Merhaba hamiş anneler. Ben 2015 Ekim annesiyim. Kızım 16 Ekim de 41 hafta bitiminde dünyaya geldi. Sabaha karşı çok fazla dönmeye hareket etmeye başladı bekledim. Sonra kahverengiye çalan bir akıntı geldi ve sabah ezanında hastane yolunu tuttuk. Normal doğum dendi, 5 saat bekleme sonucu bebek doğum kanalına girmedi ve açılma olmadı diye sezaryen ile doğum yaptım. Hepinizin çok ilginç doğum hikayeleri olacak. Çok heyecanlı ve güzel günler. İlk 3 ay düşük tehlikem vardı. İstirahat ettim, ayaklarımın altında hep yastık vardı, progesteron iğne vuruldum, ilaçlar kullandım. Eğer sizlerden de düşük tehlikesi yaşıyan olursa muhakkak istirahat etsin ve kendini yormasın. Beslenmenize dikkat edin kızlar. Fazla kilo almayın vermesi gerçekten zor oluyor. 10 kg ya kadar sorun yok. Sezaryen ile doğum yapmama rağmen ilk 10 kg 1-1,5 ay içinde kendiliğinden gitti. Bebekkıyafeti alırken 52 numara kıyafetleri az alın çünkü çok çabuk 56 ve 62 ye geçiyorlar. 3. ay itibariyle 9 aylık bebek kıyafeti bile giyiyorlar. Çok kıyafet almayın sakın. Bebek bezi içinde aynı şeyi söyleyebilirim. Sakın stok yapmayın. Bir anda 2 numaradn 3 numaraya geçiliyor bezler elinizde kalmasın. Ben kızım için pampers kullanıyordum fakat memnun kalmadım can bebeye geçtim. Çok memnunum, tavsiye ederim. Evin içine muahakkak puset alın. Kucakta taşımaya alıştırırsanız kollarınız kopar. Pusetin içinde ev içinde taşırsanız hem bebek hem siz rahat edersiniz. Bu yazdıklarım için çok erken ama aklıma gelmişken yazmak istedim. Sizin forumu takibe alıyorum an itibariyle. Sormak istediğiniz bir şeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Zaman çok çabuk geçti. Ben ne zaman doğuracağım derken şimdi küçücük bir meleği büyütmeye çalışıyorum. Sağlıkla kalın güzel anneler. Kendinize ve karnınızdaki bebeye iyi bakın.