancım olmazsa mecbur suni sancı vericekmiş nst ye girdim hiç sancım çıkmadı nişanla bi ilgisi yokmuş onu pek önemsemedi bile suya takıldık

canim ben oleyim o zaman :)) 2500u gectik sukur diye bi halay cekmedigim kaldi. 5 gundur de hic buyumemis dunku kontrole gore. 2600-2700 falan bekliyoruz minik kuzuyu. herseyine masallah, sen gayet iyi bir anne olacaksin. annelik hicbir zaman tam oldu diyememek zaten. hakkinizda en hayirlisi en sagliklisi olsun canim.
İnşallah canım çok teşekkür ederim :KK200: bu işte etraftaki insanların baskısı da biraz kvalidem eşim için zayıf doğdu tabi üç kiloyu geçmişti canım diye bi şu 3 kg sınırı var ya noluyosa takmıyorum desem de takmışım sanırım bi de kendimi çok şartladım oo mis süper doğumum olucak normal olucak diye başından beri herşey iyi gidiyodu doğumla ilgili şimd sıkımtılar çıkmaya başlyınca düştüm ama çok sağolun valla bi el attnız burdaki kızlar toparladınız beni :KK68:

Teyzeler teyzeler bizde doktorda geldik sağı solu aramakdan anca vakit buldum herkes mrkla bu günü bekliodu ama sevgili doktorum cuma günğ gel bakalım dedi,kilomuza ve suyumuza baktı allahdan 2866 gr olmuş bizim kız sevindim sabah aksam yediğim etler bizim tontike gitti sanırım:halay:cuma günü bakalım demeside 38 in tam bitmesini istiomuş,zira çatı muaynesi doğumu tetkleyebilir dedi bakalım artık bütün haftam hastanede geçcek perşembe görümce doğuruo cuma gene randevu yatak atayım ben en iyisimi:oha:

Canim minik prenses büyümüş masallah :) senin ilk bebek mi ? Sezeryan mi olacak ?

Canim sakın boyle düşünme gelen hersey rabbimden... Sonucta saglikli bir bebek kilosu da guzel bence. Kuzenimin kizi 2500 gr doğdu ama simdi tombik bir bebek masallah. Saglikla gelsin de annecigi bakar büyütür :)

39 yıllık ebe canim.Eşim maalesef askerde ve bu kadar sıkıntıda bi de onu ugrastirmak istemedim. Bi de simdi ne sorunum olsa kayinvalideme soruorum cok yardimci oluyo Allah razi olsun.Ay bilemedim yanimda olmasi iyi mi kötu mü cok utangacimdir bu konuda bi de
Can'ım kv doğuma mı girecek? Eğer öyleyse utanmamak imkansız gibi geliyor bana
Bizimde bugün dr randevumuz vardı. Oğluşum 3096 gr olmuş. 1 haftadır ellerim ve ayaklarım çok kaşınıyordu bugün dr söyledim yarın için tahlil istedi. Kolestazi olabilir dedi :KK43: bugün doğum tarihini netleştirecektik yarın tahlil sonuçlarına göre erken alabiliriz dedi. Kolestazi de 37. 38. Haftada alıyoruz dedi :KK43:
Can'ım kolestazi ne demek?

Y yapayalniz1 evet canım ilk ve şuan doğum nasıl olcak belli deil,bebek döndü ama çatım müsaitmi henüz bilmiorum cuma günü ölçüm yapılcak zaten eğer uygun deilse çokda uzun kalmasına izin vermez sanırım doktorumuz bende 40 doldursun istemiorum zaten...kilosu bu sefer benide çok mutlu etti çok şükür eşim sabah akşam et dayadı :skandal:

ArkAdaşlar dün geceyiçok kötü geçirdim hiç uyuyamadım nefes alamıyorum çok zorlanıyorum eşim birkaçsefer ağzından kaçırdı uykuya dalınca horluyormuşum
O kadar sert tekmeler atıyor ki tarif edemem size
Maşallah ben buradayım diyor
Cumartesi kardeşimin düğününü yaptık epey oynadım çok yorulmuşum bu seferde uyuyamıyorum sizde durumlar Nasıl?
Birde benim 37. Hafta çalışamaz rapor tarihim bayram tatiline denk geliyor o Nasıl olacak fikri olan var mı?

