Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kızlar http://www.goodguide.com/ adlı bir site var.
aldığımız makyaj, kozmetik ve temizlik ürünlerinin sağlıklı olup olmadığını bu siteden görebilirsiniz.
Örneğin ben almayı düşündüğüm mustela bebek bakım ürünlerini araştırdım. Kötünün iyisi. Her marka hakkında bilgi yok ama belki sizin de işinize yarar.

sarılık riski yok evet uyandırmak çok zor bende altını açıyom şimdi emiyor hatta tşkler

Allah sağlıkla kucaklamanı nasip etsin canım. Dakikalar kaldı, dualarımız seninle.
Bence de doğru karar olmuş canım. Hayırlısıyla kucaklayın evladınızı inşallah. Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Amin. Ben de merak ediyorum arkadaşları umarım iyidirler. İnşallah yarın senin de çok güzel anılarla anlatacağın bir doğumun olur arkadaşım. Dualarımız seninle.
Bu arada herkesten doğum hikayeleri başlığına yazmalarını istiyoruz kızlar! :)

Homely_angel canım iyi ki yazdın. Geçen mesaj gönderecekken sana işim çıkıp gitmiştim. Umarım iyisindir. Gördüğün gibi buralar çok hareketli, benim takvim de haftaya doluyor ama ne gelen var ne giden. :) Allah sana da mutlulukların en güzelini yaşatsın gönlü güzel arkadaşım. Çok öpüyorum seni.

Bana nst deki hemsire emzirme hakkinda bilgi verirken 2 saatte bir uyandir emzir gecede 2 saatte bir alarm kur emzir sutun cok olur demisti bebek uyuyosa burnunu sik ayaklarini gidikla yada altini ac dedi emerken uyursa cenesine dokunarak emdigini hatirlat demisti :)

o zaman cok gec tabi eger 2 eylulse tarihin 31 i gec olur ne olur ne olmaz bence erken git biraz icin rahat etsin nst onemli

Aradım canım yarın gidicem bakalım. Ellerim ayak bileklerim şişti biraz onu da söyledim bakalim yarin idrar tahlili ister herhalde

tecrübeli anne ne kadar belli ediyor kendini :) bilmeyenlerde yazıyor kafasının bir köşesine bunları ..

evet tatlım en güzel hareketler bunlar, takvimler de süper gerçekten. geçen gün dua ettim bizim yarım kalanlar da bu tarihleri görsün diye.
bazı bebekler içerde çok rahat galiba, geçen ay bir arkadaşımın ki 42.haftada normal doğdu. kocamandı resmen :) sağlıklı doğsunlar da istedikleri zaman, istedikleri şekilde doğsunlar :)
Amin canım benim amin, inşallah güzel haberi yazarım ben de bir gün. ben de çok öpüorum sizleri.

Benim arkadaşlarım 32.haftada sürpriz yaptılar.. Resimleri göndereyim yukleyebilirsem. .

Eklentiler

• IMG_20160731_091530.jpg
    116,8 KB · Görüntüleme: 140
  • IMG_20160731_090807.jpg
    81,1 KB · Görüntüleme: 145
Kızlar randevulariniz ne sıklıkla olmaya başladı? Ben 37de gittim en son doktorum 10 gun sonraya verdi randevuyu. Normal mi ? Son haftalarda daha sık olması gerekmezmiydi?
Canım ben de 35+4 de gittim en son,2 hafta sonraya verdi randevuyu,1 eylülde görüşeceğiz, bebişim çok hareketli ama burada kordonu boynuna dolanmış haberlerini okuyunca da geç mi randevu diye düşünüyorum ben de,Allaha emanet cennet kokulular.

Anestezi doktoruyla onceden mi gorusuluyor yoksa dogum sabah mi acaba? Haftayada insallah benim sezeryanim var ama anesteziyle ilgili birsey soylemedi.

Bu arada bugun dogum yapacak arkadaslara da saglikli dogumlar diliyorum, hersey gonlumuzce olsun

Ben tam doğum sabahı muhatap olacağım

Ayyyy maşallah Prensese Allah uzun sağlıklı ömür versin inşallah sana da sağlık sıhhat Can'ım

Selam ben ilk bebeğimi kordon düğümlenmesi sebebiyle kaybettim. Düğümlenme, bildiğiniz ipi kendi içinden çekmeyle olan düğüm gibi yani. Ve ultrason da görmek mümkün değil. Ama kordon dolanması başka birşey. Bebeğin boynuna dolanıyor. Bir kere dolanması normal doğuma engel değil, bir çok bebek o şekilde doğuyor zaten. Normal doğum videolarında bile görülüyor. Boyna dolanmış kordon. İki kere olması da sorun olmuyormuş genellikle. O ara çok araştırdım. 3kere dolandığında normal doğum yapmıyorlar diye biliyorum. Allah herkese sağlıklı sıhhatli evlat ve doğum nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…