Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Canım allah yardımcın olsun saglikla kucagina alirsin insallah

Can'ım gözünaydin bebeğin Nasıl geldiği degil sağlıkla hayırla geldiği daha onemli bence en iyisi olmus Hakkı'nızda çok sevindim kavuştun bebeğine masalalh :)
Bugun ne guzel haberler alıyoruz hadi bakalım Can'ım Allah hayırla kucağına almayı Nasıl etsin

Dogru bir karar olmus Can'ım Rabbim hayırla kucağına almayı nasip etsin haberlerini bekliyoruz

Masallah Allahim anali babali buyutsun kuzumCok sevindim saglikli olmaniza,bir omur saglikli ve huzurlu olmasi dilegiyle minik zeynep'in.Bizim icinde cennet kokusunu kokla cnm

Merhaba. Sus olarak mevlut için sise içerisinde kolonya, hastane icinse eminönünde satılan süsler içinde badem şekeri yaptırdım.
Canim ben haci seriften madlen cikolata ismarlayayim diyorum hastanede veririm
Birde evde gelenler icin buzdolabi susu seklinde oluyot onlardan
Ama emin degilim daha

doğum yapan ve yapacak olan arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum ben çok giremiyorum ama takipteyim ve çok heyecanlı ne zaman doğacak ikşli test üçlü test derken herkes bir bir kucağına alıyor

ben sona kalanlardanım sanırım :) bizimde kontrolümüz vardı suyumuz azdı bu sefer biraz yükselmiş o yüzden beklemedeyiz dr um hala doğumla ilgili görüşmek için erken dedi

35 haftalık 2650 gram olmuş fındık :)

hayırlı doğum diliyorum canım, umarım kolay geçer. şimdiden gözün aydın..

Kızlar size hayırlı doğumlar dilerim inşallah sağlıkla bebeğinizi kucaklarsınız topiğin bebişleri artıyor ne güzel

iyi düşünmüşsünüz canım, sağlıkla gelsin bebişin, kolay bir doğum diliyorum.

Allah kurtarsin canim. Saglikla kucagina almak nasip olsun insallah

Allah kurtarsin canim

Nslsah Drymlh dualarim sizinle saĞlokla gelsin yavrularınız inşallah Allah'a emanet olun. Tez Zaman da toparlanın yavrunuzu güle oynaya büyütün inşallah.
Beyazmelek16 tebrik ederim ömürlü olsun analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmek nasip olsun inşallah. Ağrı'n sancın var mı ki vardır mutlaka herkes bana yat dinlen Dedi elbette dinlemedim şimdi ben de sana diyeyim :) ama sen dinle bu lafları erkenden ayaklanma dinlen dikişleri zorlama sen iyi olacaksın ki yavrun iyi olsun ona rahatça bakabilmek için önce kendin iyileşmelisin.
Bol sütlü günler diliyorum artık bundan sonra size:)

Nslsah Drymlh kızlar sağlıkla gelsin minikler insallah. Aniden olması da pek heyecanlı biz bile heyecanlandik :) güzel haberlerle gelin insallah...
Beyazmelek16 canimm yasadigin herşey geride kaldı artık zeynebin kucağında ve çok sukur ikinizde sagliklisiniz :) inşallah her şey daha güzel olacak artık minik prensesinle

Canım hayırlısıyla Allah kurtarsın sizi de,38+1 de bence güzel bir zamanlama, bebeğin kilosu kaç şu anda, sezaryen senin tercihin mi,gereklilik mi var, inşallah kolaylıkla alırsın kucağına, sevgiler...

Ayyy misafirlerim geliyor akşama, hazırlıklarla uğraşıyordum, bir gireyim bakayım dedim yine haberler ardı ardına gelmiş, bu kadar heyecan benim bünyeme çok fazlaaa:)
canımmmm Allah kurtarsın sizi de, ne mutlu ki siz de kavuşuyorsunuz, sağ salim, hayırlısıyla, kolaylıklarla gelsin inşallah, kilosu gayet güzel, geçen okumuştum son haftalarda günde 15 gram alıyormuş, bana da çok a gelmişti, 1 hafta beklese 100 gram demiştim, nitekim seninki de öyle olmuş, kilo önemli değil hiç, sağlıklı olsun tek.

Canım yazmakla yazmamak arasında kalmıştım, tedirgin etmeyeyim diye yazamadım, kordon dolanmış,hareketlere dikkat et filan yazınca sen burada ben tedirgin olmuştum, gece uykuda filan da takip edemiyor ki insan, bence de bıgün alınması doğru karar olmuş, Allaha emanet melekler, sevgiler...

Kızlar randevulariniz ne sıklıkla olmaya başladı? Ben 37de gittim en son doktorum 10 gun sonraya verdi randevuyu. Normal mi ? Son haftalarda daha sık olması gerekmezmiydi?
Ben 37 de gittim en son,şimdi haftada bir gidicem.her doktor farklı uyguluyor.herhangibir anormallik hissettiğimde de doktorla iletişime geçiyorum zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…