Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Arkadaslar cati muayenesi yapildi..cok dar one dogru kemik var asla normal doguramazsin dedi..bebegin suyu sinirdaymis..nst ni de begenmedim..bu hafta sadece 100 gr almis dedi..hic beklemeyelim eve git dusunu al esyalarini al 12 ye kdr gel anestezi uzmaniyla goruselim..3 te sezaryen e alalim beklemeye gerek yok dedi..3.200 gr..49 cm boy...suan evdeyim son hazirliklarimi yapiyrm insallah dua edin kizlar..cok heycanliyim insallah melegime bikac saate kavusucam

Canim saglikla gelsin insallah. Yine hizli bir gun oluyor :)

Kızlar biz bugün aldırmaya karar verdik 2 gün risk kordon dolanması tehlikeli diye. 2 gün cok stresle gecer iyi mi kötü mü diye düşünmektense kucağımızda olsun inş dedik saat 4 te sezaryenim. Dualarınıza talibiz inş sıkıntı olmadan alırız kucağımıza

Canim endiselenme hic. Kordon dolanmasi icerdeyken sorun yasatmaz extra kisa bir kordonun yoksa. Cikis aninda sorun olabilir ki seninki sezeryan olacagindan oyle bir riskin de yok. Sakince gir doguma insallah. Saglikla cikin ikiniz de :)

Kızlar herkese merhaba,
doğumlar başladı, hepinizin kolayca ve sağlıkla bebişlerinize kavuşmanızı diliyorum. Her zaman yazmasam da takip ediyorum sizi.
olbey olbey doğum yarınmış, hayırlısıyla kucağına gelsin inş canım :)
@DIPTISDIPTIS bu enerji doğumun yakın olduğunu gösterir derler. hadi hayırlsıı :)

Canimmmm ne guzel seni gormek!! Kismetse yarin sabah 10da alacaklar doguma. Elif beren hanim saglikla gelir insallah. Genel olacak dogum ne zaman yazabilirim bilmiyorum ama oglumdaki uyanma ani hatiralarim pek iyi degil. Insallah bunda kolay gecer. Dualarinizi bekliyorum.

Bizimki tirt dogum ama ben bayilirken ulkemizin huzuru icin ve burdaki tum hamile arkadaslarim icin dua edecegim. Sen de aklimdasin, uzun zamandir gormedigim evsannn evsannn arkadasimiz da arch2401 arch2401 arkadasimiz da aklimda. Aramizdan erken ayrilan kim varsa rabbim hepinizi saglikla evlatlarina kavustursun insallah.

Son düzenleme:
Arkadaslar cati muayenesi yapildi..cok dar one dogru kemik var asla normal doguramazsin dedi..bebegin suyu sinirdaymis..nst ni de begenmedim..bu hafta sadece 100 gr almis dedi..hic beklemeyelim eve git dusunu al esyalarini al 12 ye kdr gel anestezi uzmaniyla goruselim..3 te sezaryen e alalim beklemeye gerek yok dedi..3.200 gr..49 cm boy...suan evdeyim son hazirliklarimi yapiyrm insallah dua edin kizlar..cok heycanliyim insallah melegime bikac saate kavusucam

Kızlar biz bugün aldırmaya karar verdik 2 gün risk kordon dolanması tehlikeli diye. 2 gün cok stresle gecer iyi mi kötü mü diye düşünmektense kucağımızda olsun inş dedik saat 4 te sezaryenim. Dualarınıza talibiz inş sıkıntı olmadan alırız kucağımıza

Hadi bakalim saglikli hayirli kolay dogumlqriniz olsun cok heycanli yaa :KK73:

Canim endiselenme hic. Kordin dolanmasi icerdeyken sorun yasatmaz extra kisa bir kordonun yoksa. Cikis aninda sorun olabilir ki seninki sezeryan olacagindan oyle bir riskin de yok. Sakince gir doguma insallah. Saglikla cikin ikiniz de :)

Canimmmm ne guzel seni gormek!! Kismetse yarin sabah 10da alacaklar doguma. Elif beren hanim saglikla gelir insallah. Genel olacak dogum ne zaman yazabilirim bilmiyorum ama oglumdaki uyanma ani hatiralarim pek iyi degil. Insallah bunda kolay gecer. Dualarinizi bekliyorum.

Bizimki tirt dogum ama ben bayilirken ulkemizin huzuru icin ve burdaki tum hamile arkadaslarim icin dua edecegim. Sen de aklimdasin, uzun zamandir gormedigim evsannn evsannn arkadasimiz da @arch2401 arkadasimiz da aklimda. Aramizdan erken ayrilan kim varsa rabbim hepinizi saglikla evlatlarina kavustursun insallah.

Benim de dualarım tüm doğuma girecek arkadaşlarla, seninle ve Elif Beren bebekle olacak canım. Sizlerin duası da bizim için çok önemli tabi, inşallah en kısa zamanda biz de doğuma gittiğimiz günleri görürüz.

uyurken güzel şeyler düşünmeye çalış, o zaman güzel uyanıyorsun genelde. iyi haberlerini yazmanı dört gözle bekleyeceğim.

mutlu, sağlıklı doğumlar :KK68:

tecrübeli anneler uyuyan bebek uyandırılıp emzirilmeli ? burdakiler bebek uyanana kadar uyandırma dediler. Çevremdekiler de 3 saate bir uyandır emzir di yolar kafam karıştı. bu arada uyandırmayı da beceremiyom burnunu sıkıyom ayağı falan ağzını açmıyor aaçsa da meme girince uyuyor tekrar.

