2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar gunaydin
Dun ıdrar tahlılı yaptırdım ıdrarda mıkrop çıktı 0_50 arasında olması gerekırken benım 94.50 doktor ilaç verdi ama gıttığım doktordan hiç memnun kalmadım kendi doktorumdan randevumda 3 martta acaba kullansam mı ılacı yoksa kendi doktorumamı gitmeyı bekleyeyım benım gıbı ıdrarda mıkrop çıkan var mı acaba bebeğe bisey olacak dıye korkuyorum daha 5 haftalık
Bu konuda kımsenın bilgisi yok sanırım

çok şükür cnm benımde içmi rahatladı allah sağlıklısı ile kucağımıza almayıda nasip eder ınsallah
hiç korkma canım. Bak ben o kadar üzüldüm de ne oldu, bırak yolk kesesini bebeğin kalbi bile atmaya başlamış. Bir doktorla kalmamak lazım, en ufak şüphede başka bir doktora başvurmalıyız. Senin bebeğin de muhtemelen benimki gibi saklambaç oynuyordur:))
cok sevindim cnm senin adina kalp atisini da duydun demek. Doktorlar bazen insani cok korkutuyor
hem de ne korkutmak:KK43: kalbi duymadım ama pıtpıtları gördüm. Daha yeni başlamış atmaya. Haftaya duyarız dedi:) çok teşekkür ederim
Çok sevindim canım benim :) kızlar bu durumlarda direkt bi önceki topiğe bakın orda kızlar benzerlerini yaşadılar :) rabbim hepimizin bebişlerini korusun sagsalim kucağımıza alalım inşallah :)
amin canım amin. Haklısın hiç aklıma gelmedi. Bundan sonra oraya da bakalım. Özellikle ayın 10una kadar gözükenlerin eylül annesi olma ihtimali de yüksek sonuçta:)

Ben doktora gitmeden listeye yazdırmak istemedim kendimi insanın içinde korku oluyor mideme kramplar giriyor sonra iyi düşünüp Mutlu oluyorum , 9 ay sonunda inşallah akıl ruh sağlığı yerinde kalır hepimizin inşallah böyle giderse paranoyaklık başlar

C
kızlar listeye eklenmek isteyenler beni etiketleyip bilgilerini versinler bugün artık son halini alsın listemiz :) sonradan gelenleri tek tek eklerim artık :)
Can'ım benim bilgiler eksik.yaş 31 işletmeciyim Diyarbakır da yaşıyorum

Selam kızlar. Doktordan geliyorum. İnanılmaz derecede mutluyum.
Dün gecemi kendimi boş gebelik fikrine alıştırarak, ağlayarak geçirdim. Kendimi Ne kadar teskin etmeye çalışsam da gittiğim doktorun ne kadar övüldüğü, güvenildiği aklıma geldikçe onun yanlış yada eksik görme ihtimaline kendimi inandıramadım. Neyseki bu gün gittiğim doktor dünkü doktorun tüm dediklerini çürüttü. Bana bomboş olduğu söylenen kesede, yolk kesesi de, bebek de, kalp atışı da var. Herşey vajinal ultrasonda gün gibi ortaya çıktı. Bebeğim küçücük kalbiyle benimle:emir_bebek:

Selam kızlar. Doktordan geliyorum. İnanılmaz derecede mutluyum.
Dün gecemi kendimi boş gebelik fikrine alıştırarak, ağlayarak geçirdim. Kendimi Ne kadar teskin etmeye çalışsam da gittiğim doktorun ne kadar övüldüğü, güvenildiği aklıma geldikçe onun yanlış yada eksik görme ihtimaline kendimi inandıramadım. Neyseki bu gün gittiğim doktor dünkü doktorun tüm dediklerini çürüttü. Bana bomboş olduğu söylenen kesede, yolk kesesi de, bebek de, kalp atışı da var. Herşey vajinal ultrasonda gün gibi ortaya çıktı. Bebeğim küçücük kalbiyle benimle:emir_bebek:
Canım ben sana dedim boşuna endişe etme diye çok sevindim tatlım minik kalbide duydun yani yaşasın

Canım ben sana dedim boşuna endişe etme diye çok sevindim tatlım minik kalbide duydun yani yaşasın
Çok teşeklür ederim canım:) evet demiştin birçok arkadaş da dedi ama ben en kötü senaryoyu düşünürüm hep. Hiç de sevmiyorum bu huyumu. Pozitif, sabırlı insanlara hayranım:) kalp atışlarını duymadık canım sadece gördük. Çok yavaş daha dedi doktor. Yeni başlamış atmaya. Yetti de arttı bize:)) darısı sana ve tüm arkadaşlara inşallah:)

