- 16 Ağustos 2016
- 91
- 346
- 13
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy masaallah zeynebimize. Hoş gelmiş. Allah analı babalı büyütsün canim hayırlı uğurlu olsun.Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
Allah bağışlasın bebeğini canım, ikinizi de korumuş :) bi omur sağlıkla yaninda olur inşallah sen de en kısa zamanda toparlarsın, bakalım biz ne zaman dogurcaz :)Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
Allahım ikinizede sağlık sıhhat versin inşallah güzel mutlu günlerde büyüt tatlı prensesini maşallah ikinizede :) darısı bizim başımıza inşallahKizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
Gözünüz aydın canım. Her işte bir hayır vardır sözünü yaşamışsın resmen. Topiğimizin ilk Zeynep'i sağlıkla geldi:) darısı diğerlerinin başına.Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
gozun aydin canim, hosgelmis Zeynep Hanim, yuzunden gulucukler hic eksilmesin umarim. tez zamanda agrilarin sizilarin da gecsin insallah. kucak dolusu sevgilerKizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
Canm deriiin bi nefes al ve kaslarını gevşek tut hiç acimiycak emin olGunaydin.8.30 da kontrolum var ve ilk kez gitmek istemiyorum..cunku cati kontrolu yapicak cok korkuyorum..insallah korktugum gbi bise degildir..dua edin kizlar..s
Dogum yapan arkadas hayirli olsun..sag salim kucagna almissin ne guzel onmli olan o.darisi bize insallah..
Çok şükür canım sağlıkla kucakladın Zeynebini. Allah sağlıkla büyütmenizi nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah.Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
Kizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.[/QUOTE canm hayrli olsun hosgelmis sihhatle gelmiş bebeğin gerisi önemli değil hayırlı uzun bi ömür nasibi olan ınş zeynep hanmn
Tebrikler hoşgelmiş Zeynep maşallah Darısı bizlereKizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
Sağlıklı olmanıza çok sevindim Sen elinden geleni yapmışsın doğal yol için ama herşeyin hayırlısı önemli olan ikinizin sağlığı cnm cok sevindim kokla yerine kızını darısı bizlerin basına sağlıkla kucağımıza alalım inşallahKizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
cnm iyi olmaniza sevindim hosgelmis zeynep bebek...cok sukur skintilara ragmen bebegini kucagina aldin...genel mi oldun spinal miKizlar hepinize cok tesekkur ederim. Malesef normal yolla kucagima alamadim kizimi. Suni sanci baglandiktan sonra 2.5 saat kadar bekledik. Acilma olmadi ve bebegin kalp atislari cok hizliydi. Doktorum aciklik muayenesi yaparken suyum geldi. Kanli ve bebegin pisligi vardi suyunda. Biraz daha bekledik ama gelmeyecegini anlayinca sezeryane gectik. Iyiki de oyle olmus. Cunku rahimde baya bir sikinti varmis. Yapisik olan yerler ve iltihaplanma. Doktor bu durumda seninde hamile kalman bile bir mucize dedi. Bebegim yer yukardaydi hic asagi inmemisti. Boynuna kordonu dolanmis ve o yuzden asagi inmemis. Dikis kisminda doktor cok zorlandi. 1.5 saatte cikabildim ameliyattan. Neyse cok uzattim. Simdi ikimizde iyiyiz cok sukur. Sonuc olarak Zeynep Hanim 22.08.2016 pazartesi 21.30da 3635gr ve 49cm olarak dunyaya merhaba dedi.
kizz masallh sana...yakin olsak alir gelirdim seni accik bana da yardim ederdinHani öyle bir enerji ki bu sıcakta hiç yapacağım şeyler değil. Hamile değil gibi neler yaptım bir görseniz. Ek olarak perdeleride yıkadım
Tembel biriyim normalde ev işlerinde, eşim yoruldum artık dedikçe ben yükseliyorumbakalım bugünde doğurmadım yarına kısmet
![]()
Spinal oldum canim. Korkulacak hicbirsey yokmus. Bende cok tedirgindim acaba birsey hisseder miyim diye ama hic anlamiyorsun. Daha dogrusu herseyi hissediyorsun ama aci hissi hic yok.cnm iyi olmaniza sevindim hosgelmis zeynep bebek...cok sukur skintilara ragmen bebegini kucagina aldin...genel mi oldun spinal mi