2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
@erik86 @Nursultani ruziyye ruziyye kızlar bilgilerinizi aldım birazdan bilgisayarın başına geçip ekliycem sizi :) sibelkkocak sibelkkocak hoşgeldin canım hayırlı olsun :)
hosbulduk canim Allah razi olsun :) ben daha doktora gitmedim ama persembr nasipse randevum.gittigimde 5+3 olucam sat a gore.keseyi gorurum de ufacikta olsa icinde bebis gorur muyum acaba :)

hosbulduk canim Allah razi olsun :) ben daha doktora gitmedim ama persembr nasipse randevum.gittigimde 5+3 olucam sat a gore.keseyi gorurum de ufacikta olsa icinde bebis gorur muyum acaba :)
Tatlım görmen için çok erken :) keseyi görürsün 5+3 te bi ihtimal yolk saci görebilirsiniz o da düşük bi ihtimal :) cunku bebis daha çok küçük annesi :)

MarV-el MarV-el 23 yaşında ilk çocuğunun doğumunu 11ekimde bekleyen ve istanbulda yaşayan anne adayıyım bende :KK15:

Ko irosss irosss ben geç gittim bilmiyorum karindan bakildiginsa zaten 20000 civarindaydi benimki ondan dolayı bilmiyorum.

Kizlar benim sat 5 ocakti... haftaya carsamba falan doktora gidicem galiba o zaman 6+1 falan olucam.. kese gorurmuyum sizce? Kalp duyarmiyim? Karindan gorunmezse vajinal gorunur mu ?
Dusundukce heycanlaniyorum siz yazdikca darisi basima diyorum Allah nasip eder insallah...

Canım benimde sat 5 ocaktı 4,5 haftalıkken gittim kese göründü önümüzdeki hafta kalp atışı için gideceğim inşAllah duyarızz bebişlerimizide görürüz:KK68:

eleysu eleysu aa pardon goremem sen 7.hafta olucaksin ben muhtemelen bidahaki haftaya gorebilirim

Aramızda 1 hafta kadar var sanırım canım istersen bi sonraki haftayı bekle emin olursun ultrasona çok girmek iyi değil diyorlar çünkü. Günler, saatler geçmek bilmiyor tabi nasıl bekleyeceksek :))

kizlar keseyle ilgiri bir yorum vardi aradim aradim bulamadim. kesenin seklinden kizmi erkekmi anlasiliyormus diye bir yazi vardi sanirim. bilenler bana bi tekrarlarmi :) bi zahmet
Nub teorisi var benim bildiğim. Oldukca da tutarli sonuclar veriyor

Bende listenin en yaşlısıyım canım

B bugza nerdesin canım dört gözle seni bekliyorum :KK70:
asmin44 asmin44 burdayim okuyorum yazilanlari. Ne guzel gelişmeler olmuş seviniyorum. Henüz adet olmadim. Bekliyorum bakalim. Pazartesi evde test yapayim diyorum. Pozitif cikarsa Sali kan veririm.

Sanırım en son ben doğurucak gibiyim listeye bakınca :) ben 13 ekimde bebeğimi doğurmuştum 15 ekimde doğum günüm o günde gömmüşlerdi inşallah bu ekim ayı benim için güzel olur Rabbim acısını unutturur inşallah
Dur canim senden gec olanlar da olacaktir. Hamile kalabildiysem 22 Ekim BDT ama henüz birsey yok.

Aramızda 1 hafta kadar var sanırım canım istersen bi sonraki haftayı bekle emin olursun ultrasona çok girmek iyi değil diyorlar çünkü. Günler, saatler geçmek bilmiyor tabi nasıl bekleyeceksek :))
aynen zaman gecmiyo sanki :) aile hekimliginden ebemiz haftaya git bos gebelik filan oluyo ultrasonda bakilsin dedi ama bende o yuzden haftaya gitcem bakalim bebek nokta kadarda olsa gorulse o bile yeter.ilk randevular boyle oluyo.ondan sonra bi ay bi ay derken vakit geciyorr ama

Merhaba hamiş anneler. Ben 2015 Ekim annesiyim. Kızım 16 Ekim de 41 hafta bitiminde dünyaya geldi. Sabaha karşı çok fazla dönmeye hareket etmeye başladı bekledim. Sonra kahverengiye çalan bir akıntı geldi ve sabah ezanında hastane yolunu tuttuk. Normal doğum dendi, 5 saat bekleme sonucu bebek doğum kanalına girmedi ve açılma olmadı diye sezaryen ile doğum yaptım. Hepinizin çok ilginç doğum hikayeleri olacak. Çok heyecanlı ve güzel günler. İlk 3 ay düşük tehlikem vardı. İstirahat ettim, ayaklarımın altında hep yastık vardı, progesteron iğne vuruldum, ilaçlar kullandım. Eğer sizlerden de düşük tehlikesi yaşıyan olursa muhakkak istirahat etsin ve kendini yormasın. Beslenmenize dikkat edin kızlar. Fazla kilo almayın vermesi gerçekten zor oluyor. 10 kg ya kadar sorun yok. Sezaryen ile doğum yapmama rağmen ilk 10 kg 1-1,5 ay içinde kendiliğinden gitti. Bebekkıyafeti alırken 52 numara kıyafetleri az alın çünkü çok çabuk 56 ve 62 ye geçiyorlar. 3. ay itibariyle 9 aylık bebek kıyafeti bile giyiyorlar. Çok kıyafet almayın sakın. Bebek bezi içinde aynı şeyi söyleyebilirim. Sakın stok yapmayın. Bir anda 2 numaradn 3 numaraya geçiliyor bezler elinizde kalmasın. Ben kızım için pampers kullanıyordum fakat memnun kalmadım can bebeye geçtim. Çok memnunum, tavsiye ederim. Evin içine muahakkak puset alın. Kucakta taşımaya alıştırırsanız kollarınız kopar. Pusetin içinde ev içinde taşırsanız hem bebek hem siz rahat edersiniz. Bu yazdıklarım için çok erken ama aklıma gelmişken yazmak istedim. Sizin forumu takibe alıyorum an itibariyle. Sormak istediğiniz bir şeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Zaman çok çabuk geçti. Ben ne zaman doğuracağım derken şimdi küçücük bir meleği büyütmeye çalışıyorum. Sağlıkla kalın güzel anneler. Kendinize ve karnınızdaki bebeye iyi bakın.