Çok teşeklür ederim canım:) evet demiştin birçok arkadaş da dedi ama ben en kötü senaryoyu düşünürüm hep. Hiç de sevmiyorum bu huyumu. Pozitif, sabırlı insanlara hayranım:) kalp atışlarını duymadık canım sadece gördük. Çok yavaş daha dedi doktor. Yeni başlamış atmaya. Yetti de arttı bize:)) darısı sana ve tüm arkadaşlara inşallah:)
Amin canım :) atmaya başlamış ya duyulur sonraki gidişinde çok şükür için rahatlamış stres yapma sakın aklına bu gün gelsin boşuna üzme ufaklığı
Laf aramızda sana diyorumda bende çok stresliyim ilk hamileliğimde 4 ayrı doktora gitmiştim seçene kadar bebeğimi kaybettim ne yazıkki şimdide iki dru takip ediyorum ya biri birşeyi kaçırırsa diye :confused::confused::confused::confused:

Amin canım :) atmaya başlamış ya duyulur sonraki gidişinde çok şükür için rahatlamış stres yapma sakın aklına bu gün gelsin boşuna üzme ufaklığı
Laf aramızda sana diyorumda bende çok stresliyim ilk hamileliğimde 4 ayrı doktora gitmiştim seçene kadar bebeğimi kaybettim ne yazıkki şimdide iki dru takip ediyorum ya biri birşeyi kaçırırsa diye :confused::confused::confused::confused:
İyi yapıyosun canım. Kesinlikle ben de öyle yapıcam. Doktor da olsa onlar da insan. Al işte içi dolu turşucuk olan keseyi bomboş olarak görebiliyorlar:)) özrllikle olumsuz bir durumda mutlaka başka bir doktora danışmak lazım. Bugün gittiğim doktoru çok beğendim ama ücreti biraz fazla geldi. İlk hamileliği öğrendiğim doktor beye devam edicem, buna da arada uğrarım:))

KIZLAR DOKTORDAN GELDİM BEBEĞİMİ GÖRDÜM FASULYE KADAR :) KALP ATISINI GÖRDÜM AMA DİNLETMEDİ DOKTORUM KÜÇÜK OLDUGU İÇİN DALGALAR ZARAR VERMESİN DİYE :)) AMA İNANIN ÇOOKK MUTLUYUM ŞUAN
aaa canım hadi hayırlı olsun gözün aydın darısı bizlere
Aynen canım sda erıtılen biseymis arkadasım aldı simdi ilacı kayınvaldem hemsire oda kullan dedı içim rahatladı
tatlım gecen hafta bende yaşadım bu durumu hatta burayada yazmıstım benimde idrar enfeksiyonum cıkmıştı yanma sızlama hat safhadaydı yürüyemez duruma gelince doktora gittim ve zararsız olduğunu söylediği monarol adlı toz yazdı gece içiyorsun suya katıp sabah idrar yapıyorsun. sonra tekrar gittim yine geçmemişti bu defa kapsül ilaç yazdı günde 3 kere kullandım birkaç gün içinde geçti çok şükür ama idrarda gectimi bilmiyorum benim hissettiğim rahatsızlık gecti ilacı bıraktım sende kullan rahatlıkla enfeksiyon daha kötü çünkü canım geçmiş olsun
hayırlı olsun kuzum bak korkulacak birşey yokmuş çok şükür hadi darısı bize artık:)

aaa canım hadi hayırlı olsun gözün aydın darısı bizlere

tatlım gecen hafta bende yaşadım bu durumu hatta burayada yazmıstım benimde idrar enfeksiyonum cıkmıştı yanma sızlama hat safhadaydı yürüyemez duruma gelince doktora gittim ve zararsız olduğunu söylediği monarol adlı toz yazdı gece içiyorsun suya katıp sabah idrar yapıyorsun. sonra tekrar gittim yine geçmemişti bu defa kapsül ilaç yazdı günde 3 kere kullandım birkaç gün içinde geçti çok şükür ama idrarda gectimi bilmiyorum benim hissettiğim rahatsızlık gecti ilacı bıraktım sende kullan rahatlıkla enfeksiyon daha kötü çünkü canım geçmiş olsun
hayırlı olsun kuzum bak korkulacak birşey yokmuş çok şükür hadi darısı bize artık:)

amin canım inşallah Allah isteyen herklese yaşatsın inşallahh

X