2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ay maşallah maşallah ne güzel bir gün geçmiş. Pit pit lar duyulmuş, bebisler görülmüş.. çok mutlu oldum okuyunca. Darısı da bana ve tüm pit pit duymayan annelere olsun inşallah.. :KK68:
Günaydın arkadaşlar kalp atışlarını duydum bebeklerimin. .. evet ikiz :) rabbime sonsuz şükürler olsun
Çok sevindim canım benim.. Daha önce kese görmüş müydün? İlk defa mı gittin?

Selam kızlar. Doktordan geliyorum. İnanılmaz derecede mutluyum.
Dün gecemi kendimi boş gebelik fikrine alıştırarak, ağlayarak geçirdim. Kendimi Ne kadar teskin etmeye çalışsam da gittiğim doktorun ne kadar övüldüğü, güvenildiği aklıma geldikçe onun yanlış yada eksik görme ihtimaline kendimi inandıramadım. Neyseki bu gün gittiğim doktor dünkü doktorun tüm dediklerini çürüttü. Bana bomboş olduğu söylenen kesede, yolk kesesi de, bebek de, kalp atışı da var. Herşey vajinal ultrasonda gün gibi ortaya çıktı. Bebeğim küçücük kalbiyle benimle:emir_bebek:
Canım çooooook sevindim. Bostan yere üzdün kendini. Bundan sonra kafaya birşey takip melekleri üzmek yok. :KK66:
KIZLAR DOKTORDAN GELDİM BEBEĞİMİ GÖRDÜM FASULYE KADAR :) KALP ATISINI GÖRDÜM AMA DİNLETMEDİ DOKTORUM KÜÇÜK OLDUGU İÇİN DALGALAR ZARAR VERMESİN DİYE :)) AMA İNANIN ÇOOKK MUTLUYUM ŞUAN
Tatlım hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah. Çok sevindim. İnşallah ben de çarşamba günü bu sevinci yaşarım. :KK51:

Çalışmıyorum, yaş 31, İstanbul da yaşıyorum,beklenen doğum tarihi 05.10.2016, ilk çocuk. beni de eklerseniz sevinirim.

Kizlar benim sat 5 ocakti... haftaya carsamba falan doktora gidicem galiba o zaman 6+1 falan olucam.. kese gorurmuyum sizce? Kalp duyarmiyim? Karindan gorunmezse vajinal gorunur mu ?
Dusundukce heycanlaniyorum siz yazdikca darisi basima diyorum Allah nasip eder insallah...

Kizlar benim sat 5 ocakti... haftaya carsamba falan doktora gidicem galiba o zaman 6+1 falan olucam.. kese gorurmuyum sizce? Kalp duyarmiyim? Karindan gorunmezse vajinal gorunur mu ?
Dusundukce heycanlaniyorum siz yazdikca darisi basima diyorum Allah nasip eder insallah...
Canım ben de 6+1 de gittim. Kese muhakkak görünür de kalp atışı üstten görünmedi bende. Belki vajinal bakar öyle görür belki de üstten direk görür. İnşallah görünür de rahatlarsın canım. Ben hala tedirginim. İnşallah her şey güzel olur.

Canım ben de 6+1 de gittim. Kese muhakkak görünür de kalp atışı üstten görünmedi bende. Belki vajinal bakar öyle görür belki de üstten direk görür. İnşallah görünür de rahatlarsın canım. Ben hala tedirginim. İnşallah her şey güzel olur.
Amin canim insallah.. cok heyecanliyim geceleri uyku tutmuyor hem mutluluk hem merak hem stres.. haftaya insallah her sey guzel olur daha kimseye soylemedm cunku Allahim nasip etsin de...

Ay maşallah maşallah ne güzel bir gün geçmiş. Pit pit lar duyulmuş, bebisler görülmüş.. çok mutlu oldum okuyunca. Darısı da bana ve tüm pit pit duymayan annelere olsun inşallah.. :KK68:
Çok sevindim canım benim.. Daha önce kese görmüş müydün? İlk defa mı gittin?

Canım çooooook sevindim. Bostan yere üzdün kendini. Bundan sonra kafaya birşey takip melekleri üzmek yok. :KK66:

Tatlım hayırlı olsun. Sağlıkla gelsin inşallah. Çok sevindim. İnşallah ben de çarşamba günü bu sevinci yaşarım. :KK51:
Çok Teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. Sizlerden de hayırlısıyla güzel haberler bekliyoruz. İnşallah sayfamızda hep mutlu, güzel haberler yankılanır:KK68:

X