ArkAdaşlar dün geceyiçok kötü geçirdim hiç uyuyamadım nefes alamıyorum çok zorlanıyorum eşim birkaçsefer ağzından kaçırdı uykuya dalınca horluyormuşum
O kadar sert tekmeler atıyor ki tarif edemem size
Maşallah ben buradayım diyor
Cumartesi kardeşimin düğününü yaptık epey oynadım çok yorulmuşum bu seferde uyuyamıyorum sizde durumlar Nasıl?
Birde benim 37. Hafta çalışamaz rapor tarihim bayram tatiline denk geliyor o Nasıl olacak fikri olan var mı?
Bayramdan sonra gidip alırsın bir kaç gün daha gecikmiş olur, nasılsa bayramda çalışmadığın için o günden başlatamaz:halay:, bir haftaya kadar benim kızın da hareketleri çok fazlaydı şimdi biraz değişti yine hareket var ama içten dönme hareketi gibi garip bir his oluyor:KK33:, uyku için sana bişey diyemem hamileliğimden beri hiç uyku sorunu yaşamadım 11-12 gibi her zaman uyurum:oops:

Y yapayalniz1 evet canım ilk ve şuan doğum nasıl olcak belli deil,bebek döndü ama çatım müsaitmi henüz bilmiorum cuma günü ölçüm yapılcak zaten eğer uygun deilse çokda uzun kalmasına izin vermez sanırım doktorumuz bende 40 doldursun istemiorum zaten...kilosu bu sefer benide çok mutlu etti çok şükür eşim sabah akşam et dayadı :skandal:
Etten mi kilo aldı diyorsun bir de sabah pekmez yeme olayı vardı bende onu deniyorum bakalım haftaya kontrol var kilosu ne olmuş bakacağız, benim hala çatı muayenesi için birşey demedi ben biraz geriliyorum:KK17:

Ahh sorma bende ölüorum heyecandan öyleki bana suyuna kilosuna bakalım dediler ben diğer masaya oturmaya hazırlandım hemşire yok gel buraya dio:KK70:merakdan ölcem ya napcaz bi bilsem kendimi ona göre hazırlıycam... doktor benim kilo almak istemediğimi bilio üstelik gerçekden çok etkili oldugu gibi ben deil sadece bebek kilo almış canım et sote,sabah kıymalı yumurta,akşam köfte böle böle 1 haftada toparladı denemeni tavsiye ederim saf protein,ben ilk aylarda süt pekmez çok içtm meğersem demir emilimini engelliomuş falan fistan hemde dişlerini düşün sende pekmez iyice kötü yapmasın?

Ahh sorma bende ölüorum heyecandan öyleki bana suyuna kilosuna bakalım dediler ben diğer masaya oturmaya hazırlandım hemşire yok gel buraya dio:KK70:merakdan ölcem ya napcaz bi bilsem kendimi ona göre hazırlıycam... doktor benim kilo almak istemediğimi bilio üstelik gerçekden çok etkili oldugu gibi ben deil sadece bebek kilo almış canım et sote,sabah kıymalı yumurta,akşam köfte böle böle 1 haftada toparladı denemeni tavsiye ederim saf protein,ben ilk aylarda süt pekmez çok içtm meğersem demir emilimini engelliomuş falan fistan hemde dişlerini düşün sende pekmez iyice kötü yapmasın?
Ooo sen baya sabah öğle akşam protein almışsın çok iyi yaa :halay: pekmezin demir emilimini engellediğini bilmiyordum zaten benim demir tutucum çokmuş yarın sağlık ocağında tahlilim var değerler ne durumda merak ediyorum:KK64:

Back