Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    306
Kizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
Allah yar ve yardımcın olsun. Dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyor olacağız.

merhaba kızlar benimde bir sorum olacak. Emzirme için lansinoh göğüs ucu kreminden aldım. Bunu ne zaman kullanmaya başlamalıyız bazılaı son ay kullanmaya başlıyomuş. sizler napıcaksınz?
canım genelde 1 ay önce kullanmaya başlanıyor.ben de aldım ama doktorum e vitamini sürmemi istedi.şu an e vitamini kapsülü sürüyorum ben.

Kegel egzersizleriyle kısa sürede toplanırmis. Benim sezeryan olacak malesef. Tüp bebek olduğu için normali önermedi. Çocuk doktoru da yanında olur dedi. Baya anlattı bizde hak verdik.

Kizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
Canım Allahım gönlüne göre olanı hakkınızda kolay ve hayırlı etsin inşallah,sağlıkla kavuşun bebeğinize, dualarımız seninle,sevgiler...

Dualarimiz seninle kuzumRabbim bir sancida kurtarsin.Yavruna saglikla kavusman dilegiyle.Iyi haberlerini bekliyoruz

Allah yardımcın olsun. İnş sağlıkla kolaylıkla kucagina alırsın

Oy vaktinde gelmiş. Güzel haberlerle dönersin inşallah. Sağlıkla al yavrunu kucagina. Allah gönlüne göre doğum şekli versin...

Canım eltimle normalde hiç konuşmayız böyle şeyleri,hoş arkadaşlarla da konuşmayız pek,burada her şeyi paylaşıyoruz,bu şehire yeni geldim,doktorum da eltimin gittiği doktor, periyodik olarak o da doktora gidiyor, bir defa geçmiş olsun dedim,ne olduğunu anlatmadı, saygı duyarım, çok özel durumlar sonuçta, kaynım eşime anlatmış canı çok sıkkın olduğunda, sık sık küsüyorlar eşiyle,konuşmuyorlar filan, eşim de sormuş problem ne diye, anneliğine bir şey demiyorum 10 numara,ev hanımlığına da bir şey demiyorum10 numara amakadınlığına 1 bile vermiyorum demiş, cinsel hayat diye bir şey kalmamış, 3,5yıl önce 2.doğumu yaptı eltim,şakalarını,birbirlerininkıskanma şekillerini filan da görseniz sürekli, aralarında aşırıbir tensel bağ var dersiniz, sonuçta evlilikte önemli, daha 38-40 yaşlarındalar, doktora gidiyor işte, yalnız görüşmek istemiş, birincisi normal,2.cisi sezaryen doğum olmuş, cinsellik için artık istekli değilim demiş sadece, muayenede de bir şey çıkmamış, şimdi rutin küs oluyorlar, bir şey de söylemiyorlar, eşim sorduğunda kaynım aynı mesele diyormuş,eşim de netten araştırdı kadında omega eksikliğinden depresyon oluyormuş, öyle bir şey mi diye ilaç filan da aldılar, en kötü örnekleri baz almak hiç doğru değil ama yakınımda olunca da görmezden gelemiyorum hiç, Allah hakkımızda hayırlısını versin canım.

Allah yardimcin olsun bir avazda kurtarsin inşallah saglikli guzel haberlerini bekliyoruz

canım eşime arkadaşı anlatmış,eşi normal doğum yaptı çok farklı eskisinden demiş,hiç hoş olmadığını söylemiş öyle bi boşluk diyomuş

ay canım benim kuzucun böyle gelmeyi seçti demek, hayırlısı olsun çok heyecanlandım, sağlıkla gelsin, annesini çok da yormasın bekletmesin inşallah. ne olursa olsun her şeyden önemlisi ikinizinde sağlığı, dualarımız seninle ,şimdi sıra sende demek, hadi bakalım, güzel haberlerini bekliyoruz

Allah acil ameliyat nasip etmesin, zor olur cidden. İnşallah hayırlı zamanda gelsin bebeğiniz
Tecrübeli anneler nst kağıdım sizce Nasıl sancılarım doktorum sancının oldugunu söyledi. 36+3 de çekildi bu nst. Çarşamba gunu 37 muayenesi yapacağız Dedi sanirim açıklığa bakacak
Ara ara 100e kadar çıkmış cidden sancıların. Yani baya kasılıyor demek ki karnın. Benim hiç o kadar yüksek olmadı, 39a giricem yarın. Gerçi kızımın doğumund 3dakikada bir sancı geliyordu hastaneye gittiğimde ama nst de hiç gözükmemişti. Bazen gözükmez demişti ebe
Allah kolaylık versin kardeşim. Dualarımız seninle

canım eşime arkadaşı anlatmış,eşi normal doğum yaptı çok farklı eskisinden demiş,hiç hoş olmadığını söylemiş öyle bi boşluk diyomuş
Doğum çok yeniyse olabilir belki. Lohusalık süresi, sonrasında da hazır hissetme vs. derken biraz daha zaman geçiyor ve eskisi gibi oluyor
Yoksa her doğumda çatı muayenesi falan yapılmazdı. Nasılsa önceden doğum yapmışız, belli bir açıklığın olması lazımdı değil mi. Son günlerde bile benim hiç açıklığım olmuyor oysa ki

doğamız o kadar güzel o kadar akıllı ki her şeyde olduğu gibi vücudumuzun ve çoğalma şeklimizin doğasında bile mucizeler gerçekleşiyor, hepimiz bunun ne kadar kutsal olduğunu içimizde hissediyoruzdur zaten şu aşamada. o yüzden kendimize, doğamıza, varoluşumuza güvendiğimizde normal doğumun ardından yaşanacak bir sıkıntının olamayacağı kanısındayım ben. toplumumuza bakarsak zaten bir çok kadın cinselliği eşine hizmet olarak görüyor ve en büyük yanlışı yapıyor bile. bir de bu bakış açısıyla normal yani doğal olan tek doğum şeklini de eşleri düşünerek endişeyle karşılamamız bekleniyor. bunu söyleyenlere, böyle düşünenlere ve içimizdeki endişelere karşı çıkalım ve özümüze dönelim kızlar.. normal doğum yapan ve yapacak arkadaşlar sizi kıskanıyorum şimdiden, oysa ki benim doğum şeklim daha belli olmadı ama riskli biraz diye endişeleniyorum. tabi ki sağlık için sezaryene karşı değilim, ama o kutlu anı yaşamayı çok ama çok istiyorum. hepimizin kuzucukları sağlıkla gelsin öenmli olan bu..

evet haklısın,ben yaşamadım bilmiyorum.erkek yorumu işte biraz paniklemiş

Merhaba bayanlar. Bugün biz de günümüzü aldık. Allah nasip ederse 31 ağustosta geliyor oglusumuz kilomuz 3200 olmuş. Bugün tüm işlerimiz yetismedi geç gittiğimiz için, yarın da anestezi için gidiyoruz. Sağlıkla, hayirlisiyla gelsin evlatlarimiz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…