- 6 Nisan 2015
- 3.079
- 4.560
- 35
Canim şimdi yazıyorum isimlerinizi bir iki saatte ekliyecegim inşallah :)32, ilk çocuk, 10 ekim, adana, öğretmen beni de ekler misin canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim şimdi yazıyorum isimlerinizi bir iki saatte ekliyecegim inşallah :)32, ilk çocuk, 10 ekim, adana, öğretmen beni de ekler misin canım :)
canım kan testi yaptırdım 319.2 çıktıı 4 haftalıkmış :) pazartesi artık muayeneye gidicem inşallah rabbim isteyen herkes3 nasip eder
Çok sevindim canım benim.. Daha önce kese görmüş müydün? İlk defa mı gittin?Günaydın arkadaşlar kalp atışlarını duydum bebeklerimin. .. evet ikiz :) rabbime sonsuz şükürler olsun
Canım çooooook sevindim. Bostan yere üzdün kendini. Bundan sonra kafaya birşey takip melekleri üzmek yok.Selam kızlar. Doktordan geliyorum. İnanılmaz derecede mutluyum.
Dün gecemi kendimi boş gebelik fikrine alıştırarak, ağlayarak geçirdim. Kendimi Ne kadar teskin etmeye çalışsam da gittiğim doktorun ne kadar övüldüğü, güvenildiği aklıma geldikçe onun yanlış yada eksik görme ihtimaline kendimi inandıramadım. Neyseki bu gün gittiğim doktor dünkü doktorun tüm dediklerini çürüttü. Bana bomboş olduğu söylenen kesede, yolk kesesi de, bebek de, kalp atışı da var. Herşey vajinal ultrasonda gün gibi ortaya çıktı. Bebeğim küçücük kalbiyle benimle
Tatlım hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah. Çok sevindim. İnşallah ben de çarşamba günü bu sevinci yaşarım.KIZLAR DOKTORDAN GELDİM BEBEĞİMİ GÖRDÜM FASULYE KADAR :) KALP ATISINI GÖRDÜM AMA DİNLETMEDİ DOKTORUM KÜÇÜK OLDUGU İÇİN DALGALAR ZARAR VERMESİN DİYE :)) AMA İNANIN ÇOOKK MUTLUYUM ŞUAN
Canım ben de 6+1 de gittim. Kese muhakkak görünür de kalp atışı üstten görünmedi bende. Belki vajinal bakar öyle görür belki de üstten direk görür. İnşallah görünür de rahatlarsın canım. Ben hala tedirginim. İnşallah her şey güzel olur.Kizlar benim sat 5 ocakti... haftaya carsamba falan doktora gidicem galiba o zaman 6+1 falan olucam.. kese gorurmuyum sizce? Kalp duyarmiyim? Karindan gorunmezse vajinal gorunur mu ?
Dusundukce heycanlaniyorum siz yazdikca darisi basima diyorum Allah nasip eder insallah...
Amin canim insallah.. cok heyecanliyim geceleri uyku tutmuyor hem mutluluk hem merak hem stres.. haftaya insallah her sey guzel olur daha kimseye soylemedm cunku Allahim nasip etsin de...Canım ben de 6+1 de gittim. Kese muhakkak görünür de kalp atışı üstten görünmedi bende. Belki vajinal bakar öyle görür belki de üstten direk görür. İnşallah görünür de rahatlarsın canım. Ben hala tedirginim. İnşallah her şey güzel olur.
Çok Teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Sizlerden de hayırlısıyla güzel haberler bekliyoruz. İnşallah sayfamızda hep mutlu, güzel haberler yankılanırAy maşallah maşallah ne güzel bir gün geçmiş. Pit pit lar duyulmuş, bebisler görülmüş.. çok mutlu oldum okuyunca. Darısı da bana ve tüm pit pit duymayan annelere olsun inşallah..
Çok sevindim canım benim.. Daha önce kese görmüş müydün? İlk defa mı gittin?
Canım çooooook sevindim. Bostan yere üzdün kendini. Bundan sonra kafaya birşey takip melekleri üzmek yok.
Tatlım hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah. Çok sevindim. İnşallah ben de çarşamba günü bu sevinci yaşarım.
Merhaba arkadaslar bende ekim annesi olucam allahin izniyle benide araniza alirmisiniz ?
Hos buldum canim tesekkur ederim insallah saq salim aliriz kucamğimiza miniklerimizi bu arada benim ikinci çocuğum bir oğlum var 2 bucuk yasindagözünüz aydın, hoşgeldin :)
hoş geldin canım :) tebrik ederim :)Merhaba arkadaslar bende ekim annesi olucam allahin izniyle benide araniza alirmisiniz ?
tama saol bi ara bakarim :) merak etdim dogrusu.Kk de ultrason kese durumuna göre cinsiyet tahmini sayfasi var ben inceledim varsa vaktin bakabiliiin
Hos buldum canim tesekkur ederim benide listeye eklermisin ?hoş geldin canım :) tebrik ederim :)
Tatlım şimdiki yasin mi 19:) bide çalışma durumun :)19 yasinda anne olmusum 1 çocuğum var ikincini bekliyorum Azeriyim bakude yasiyorum baska bilgi lazim olursa sora bilirsin