Canım hayırlı kutlu olsun, çok şükür sağlıkla kucağınızda müjdeniz. Doğum şekline hiç ama hiç takılma yeter ki siz sağlıklı olun,zaten normal yolla olması için denenebilecek her şey denenmiş, rahime de mi müdahele edildi, inşallah bir an evvel taburcu olursunuz, ağrısız, sancısız, bol sütlü günler diliyorum sizeKizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
ben de spinal olmustum ilk dogumda rahatti gercektenSpinal oldum canim. Korkulacak hicbirsey yokmus. Bende cok tedirgindim acaba birsey hisseder miyim diye ama hic anlamiyorsun. Daha dogrusu herseyi hissediyorsun ama aci hissi hic yok.
Benimde bir arkadaşım var normal doğumdan sonra öyle güzel dikmişler ki eskisinden bile daha iyi oldu demiştiDaha önce de söylemişimdir ben liseye gelene kadar bebeğin göbekten çıktığını sanıyordum, anne babama ve biyoloji bilgime bravo yaniöğrendiğimde şok olmuştum.ayşe kulinin miydi tam hatırlamıyorum,ablamın okuduğu bir kitabı yaz tatilinde okurken,adam( demeye bin şahit lazım,müsveddesi diyeyim)doğum sonrası için karısına bollaşmış,zevk almadım diyordu(çok afedersiniz).nasıl çirkin gelmiş,nasıl tiksinmiştim kaç aydır kendimi hep normal doğum olur diye şartlıyordum,doktor sezaryen olur sizinki deyince kolay alışamadım,görümcem alanyada yaşıyor,isveçli ev arkadaşı vardı,evlendi arap bir adamla,2.yılda boşandılar,bir kızları var(üstelik evlenmeden önce kız rahim kanseriydi)kız geçen geldiğinde görümceme,alt taraf berbat,böyle yapamayacağım,toplattıracağım,para biriktiriyorum filan demiş,görümcem de sezaryeni bana sevimli göstermek için anlatmıştı, "biz kadınlar ne kadar takmıyoruz desek de takıyoruz,canını sıkma,bunda da vardır bir hikmet"diye anlatmıştı.
hoşgelmiş zeynep hanımKizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
Zararlı değildir; potasyum sorbat yiyecekler için de izin verilen bir koruyucu. Cilde sıkıntısı olacağını sanmıyorum.Unibaby de purified water ve potassium sorbate var. Bunlar zararlı mı ki. Netten bakayım da bilen varsa yazsın
Gözün aydın canm, Allah sağlıkla büyütmeyi de nasip eder inşallah, herşeyde bir hayır vardır senin için sezeryan olmak iyisiymiş, tebrikler,öpcüklerKizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
Çok güzel olmuş ellerine sağlık canmKızlar kapı süsünü kendim yaptım. Olmuş mu sizce?
Masallah cok sukur saglikla kavusmussunuz bebeginize rabbim saglikla buyutmeyi nasip etsin insallah darisi bizlere :)Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
Gözün aydın olsun canım herzaman diyorum hayırlı doğum şekli neyse o olsun inşallah. Normal ya da sezaryandan çok anne ve bebeğin sağlığı için hangisi daha hayırlı olacaksa o olsun. Nitekim öyle de olmuş. Gözün aydın olsun gule gule büyüsün bebişinKizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
Oyy masallsh Rabbim anali babali buyutsun insallahKizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
Günaydın bizim de son kontrol olacak sanırım ama sezaryen olacagı icin çatı muayenesi yok Allah kolaylık versin kasma kendini çabucak kurtul inşallahGunaydin.8.30 da kontrolum var ve ilk kez gitmek istemiyorum..cunku cati kontrolu yapicak cok korkuyorum..insallah korktugum gbi bise degildir..dua edin kizlar..s
Dogum yapan arkadas hayirli olsun..sag salim kucagna almissin ne guzel onmli olan o.darisi bize insallah..
maaşallah zeynep hanıma.Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inşallah.Gerçekten bazen normal doğum diye tuttururken senin yaşadığın bu sıkıntlar aklıımıza bile gelmez en güzeli olmuş spinal senin için.Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
YaaaaaaKızlar kapı süsünü kendim yaptım. Olmuş mu sizce?
cnmm cok guzel olmus eline saglik valla bayildim malzeme olarak ne kullandinKızlar kapı süsünü kendim yaptım. Olmuş mu sizce?
becerikli bir anne dahaKızlar kapı süsünü kendim yaptım. Olmuş mu sizce?
Balonları ve kizi keceden yaptım. Köpük halka hazır olarak satılıyor, uzerini once beyaz kurdele sonrada parlak tul ile kapladim. Hepsini soguk silikonla yapistirdim. Bebegin, harflerin ve balonlarin kalıpları var. Yapmayi dusunursen yuklerim canımcnmm cok guzel olmus eline saglik valla bayildim malzeme olarak ne kullandin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?