Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar kontrolden çıktık bebiş çatıya yerleşmiş sancı ciktı bir de kordon dolanmış perşembe sezaryen olacağım inşallah 38+1 oluyoruz cok dikkat et hareketlere az hissedersen nstye gel,suyun gelebilir acil birşey olursa gel dedi. Kilo da cok almamış gecen haftaya göre en iyisi doğması sanırım bizim oğlanın..

Hakkinizda hayirlisi olsun Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.
Saglıkla kucağına almak nasip etsin inşallah canım

Anestezi doktoruyla onceden mi gorusuluyor yoksa dogum sabah mi acaba? Haftayada insallah benim sezeryanim var ama anesteziyle ilgili birsey soylemedi.

Bu arada bugun dogum yapacak arkadaslara da saglikli dogumlar diliyorum, hersey gonlumuzce olsun :KK19:
ben onceden gorustum cnm tanistik ;) hastaligin var mi devamli kullandigin ilac var mi falan diye sordu...sezeryan cesitlerini anlatti o sekilde

Canım ben de 35+4 de gittim en son,2 hafta sonraya verdi randevuyu,1 eylülde görüşeceğiz, bebişim çok hareketli ama burada kordonu boynuna dolanmış haberlerini okuyunca da geç mi randevu diye düşünüyorum ben de,Allaha emanet cennet kokulular.

Hepimiz aynı psikolojileri yaşıyoruz. Bende yarın sorucam doktora :( Rabbim korusun hepsini

Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
Canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin çok sevindim ikinizin de iyi olmasına önemli olan sağlıklı olmanız inşallah biz de o günleri görürüz :KK200::KK68:

Canım ben de 35+4 de gittim en son,2 hafta sonraya verdi randevuyu,1 eylülde görüşeceğiz, bebişim çok hareketli ama burada kordonu boynuna dolanmış haberlerini okuyunca da geç mi randevu diye düşünüyorum ben de,Allaha emanet cennet kokulular.
Canım sana şöyle söyleyeyim. En son kontrolümde doktorum kordondan geçen kan akışına bakarken boynundan 3 kere dolandığını söyledi ama tavrı gayet rahattı. Bir sorun teşkil eder mi dedim, anne karnında o kordonun ne hallere girdiğini görsen şaşırırsın dedi. Bebeğin kalp atışında, beyne giden kan akımında bir sıkıntı görmediğimiz sürece kordonun neresinde olduğu önemli değil dedi. Kordon yapısı gereği geniş çaplı ve yapışkan. Doktorlar aksini iddia etmediği sürece tehlike taşıdığını düşünmüyorum canım.

olbey olbey teşekkür ederim canım güzel dileklerin için bugün doktora gittik suyum iyice azalmış artık sınırdaymış rahimde yumuşama varmış nişan atmaya başlamışım ama hiç sancım yok iki gün daha bekleyelim dedi acil bi durum olmazsa istirahat verdi önce suni sancıyı bi deneyeceğiz çok moralim bozuldu nedense bebeğim zaten 2900 gr yetememiş gibi hissedyorum kendimi şimdiden ne besleyebildim ne suyunu yetirebildim anne olmak zor cidden

olbey olbey teşekkür ederim canım güzel dileklerin için bugün doktora gittik suyum iyice azalmış artık sınırdaymış rahimde yumuşama varmış nişan atmaya başlamışım ama hiç sancım yok iki gün daha bekleyelim dedi acil bi durum olmazsa istirahat verdi önce suni sancıyı bi deneyeceğiz çok moralim bozuldu nedense bebeğim zaten 2900 gr yetememiş gibi hissedyorum kendimi şimdiden ne besleyebildim ne suyunu yetirebildim anne olmak zor cidden

Canim neden oyle dusunuyorsun. Biz karnimizdakine mudahale edemiyoruz kilo alirsa aliyor. Bosver sen saglikli olsun dogunca kilo aldirirsin ona

Neden böyle düşünüyorsun ki? Maşallah çok güzel kilosu. Sağlığında sıkıntı olsa(Allah korusun) hiç kilosuna takılacak mıydık canım? Bence hiç yetemiyormuş gibi düşünme. Bu kilolarda doğması normal doğum için de avantaj. Şimdiden bunları düşünürsek sütümüzde en ufak sıkıntı olduğunda karalar bağlarız tatlım. İyi düşünelim iyi olsun her şey. :KK200: Ben şunu merak ettim. Nişan attığın için mi suni sancıya gerek duydu doktorun?

