Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
Allah sağlıkla kavuştursun canım inanmıcaksın ama benim de pembe akıntım geldi doktor hemen yarın kntrole çağırdı

ıslak pamuk ne kadar süre öyle kalır kokmaz mı ki , bakteri fln üretir mi acaba. günlük mü yapmak gerekir yoksa ıslak mendil mantığıyla bişey olmadan kalır mı. açıp baktın mı hiç.

Islak mendil unibaby yeni doğan aldım, bavula koydum. Ama temizleme pamuğu kullanacağım. Hastanede unibaby kullansam olmaz mı ki.

Birde pamuğu o anda ıslatayim diyorum bakteri ürerse... eşimin uyku apnesi cihazı var. Su kaynatip içine koyuyoruz. Bize söylenen günlük kaynatmamiz lazımmış, mikrop ve bakteri ürermiş. Pamukta aynı mantık olur sanırım. Ya günlük kaynatmak lazım yada bakteri mikrop barındırmayan saf su. Saf su maliyetli olur...

Birde abartmamak mi lazım ki:işsiz:. Siz bana bakmayın. :KK45:

Kızlar mikrobiyolog değilim,aramızda biyolog arkadaşlar vardı(sanırım R rootstock da öyleydi),onlar daha iyi bilir, ben de yanıma temizleme pamuğu alıyorum,ilk zaman tercihim benim de aynı şekilde, geçenlerde de konuşmuştuk,su ve pamuk taşımaktansa hazır ıslak pamuk götürelim diye, yalnız unutmayalım durağan ve ıslak olan bir şey de hızla bakteri üremesi başlar(hazır olanlarda o yüzden koruyucu, metil paraben,probil paraben vs var, yasaklandığı için de artık sodyum kaynakları var)ıslak pamuğu ne kadar geç hazırlarsak o kadar iyi diye düşünüyorum.

Arkadaşlar hiç o açıdan düşünmemiştim teşekkür ederim atarım o pamukları çöpe yanıma pamuk getiririm taze taze yıkar sileriz o zaman allah nasip ederse... 26 Ağustos benim de ameliyat tarihim cuma günü gelecek allah nasip ederse korku stres ne ararsan var allah yardımcımız olsun dualarımız birbirimizde olsun :)

Kizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim

Ayyy:nazar: kolay rahat bir doğum olsun inşallah canım:KK200:
Sağlıklı şekilde kollarına gelsin bebeğin:KK46:

sinemnur sinemnur banu86 banu86 kızlar annem sezaryanla doğurmuş beni 2 sene öncede aynı yara üstünden rahmini aldılar canımın...bana hep der çok yalvardım doktora ama seninde benimde sağ çıkamıycağımızı sölemişlerdir ve bende ikna olmuştum der.bana hep normal doğum yapabilirsen yap sezeryan mecbur olmadıkca kolay yol diyip seçme demiştir,hakveriorumda...çevremde son zamanlarda doğum yapanların hepsi sezeryan hiç normal doğum yapan yok haliyle düşünüorum ama @bebekicin ark dediği gibide avrupada herkes normal doğum yapıo nerdeyse üstelik onlarında kırsalda yaşıyanları en az 3/4 tane çocuk doğuruolar:KK48:... ajenjo ajenjo bi açıdan hakveriorum bu işin doğası bu ama bu endişem kocamdan çok kendim için,eşimle 4 sene içinde çok şey atlattık sevgisinden kuşkum yok ama onu heranlamda mutlu etmeyi çok seviyorum bizim için çok özveride bulundu herzaman,şuan için iyi düşünüp hakkımızda hayırlıso neyse o olsun diorum hepimiz için... sinemnur sinemnur umarım akrabanın durumu düzelir en azından bu durumunda bi hallolur yanı vardır elbet tıbben çok üzüldüm okurken,erkekler nasıl kolay paylaşıyorlar kendilerinde bi sorun olmayınca kadın kim bilir nasıl hissediyordur Allah yardımcıları olsun....

