- 25 Nisan 2015
- 1.647
- 1.799
- 63
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla kavuştursun canım inanmıcaksın ama benim de pembe akıntım geldi doktor hemen yarın kntrole çağırdıKizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
ıslak pamuk ne kadar süre öyle kalır kokmaz mı ki , bakteri fln üretir mi acaba. günlük mü yapmak gerekir yoksa ıslak mendil mantığıyla bişey olmadan kalır mı. açıp baktın mı hiç.
Islak mendil unibaby yeni doğan aldım, bavula koydum. Ama temizleme pamuğu kullanacağım. Hastanede unibaby kullansam olmaz mı ki.
Birde pamuğu o anda ıslatayim diyorum bakteri ürerse... eşimin uyku apnesi cihazı var. Su kaynatip içine koyuyoruz. Bize söylenen günlük kaynatmamiz lazımmış, mikrop ve bakteri ürermiş. Pamukta aynı mantık olur sanırım. Ya günlük kaynatmak lazım yada bakteri mikrop barındırmayan saf su. Saf su maliyetli olur...
Birde abartmamak mi lazım ki. Siz bana bakmayın.
![]()
Kızlar mikrobiyolog değilim,aramızda biyolog arkadaşlar vardı(sanırım R rootstock da öyleydi),onlar daha iyi bilir, ben de yanıma temizleme pamuğu alıyorum,ilk zaman tercihim benim de aynı şekilde, geçenlerde de konuşmuştuk,su ve pamuk taşımaktansa hazır ıslak pamuk götürelim diye, yalnız unutmayalım durağan ve ıslak olan bir şey de hızla bakteri üremesi başlar(hazır olanlarda o yüzden koruyucu, metil paraben,probil paraben vs var, yasaklandığı için de artık sodyum kaynakları var)ıslak pamuğu ne kadar geç hazırlarsak o kadar iyi diye düşünüyorum.
Kizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
İnş gönlünce olur canım.Kizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
Senin su tatli kedini gorunce aklima haşat ettigi tul geliyorAyyykolay rahat bir doğum olsun inşallah canım
Sağlıklı şekilde kollarına gelsin bebeğin![]()
Bugun senden ses cikmayinca acaba doguma mi gitti dedimİnş gönlünce olur canım.
İlk etap bugündü. Gerisi yarın. Çok yoruldum walla, ama gitmedim, daha bir 10 gün daha da gitmem inş doğuma:)Bugun senden ses cikmayinca acaba doguma mi gitti dedim)
Tasinma isin ne oldu bugun muydu?
Allah kolaylik versin
Daha yeni diye sutun az geliyordur ondan mi agriyor acaba?Güzel anneler deneyimli olanlarınız vardır aranızda süt sağarken göğsümde çok ağrı oluyor bunu hafifletmek için bişey yapılır mi
Insallah 10gun daha bekler miniginİlk etap bugündü. Gerisi yarın. Çok yoruldum walla, ama gitmedim, daha bir 10 gün daha da gitmem inş doğuma:)
Canım Allah yardımcın olsun, inşallah sağlıkla kucaklarsın Zeynep' ini. Habersiz bırakma bizi.Kizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
Senin su tatli kedini gorunce aklima haşat ettigi tul geliyor
Ne yaptin?esin gordumu?
Canım hayırlısı olsun tabi de dogum iyiliği derler ya hani :) hic sanki hamile değilmişsin gibi rahat hissedermişsin yorulmazmışsın falan sonra dogum olurmuş tabi seninde geldi gelecek artık bebiş :)Bugün korkunç bir enerji var kızlar bende
Durduramıyorum kendimi.
Evin bütün yolluklarını yıkadım astım topladım
Bütün çamaşırları yıkadım
Üstüne yemek yaptım
Üstüne eksikler vardı dikiş makinesinin başına geçtim
Müşterinin fotoğraflarını ayıklayıp onları gönderdim
Hala tüketemedim enerjimi
Doğuracakmıyım ne![]()
Hahaha yakalandı
Daha geçen gün farketti baya söylendi.
Dedim yapacak birşey yok şimdilik dursun yenisini alırız. Zaten pahalı bir tül değildiolmasa daha iyi olurdu ayrı mesele
![]()