- 2 Eylül 2014
- 1.275
- 3.641
- 133
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aha bir doğum haberi daha gelecek, bu kadar enerji normal değil, ayyy o kadar şeyi nasıl yaptın hakkatenBugün korkunç bir enerji var kızlar bende
Durduramıyorum kendimi.
Evin bütün yolluklarını yıkadım astım topladım
Bütün çamaşırları yıkadım
Üstüne yemek yaptım
Üstüne eksikler vardı dikiş makinesinin başına geçtim
Müşterinin fotoğraflarını ayıklayıp onları gönderdim
Hala tüketemedim enerjimi
Doğuracakmıyım ne![]()
Can'ım Rabbim hayırla sağlıkla kolayca kucağına almayı nasip etsin insallahKizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
Oyle diyorlar cnm dogumdan once enerji patlamasi yasayanlar varmis.Bugün korkunç bir enerji var kızlar bende
Durduramıyorum kendimi.
Üstüne yemek yaptım
Doğuracakmıyım ne![]()
Disi kus sendromu yasiyorsun :)Bugün korkunç bir enerji var kızlar bende
Durduramıyorum kendimi.
Üstüne yemek yaptım
Doğuracakmıyım ne![]()
Herkes tek tek dogursun seninle benim takvim halaaa kalan 35gun yazsinOyle diyorlar cnm dogumdan once enerji patlamasi yasayanlar varmis.Insallah sagliklisi ve hayirlisi olsun.Sayili gunleriniz kaldi prensle
Dikkat edin kendinize ve cok yormayin.Enerji dogumdan sonra daha cok lazim olacak cunku
![]()
Canım hayırlısı olsun tabi de dogum iyiliği derler ya hani :) hic sanki hamile değilmişsin gibi rahat hissedermişsin yorulmazmışsın falan sonra dogum olurmuş tabi seninde geldi gelecek artık bebiş :)
Aha bir doğum haberi daha gelecek, bu kadar enerji normal değil, ayyy o kadar şeyi nasıl yaptın hakkaten![]()
Oyle diyorlar cnm dogumdan once enerji patlamasi yasayanlar varmis.Insallah sagliklisi ve hayirlisi olsun.Sayili gunleriniz kaldi prensle
Dikkat edin kendinize ve cok yormayin.Enerji dogumdan sonra daha cok lazim olacak cunku
![]()
Disi kus sendromu yasiyorsun :)
Bi kitapta okumustum kadina aynen boyle bir enerji geliyordu iki katli evi temizliyordu 1gunde yasadigi seye disi kus sendromu diyordu veeee ardindan dogum yapmisti :))Hani öyle bir enerji ki bu sıcakta hiç yapacağım şeyler değil. Hamile değil gibi neler yaptım bir görseniz. Ek olarak perdeleride yıkadım
Tembel biriyim normalde ev işlerinde, eşim yoruldum artık dedikçe ben yükseliyorumbakalım bugünde doğurmadım yarına kısmet
![]()
Biz son savascilariz,dogum yapan arkadaslar gazdi suttu derken biz halen dogumu bekleyen grupta olcazHerkes tek tek dogursun seninle benim takvim halaaa kalan 35gun yazsin![]()
Teşekkürler denicem :)Daha yeni diye sutun az geliyordur ondan mi agriyor acaba?
Eger ssutun azsa havluyu utule goguslerine koy,mumkun oldukca banyo yap vucuduna serin su ile yikasanda goguslerini sicakla yikamaya calis
Sutun arttikca sagarken agridan cok rahatlama hissedeceksin
malesef emzirirkende hamilelikteki gibi agri kesici vs.kullanamiyoruz
birde sut arttirmak icin bulgur-sogan cok etkili(pilav kisir vs.seklinde tuketebilirsin)
Suyuda unutmuyoruz bu arada :)
Bi kitapta okumustum kadina aynen boyle bir enerji geliyordu iki katli evi temizliyordu 1gunde yasadigi seye disi kus sendromu diyordu veeee ardindan dogum yapmisti :))
Daha önce de söylemişimdir ben liseye gelene kadar bebeğin göbekten çıktığını sanıyordum, anne babama ve biyoloji bilgime bravo yanicanım eşime arkadaşı anlatmış,eşi normal doğum yaptı çok farklı eskisinden demiş,hiç hoş olmadığını söylemiş öyle bi boşluk diyomuş![]()
Canım biz dört kardeşiz ablam zayıf bir bebek (2500 g)olarak hastanede normal doğumla olmuş,büyük abim 4500 g olduğu için sezaryen olmuş, küçük abim 2000 gram evde doğmuş(ssvd) göbek bağını babam kesmiş, ebeyi bile beklememiş doğum çok hızlı gerçekleşmiş, 4010 gram da ben yine vajinal normal doğum, her birimizin arasında da 2 yaş var, bunlardan hariç canım annem 5 defa da ameliyat geçirdi,2 si kadın hastalıklarından ve hep der sezaryen çok zor oluyor, normalde bir gece çekiyorsun bitiyor, sezaryende hep koruyacaksın kendini diye, hayırlısı inşallah, Allah hayırlısını versin.iyi dileklerin için de çok teşekkür ederim, inşallah canım.sinemnur @banu86 kızlar annem sezaryanla doğurmuş beni 2 sene öncede aynı yara üstünden rahmini aldılar canımın...bana hep der çok yalvardım doktora ama seninde benimde sağ çıkamıycağımızı sölemişlerdir ve bende ikna olmuştum der.bana hep normal doğum yapabilirsen yap sezeryan mecbur olmadıkca kolay yol diyip seçme demiştir,hakveriorumda...çevremde son zamanlarda doğum yapanların hepsi sezeryan hiç normal doğum yapan yok haliyle düşünüorum ama @bebekicin ark dediği gibide avrupada herkes normal doğum yapıo nerdeyse üstelik onlarında kırsalda yaşıyanları en az 3/4 tane çocuk doğuruolar
... @ajenjo bi açıdan hakveriorum bu işin doğası bu ama bu endişem kocamdan çok kendim için,eşimle 4 sene içinde çok şey atlattık sevgisinden kuşkum yok ama onu heranlamda mutlu etmeyi çok seviyorum bizim için çok özveride bulundu herzaman,şuan için iyi düşünüp hakkımızda hayırlıso neyse o olsun diorum hepimiz için...
