Kizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
Allah yar ve yardımcın olsun. Dualarımız seninle. Güzel haberlerini bekliyor olacağız.Kizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
canım genelde 1 ay önce kullanmaya başlanıyor.ben de aldım ama doktorum e vitamini sürmemi istedi.şu an e vitamini kapsülü sürüyorum ben.merhaba kızlar benimde bir sorum olacak. Emzirme için lansinoh göğüs ucu kreminden aldım. Bunu ne zaman kullanmaya başlamalıyız bazılaı son ay kullanmaya başlıyomuş. sizler napıcaksınz?
@bebekicin çok haklısın ama Ya eskisi gibi olmazsa korkusu sardı,yoksa elbette doğal olan en güzeli vücudumuz baştan aşağıya yenilencek neyse zaten yarın sezeryan yada normal olup olmayacağı belli olcak benim için bekleyip görcez
Canım Allahım gönlüne göre olanı hakkınızda kolay ve hayırlı etsin inşallah,sağlıkla kavuşun bebeğinize, dualarımız seninle,sevgiler...Kizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
Dualarimiz seninle kuzumKizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
Allah yardımcın olsun. İnş sağlıkla kolaylıkla kucagina alırsınKizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
Kizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
Canım eltimle normalde hiç konuşmayız böyle şeyleri,hoş arkadaşlarla da konuşmayız pek,burada her şeyi paylaşıyoruz,bu şehire yeni geldim,doktorum da eltimin gittiği doktor, periyodik olarak o da doktora gidiyor, bir defa geçmiş olsun dedim,ne olduğunu anlatmadı, saygı duyarım, çok özel durumlar sonuçta, kaynım eşime anlatmış canı çok sıkkın olduğunda, sık sık küsüyorlar eşiyle,konuşmuyorlar filan, eşim de sormuş problem ne diye, anneliğine bir şey demiyorum 10 numara,ev hanımlığına da bir şey demiyorum10 numara amakadınlığına 1 bile vermiyorum demiş, cinsel hayat diye bir şey kalmamış, 3,5yıl önce 2.doğumu yaptı eltim,şakalarını,birbirlerininkıskanma şekillerini filan da görseniz sürekli, aralarında aşırıbir tensel bağ var dersiniz, sonuçta evlilikte önemli, daha 38-40 yaşlarındalar, doktora gidiyor işte, yalnız görüşmek istemiş, birincisi normal,2.cisi sezaryen doğum olmuş, cinsellik için artık istekli değilim demiş sadece, muayenede de bir şey çıkmamış, şimdi rutin küs oluyorlar, bir şey de söylemiyorlar, eşim sorduğunda kaynım aynı mesele diyormuş,eşim de netten araştırdı kadında omega eksikliğinden depresyon oluyormuş, öyle bir şey mi diye ilaç filan da aldılar, en kötü örnekleri baz almak hiç doğru değil ama yakınımda olunca da görmezden gelemiyorum hiç, Allah hakkımızda hayırlısını versin canım.Arkadaşlar daha önce normal doğum yapmış olan arkadaşlara sorum var,şu bir kaç güne kadar normal doğum istyordum sonra kafamda deli sorular(serdar ortaç çalıo kafamda) belirdi bi çok yerde okudum normal doğumdan sonra ister istemez vajinada genişleme oluyormuş? Bunun cidden hissedilir boyutta olup olmadığını mrk ediyorum sonucta doğumda sonrada hayat devam edicek
Rabbim kolaylaştirsin canim benimKizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
canım eşime arkadaşı anlatmış,eşi normal doğum yaptı çok farklı eskisinden demiş,hiç hoş olmadığını söylemiş öyle bi boşluk diyomuşArkadaşlar daha önce normal doğum yapmış olan arkadaşlara sorum var,şu bir kaç güne kadar normal doğum istyordum sonra kafamda deli sorular(serdar ortaç çalıo kafamda) belirdi bi çok yerde okudum normal doğumdan sonra ister istemez vajinada genişleme oluyormuş? Bunun cidden hissedilir boyutta olup olmadığını mrk ediyorum sonucta doğumda sonrada hayat devam edicek
ay canım benim kuzucun böyle gelmeyi seçti demek, hayırlısı olsun çok heyecanlandım, sağlıkla gelsin, annesini çok da yormasın bekletmesin inşallah. ne olursa olsun her şeyden önemlisi ikinizinde sağlığı, dualarımız seninle ,şimdi sıra sende demek, hadi bakalım, güzel haberlerini bekliyoruzKizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
Allah acil ameliyat nasip etmesin, zor olur cidden. İnşallah hayırlı zamanda gelsin bebeğinizİyi olur tabi. Tüp bebek bizim bebiş. Transfer günüm belli. Birazda ondan endişeliyim. Çıkınca çocuk doktoru da görsün dedi. Astım var bende ihtiyaç halinde göğüs uzmanına ihtiyaç olabilir. Bayrama denk gelmezse hiç sorun olmayacaktı. Beklesin istediği zaman gelsin derdim. 39+5de gelirdi.
Bayramda doktor olmaz diye korkuyorum. Bir ara suyum azalmıştı. Sonra düzeldi çok şükür. Yalancı sancılar da arttı endişeleniyorum.
Ara ara 100e kadar çıkmış cidden sancıların. Yani baya kasılıyor demek ki karnın. Benim hiç o kadar yüksek olmadı, 39a giricem yarın. Gerçi kızımın doğumund 3dakikada bir sancı geliyordu hastaneye gittiğimde ama nst de hiç gözükmemişti. Bazen gözükmez demişti ebeTecrübeli anneler nst kağıdım sizce Nasıl sancılarım doktorum sancının oldugunu söyledi. 36+3 de çekildi bu nst. Çarşamba gunu 37 muayenesi yapacağız Dedi sanirim açıklığa bakacak
Allah kolaylık versin kardeşim. Dualarımız seninleKizlar bebegin suyu daha da azalmis ve sizintiyla birlikte kanama var. Hastaneye yatis yapiyorum. Suni sanciyla normal dogum denenecek olmazsa sezeryana gecilecek. Lutfen dua edin normal olabilsin. Kuzuma saglikla kavusayim
Doğum çok yeniyse olabilir belki. Lohusalık süresi, sonrasında da hazır hissetme vs. derken biraz daha zaman geçiyor ve eskisi gibi oluyorcanım eşime arkadaşı anlatmış,eşi normal doğum yaptı çok farklı eskisinden demiş,hiç hoş olmadığını söylemiş öyle bi boşluk diyomuş
evet haklısın,ben yaşamadım bilmiyorum.erkek yorumu işte biraz paniklemişDoğum çok yeniyse olabilir belki. Lohusalık süresi, sonrasında da hazır hissetme vs. derken biraz daha zaman geçiyor ve eskisi gibi oluyor
Yoksa her doğumda çatı muayenesi falan yapılmazdı. Nasılsa önceden doğum yapmışız, belli bir açıklığın olması lazımdı değil mi. Son günlerde bile benim hiç açıklığım olmuyor oysa ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?