Kızlar hepimizin yavaş yavaş günler yaklaşıyo.Ben de 37+2 bitiriyorum bugün çarşıya çıkıp son hazırlıkları da yaptım tek sorunum anne çantası! Bana gösterdikleri çantalar hiç hoşuma gitmiyo ben daha yumuşak pofuduk ve canli renkte çanta arıyorum tavsiyesi olan var mıı?

Güzel anneler deneyimli olanlarınız vardır aranızda süt sağarken göğsümde çok ağrı oluyor bunu hafifletmek için bişey yapılır mi

Güzel anneler deneyimli olanlarınız vardır aranızda süt sağarken göğsümde çok ağrı oluyor bunu hafifletmek için bişey yapılır mi
Daha yeni diye sutun az geliyordur ondan mi agriyor acaba?
Eger ssutun azsa havluyu utule goguslerine koy,mumkun oldukca banyo yap vucuduna serin su ile yikasanda goguslerini sicakla yikamaya calis
Sutun arttikca sagarken agridan cok rahatlama hissedeceksin
malesef emzirirkende hamilelikteki gibi agri kesici vs.kullanamiyoruz
birde sut arttirmak icin bulgur-sogan cok etkili(pilav kisir vs.seklinde tuketebilirsin)
Suyuda unutmuyoruz bu arada :)

İlk etap bugündü. Gerisi yarın. Çok yoruldum walla, ama gitmedim, daha bir 10 gün daha da gitmem inş doğuma:)
Insallah 10gun daha bekler minigin
Tasindiktan sonra burkac gun dinlenmeye vaktin olsun,dogumdan sonra duzen oturana kadar cok enerji gerekecek
cok yorma kendini dikkat et

Canım Allah yardımcın olsun, inşallah sağlıkla kucaklarsın Zeynep' ini. Habersiz bırakma bizi.

Senin su tatli kedini gorunce aklima haşat ettigi tul geliyor
Ne yaptin?esin gordumu?

Hahaha yakalandı :D
Daha geçen gün farketti baya söylendi.
Dedim yapacak birşey yok şimdilik dursun yenisini alırız. Zaten pahalı bir tül değildi:KK45:olmasa daha iyi olurdu ayrı mesele:işsiz:

Bugün korkunç bir enerji var kızlar bende:rolleyes:
Durduramıyorum kendimi.
Evin bütün yolluklarını yıkadım astım topladım
Bütün çamaşırları yıkadım
Üstüne yemek yaptım
Üstüne eksikler vardı dikiş makinesinin başına geçtim
Müşterinin fotoğraflarını ayıklayıp onları gönderdim
Hala tüketemedim enerjimi:KK73:
Doğuracakmıyım ne:KK70:

Bugün korkunç bir enerji var kızlar bende:rolleyes:
Durduramıyorum kendimi.
Evin bütün yolluklarını yıkadım astım topladım
Bütün çamaşırları yıkadım
Üstüne yemek yaptım
Üstüne eksikler vardı dikiş makinesinin başına geçtim
Müşterinin fotoğraflarını ayıklayıp onları gönderdim
Hala tüketemedim enerjimi:KK73:
Doğuracakmıyım ne:KK70:
Canım hayırlısı olsun tabi de dogum iyiliği derler ya hani :) hic sanki hamile değilmişsin gibi rahat hissedermişsin yorulmazmışsın falan sonra dogum olurmuş tabi seninde geldi gelecek artık bebiş :)

Hahaha yakalandı :KK70:
Daha geçen gün farketti baya söylendi.
Dedim yapacak birşey yok şimdilik dursun yenisini alırız. Zaten pahalı bir tül değildi:KK45:olmasa daha iyi olurdu ayrı mesele:işsiz:
:KK70::KK70::KK70:Eslerinde evde olan biseyi sonradan farketmesi komik oluyor gerci
gormemezlikten gelip konusmasalar hersey cok daha guzel olacak

Back