sinemnur umarım akrabanın durumu düzelir en azından bu durumunda bi hallolur yanı vardır elbet tıbben çok üzüldüm okurken,erkekler nasıl kolay paylaşıyorlar kendilerinde bi sorun olmayınca kadın kim bilir nasıl hissediyordur Allah yardımcıları olsun....
Geçen gün söylemiştim sana doğum öncesi dişi kuş sendromu deniyormuş buna.Bugün korkunç bir enerji var kızlar bende
Durduramıyorum kendimi.
Üstüne yemek yaptım
Doğuracakmıyım ne![]()
Geçen gün söylemiştim sana doğum öncesi dişi kuş sendromu deniyormuş buna.Kedi köpekler de doğurmadan önce etraftaki dağınıklığı topluyor, doğum için uygun ortamı hazırlıyorlarmış.
Bugün bende de bir kurtlanma var. Gerçi her günüm kurtlu ama bugün sabahtan beri çamaşır yıkadım, ütü yaptım, evi temizledim, yemek yaptım, üstüne arkadaşları çaya çağırıp 3-4 çeşit pasta börek yaptım. Şimdi oturabildim yerime. Bence doğum heyecanını bastırma aksiyonları bunlar ya hadi neyse.![]()
Allah yardımcın olsun canım rabbim yardımcın olsun inşallah...Kizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
HosgeldiniizzzKonuyu takipteyim bende eylulde anne olacaklardanim nasip olursa 3. cocugum dogacak bastan sona okudum gunlerce yazmaya gecemedim![]()
merhaba çok beğendim nerden aldınız? birde ücreti nedir?
çoook heyecanlı...... ağustos annesi olunca bizi bırakıp gitmezssin dimiiii senin deneyimlerine çooooooook ihtiyacımız olacak. hayırlı haberlerini ve doğum hikayeni sabırsızlıkla bekliyorum.
olbey sağlıkla girin çıkın inşallah ameliyata. Dualarım seninle ve minik meleğinle. Ve evet oğlunla çok güzel bir gün geçir bir anda bambaşka oluyorlar abi abla olunca birinci çocuklar. Ne kadar özenirsek özenelim yaşadıkları kolay değil bu süreç
ikinci kez anne olanlarda deneyim var evet ama özenle davranılması gereken bir koca Bebek daha var. Avantajlımıyız yoksa esas işi zor olan biz miyiz tartışılır.
Sağlıkla hayırlısıyla haberlerini bekliyorum :)
Kızlar benim muayeneden sonra doktorum çatı kemigin biraz aşağıda dedi ama bebegin kilosu cok yok sorun olmaz dedi. Simdi beni düşündüren bebegin kafasi haftasina göre büyük 1 hafta 10 gün kadar. Doktor sorun olmaz dedi ama biz simid her duyduğumuzdan tedirgin oldugumuz icin bu durum beni korkutuyor. Netten baktığımda baska doktorlar normal yapmasi sorun olur falan demiş. Bilemedim![]()
Kizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
Allah sağlıkla kavuştursun canım inanmıcaksın ama benim de pembe akıntım geldi doktor hemen yarın kntrole çağırdı
Güzel anneler deneyimli olanlarınız vardır aranızda süt sağarken göğsümde çok ağrı oluyor bunu hafifletmek için bişey yapılır mi
Bugün korkunç bir enerji var kızlar bende
Durduramıyorum kendimi.
Üstüne yemek yaptım
Doğuracakmıyım ne![]()
Hosgeldiniizzz
Ilk sayfadan itibaren takipteyim firsat buldukca okuyorum-yaziyorum ama butun sayfalari ben bile okumadim arada atladigim kacirdigim oldu
Seni tebrik ederim![]()