Kızlar randevulariniz ne sıklıkla olmaya başladı? Ben 37de gittim en son doktorum 10 gun sonraya verdi randevuyu. Normal mi ? Son haftalarda daha sık olması gerekmezmiydi?

Benim dr da son 3 randevudan itibaren 10 gün sonra çağırıyor. Bugünde randevumuz var doğum tarihi netleşecek bugün belki de son randevu olur. Daha önce 1 eylül demişti bakalım bugün tarih değişecek mi?

tecrübeli anneler uyuyan bebek uyandırılıp emzirilmeli ? burdakiler bebek uyanana kadar uyandırma dediler. Çevremdekiler de 3 saate bir uyandır emzir di yolar kafam karıştı. bu arada uyandırmayı da beceremiyom burnunu sıkıyom ayağı falan ağzını açmıyor aaçsa da meme girince uyuyor tekrar.
Bebek sarilik olmasin diye uyandirip emzir diyorlar
Eger sarilik olursa surekli uyuma ihtiyaci hissediyor
emzirirken ayaginin altini gidiklayip uyar

Gittiğim gebe eğitiminde en geç 3 saatte bir emzirin ve her ağladıkça emzirin dediler. Uyanmıyorsa burnuna yada ayağına dokunun uyanır dediler.

Benim dr da son 3 randevudan itibaren 10 gün sonra çağırıyor. Bugünde randevumuz var doğum tarihi netleşecek bugün belki de son randevu olur. Daha önce 1 eylül demişti bakalım bugün tarih değişecek mi?

Günümüz aynı :) bana da sezeryan istiyorsan 2 eylül demişti

Kizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
Allahım sağlıkla kurtulur kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Kızlar randevulariniz ne sıklıkla olmaya başladı? Ben 37de gittim en son doktorum 10 gun sonraya verdi randevuyu. Normal mi ? Son haftalarda daha sık olması gerekmezmiydi?
beni her hafta cagiriyor cnm once nst sonra doktor kontrolu oluyor 10 gunde oyle cok degil ki icin rahat etmiyorsa 1 hafta sonraya al randevunu

cnm emzir mutlaka 2 3 saate 1...Allah korusun sarilik olmasin

beni her hafta cagiriyor cnm once nst sonra doktor kontrolu oluyor 10 gunde oyle cok degil ki icin rahat etmiyorsa 1 hafta sonraya al randevunu

Canım çok değil de insan son zamanlarda tedirginligi de artiyor sanki :( bide randevum 31inde sezeryan olursa 2 eylül dedi hemen peşpeşe olunca telaş yaptım :)

uyanmaz zaten yaramazlar sen agzina memeyi koy emsin uyudukca arada durt yine emsin zamanla zaten cenesi kuvvetleniyor..

Canım çok değil de insan son zamanlarda tedirginligi de artiyor sanki :KK43: bide randevum 31inde sezeryan olursa 2 eylül dedi hemen peşpeşe olunca telaş yaptım :)
o zaman cok gec tabi eger 2 eylulse tarihin 31 i gec olur ne olur ne olmaz bence erken git biraz icin rahat etsin nst onemli

sarilik riski yoksa bebegin keyfine birakabilirsin. ama sarilik riski varsa bebegi uyandirmak lazim gercekten. kan sekeri dusen bebek de uyuyor cunku. beslenemeyince kan sekeri daha da dusup loopa giriyor surec.

isiklari gece beslemesinde yukseltmek de uyandirir ama bu sefer gece gunduz ayrimini kaybedebilir. agzini acsin diye cenesine dokunabilir ya da yalanci emzikle emmeyi baslatip sonra gogsunu dayaybilirsin.

bebisi en guzel uyandirma yontemi altini acmak aslinda. ama emdikten sonra yine bezi dolduracagi icin biraz bez israfi olabiliyor :) ayaginin altini minik minik cimdikleyebilirsin. uyumasin diye emerken elinde islak bi mendil olsun yanagina falan dokundur arada alnini sil. hafif soguk dokunuslar dalmasini engeller.

Canim endiselenme hic. Kordon dolanmasi icerdeyken sorun yasatmaz extra kisa bir kordonun yoksa. Cikis aninda sorun olabilir ki seninki sezeryan olacagindan oyle bir riskin de yok. Sakince gir doguma insallah. Saglikla cikin ikiniz de :)

Bizimki tirt dogum ama ben bayilirken ulkemizin huzuru icin ve burdaki tum hamile arkadaslarim icin dua edecegim. Sen de aklimdasin, uzun zamandir gormedigim evsannn evsannn arkadasimiz da arch2401 arch2401 arkadasimiz da aklimda. Aramizdan erken ayrilan kim varsa rabbim hepinizi saglikla evlatlarina kavustursun insallah.
canım sana da şimdiden kolay gelsin, sağlıkla gelsin prensesin. en kısa zamanda ağrıların sızıların da geçsin inşallah. dualarımız sizinle :KK36:

Back