Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık güle güle kullansın inşallah Defne su :)Kızlar kapı süsünü kendim yaptım. Olmuş mu sizce?
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
Canim gözün aydin Cok sevindim hayirli bir evlat olur insallahKizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
yukle cnm evet dusunurum yapmayiBalonları ve kizi keceden yaptım. Köpük halka hazır olarak satılıyor, uzerini once beyaz kurdele sonrada parlak tul ile kapladim. Hepsini soguk silikonla yapistirdim. Bebegin, harflerin ve balonlarin kalıpları var. Yapmayi dusunursen yuklerim canım
neee bir bebiş daha ben daha doğum iznine çıkmadım.Arkadaslar cati muayenesi yapildi..cok dar one dogru kemik var asla normal doguramazsin dedi..bebegin suyu sinirdaymis..nst ni de begenmedim..bu hafta sadece 100 gr almis dedi..hic beklemeyelim eve git dusunu al esyalarini al 12 ye kdr gel anestezi uzmaniyla goruselim..3 te sezaryen e alalim beklemeye gerek yok dedi..3.200 gr..49 cm boy...suan evdeyim son hazirliklarimi yapiyrm insallah dua edin kizlar..cok heycanliyim insallah melegime bikac saate kavusucam
kizz masallh sana...yakin olsak alir gelirdim seni accik bana da yardim ederdinbenkm enerjim tukenmis ya ama gezmeye gelince artiyor nedense dun de sabah 10 dan aksam 7 ye esimin yigeni bendeydi 5 yasimda kizim 4 yasinda valla var olan enerjimde sagolsin tukendi sayelerinde
Arkadaslar cati muayenesi yapildi..cok dar one dogru kemik var asla normal doguramazsin dedi..bebegin suyu sinirdaymis..nst ni de begenmedim..bu hafta sadece 100 gr almis dedi..hic beklemeyelim eve git dusunu al esyalarini al 12 ye kdr gel anestezi uzmaniyla goruselim..3 te sezaryen e alalim beklemeye gerek yok dedi..3.200 gr..49 cm boy...suan evdeyim son hazirliklarimi yapiyrm insallah dua edin kizlar..cok heycanliyim insallah melegime bikac saate kavusucam
Kızlar biz bugün aldırmaya karar verdik 2 gün risk kordon dolanması tehlikeli diye. 2 gün cok stresle gecer iyi mi kötü mü diye düşünmektense kucağımızda olsun inş dedik saat 4 te sezaryenim. Dualarınıza talibiz inş sıkıntı olmadan alırız kucağımıza
Cnm bizde gircz 4 gibi hayırlısıyla kavuşalım inşallah benmkide kilo almamış sancım da var stresten belkide Hakkı'mızda hayırlısıArkadaslar cati muayenesi yapildi..cok dar one dogru kemik var asla normal doguramazsin dedi..bebegin suyu sinirdaymis..nst ni de begenmedim..bu hafta sadece 100 gr almis dedi..hic beklemeyelim eve git dusunu al esyalarini al 12 ye kdr gel anestezi uzmaniyla goruselim..3 te sezaryen e alalim beklemeye gerek yok dedi..3.200 gr..49 cm boy...suan evdeyim son hazirliklarimi yapiyrm insallah dua edin kizlar..cok heycanliyim insallah melegime bikac saate kavusucam
Kızlar herkese merhaba,
doğumlar başladı, hepinizin kolayca ve sağlıkla bebişlerinize kavuşmanızı diliyorum. Her zaman yazmasam da takip ediyorum sizi.
olbey doğum yarınmış, hayırlısıyla kucağına gelsin inş canım :)
DIPTISDIPTIS bu enerji doğumun yakın olduğunu gösterir derler. hadi hayırlsıı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?