Son düzenleme:
Kızlar doğum hikayesini okudukça heycan basıo ama benm daha 1 ayım var ya :/ bugün doktordaydım oğluş 2,300 kg olmuş haftaya çatı muayenesi falan dedi doktorum da aranızda yaptıran varmı çok mu can acıtıo :bicak:
Masaallah oglusuna. Benim kanamam olunca dr mecburi muayene etmek zorunda kalmıştı. Derin nefes al ve en önemlisi kendini kasma. İnan korkulacak birşey değil. Hem eğer kasmazsan kendini iki snlik birşey. Baska şeye odaklanmaya çalışırsan ise yarar belki

Teyzeler teyzeler bizde doktorda geldik sağı solu aramakdan anca vakit buldum herkes mrkla bu günü bekliodu ama sevgili doktorum cuma günğ gel bakalım dedi,kilomuza ve suyumuza baktı allahdan 2866 gr olmuş bizim kız sevindim sabah aksam yediğim etler bizim tontike gitti sanırım:halay:cuma günü bakalım demeside 38 in tam bitmesini istiomuş,zira çatı muaynesi doğumu tetkleyebilir dedi bakalım artık bütün haftam hastanede geçcek perşembe görümce doğuruo cuma gene randevu yatak atayım ben en iyisimi:oha:

Selam ben ilk bebeğimi kordon düğümlenmesi sebebiyle kaybettim. Düğümlenme, bildiğiniz ipi kendi içinden çekmeyle olan düğüm gibi yani. Ve ultrason da görmek mümkün değil. Ama kordon dolanması başka birşey. Bebeğin boynuna dolanıyor. Bir kere dolanması normal doğuma engel değil, bir çok bebek o şekilde doğuyor zaten. Normal doğum videolarında bile görülüyor. Boyna dolanmış kordon. İki kere olması da sorun olmuyormuş genellikle. O ara çok araştırdım. 3kere dolandığında normal doğum yapmıyorlar diye biliyorum. Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlat ve doğum nasip etsin
Başın sağolsun canım,meleğiniz cennette şefaatçiniz olsun inşallah,Rabbim bir daha yaşatmasın hiç. Annelik doğumla değil,hamilelikle başlıyormuş işte,sürekli endişe,kaygı,tasa... Sonuçta elimizden bir şey gelmiyor, içeriye müdahele edemiyoruz,Allaha emanetler ama bir şey duyduğumuzda da bir panik oluyoruz elde olmadan. Duana da tüm kalbimle amin diyorum, sevgiler canım.

M
canım bazen genetik oluyor kilo alımı maşallah bebeğin iyi az kaldı inş daha güzel günler geliyor:KK73:

Lutfen böyle düşünme. Sağlıklı ya şükür ki kilo dediğin ne ki sütun mama çabucak toparlar. Hem yanılma payı da oluyor biliyorsun inşaallah seninki + yönde yanılirda seni sevindirir. Karnimizdayken yapabilecek pek birşey olmuyor canım benimde geçen hamileligime gore bebeğim zayıf ama olsun sağlığı canı yerinde olsun önce inşaallah kilo alıp tospikte olur

Canım sana şöyle söyleyeyim. En son kontrolümde doktorum kordondan geçen kan akışına bakarken boynundan 3 kere dolandığını söyledi ama tavrı gayet rahattı. Bir sorun teşkil eder mi dedim, anne karnında o kordonun ne hallere girdiğini görsen şaşırırsın dedi. Bebeğin kalp atışında, beyne giden kan akımında bir sıkıntı görmediğimiz sürece kordonun neresinde olduğu önemli değil dedi. Kordon yapısı gereği geniş çaplı ve yapışkan. Doktorlar aksini iddia etmediği sürece tehlike taşıdığını düşünmüyorum canım.
Canım bildiğim kadarıyla zeynep bebeğin kilosu gelişimi vs açısından her şeyi normal doğum için uygundu, bu kordon dolanmasının normal doğuma engel bir durumu var mı, doktorun yorum yaptı mı,@Benim adim uzum o şekilde bilgi vermiş,sağlıkla gelsinler inşallah.

Ayy takip edemiyorum bebeklerimizi artık çok heyecanlı :halay:
Gözün aydın canım allah korumuş okadar sıkıntı arasında çok şükür almışsın kucağına bebeğini. Sağlıcakla buyutmen dileğiyle :anne:

Beyazmelek16 Beyazmelek16

Drymlh Drymlh Nslsah Nslsah
Rabbim hayırlı haberlerle dondursun topigimize sizleri :nazar:

Kadın doğumcu mu kayınvaliden, zormuş hakikaten canım ya işin, en iyisi eşin mi söylese ki?

39 yıllık ebe canim.Eşim maalesef askerde ve bu kadar sıkıntıda bi de onu ugrastirmak istemedim. Bi de simdi ne sorunum olsa kayinvalideme soruorum cok yardimci oluyo Allah razi olsun.Ay bilemedim yanimda olmasi iyi mi kötu mü cok utangacimdir bu konuda bi de

Back