Merhaba hamiş anneler. Ben 2015 Ekim annesiyim. Kızım 16 Ekim de 41 hafta bitiminde dünyaya geldi. Sabaha karşı çok fazla dönmeye hareket etmeye başladı bekledim. Sonra kahverengiye çalan bir akıntı geldi ve sabah ezanında hastane yolunu tuttuk. Normal doğum dendi, 5 saat bekleme sonucu bebek doğum kanalına girmedi ve açılma olmadı diye sezaryen ile doğum yaptım. Hepinizin çok ilginç doğum hikayeleri olacak. Çok heyecanlı ve güzel günler. İlk 3 ay düşük tehlikem vardı. İstirahat ettim, ayaklarımın altında hep yastık vardı, progesteron iğne vuruldum, ilaçlar kullandım. Eğer sizlerden de düşük tehlikesi yaşıyan olursa muhakkak istirahat etsin ve kendini yormasın. Beslenmenize dikkat edin kızlar. Fazla kilo almayın vermesi gerçekten zor oluyor. 10 kg ya kadar sorun yok. Sezaryen ile doğum yapmama rağmen ilk 10 kg 1-1,5 ay içinde kendiliğinden gitti. Bebekkıyafeti alırken 52 numara kıyafetleri az alın çünkü çok çabuk 56 ve 62 ye geçiyorlar. 3. ay itibariyle 9 aylık bebek kıyafeti bile giyiyorlar. Çok kıyafet almayın sakın. Bebek bezi içinde aynı şeyi söyleyebilirim. Sakın stok yapmayın. Bir anda 2 numaradn 3 numaraya geçiliyor bezler elinizde kalmasın. Ben kızım için pampers kullanıyordum fakat memnun kalmadım can bebeye geçtim. Çok memnunum, tavsiye ederim. Evin içine muahakkak puset alın. Kucakta taşımaya alıştırırsanız kollarınız kopar. Pusetin içinde ev içinde taşırsanız hem bebek hem siz rahat edersiniz. Bu yazdıklarım için çok erken ama aklıma gelmişken yazmak istedim. Sizin forumu takibe alıyorum an itibariyle. Sormak istediğiniz bir şeyler olursa elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Zaman çok çabuk geçti. Ben ne zaman doğuracağım derken şimdi küçücük bir meleği büyütmeye çalışıyorum. Sağlıkla kalın güzel anneler. Kendinize ve karnınızdaki bebeye iyi bakın.
Ay cok tesekkur ederim cok guzel bilgiler vermişsin benim sorum olucak seninde ilk haftalarda belin ağriyormuydu benim belim ve bacaklarim cok ağriyor cok korkuyorum kimyasal gebelik olur diye ?

gozde_87 gozde_87 canim evet keseye bakib tahmin ediyorlar benim kk da arkadasim topikdeki tum.kizlara tahmin yapiyor coğununçu doğru çikiyor

Çok saol canım bilgılendırdıgın için
Banada o tozdan verdı icicem bu gece ıns pekı senın değer kaçtı benım 96 larda ağrı sancı hiç birseyım yok ıdrar testi yaptırmasaydım anlamazdım bile
canım 19 falan dı hatırladığım kadarıyla cok gecmeden acilde falan tekrar bir baktır kaça düşmüş . ben cok rahatsızdım ama benimki baska birseymi acaba?

Ay cok tesekkur ederim cok guzel bilgiler vermişsin benim sorum olucak seninde ilk haftalarda belin ağriyormuydu benim belim ve bacaklarim cok ağriyor cok korkuyorum kimyasal gebelik olur diye ?

Benim de ağrıyor çok fena... Oğlumda da ağrıyordu.. Bi sorun olmaz inşallah..

MarV-el MarV-el Bebeğin ve kesenin günü biraz ilerideymiş. Doktor buna göre hesaplıyalım dedi. Tarihi 4.10.2016 olarak günceller misin?
benimde biraz geride kalbini duyunca netleştirecek dr beklenen doğum tarihini

Canım bilgiler için teşekkürler o kadar iyi geldiki tüm bunları yaşamış sınra sağlıkla bebeğini kucağuna almış birini okumak şu an bende progestan ve ckexane iğne kulkanıyorum düşğk tehlikesi nedeniyle

X