- 4 Şubat 2015
- 570
- 629
- 41
İnsaallah canim :) kazasiz belasiz saglikli yavrumu kucama versinlerde heycanlaniyim hiicc bisi olmaz:) en güzeli cnm şimdiden panik niye olasın ki :) yarın da çantanı bi gözden geçirirsin dualarını edersin salı sabahı çok güzel olur inşallah miniğini kucağınıza alırsınız. O an zaten heyecanlanacaksın şimdiden strese gerek yok
İyi erken saatmiş o gece nasılsa uyunmaz bari öğleden sonra yı falan beklemicen, bana çarşamba dedi ama saat söylemedi yarın soracağım inşallahSali gunu sabah 8 bucuktaama bende saltanat sakinligi var anlamadim niye
Canım sen de mi :):):) ayyy bebişler çoğalıyor. Rabbim rasgetirsin cnm sağlıkla kavuşun inşallah.İyi erken saatmiş o gece nasılsa uyunmaz bari öğleden sonra yı falan beklemicen, bana çarşamba dedi ama saat söylemedi yarın soracağım inşallah
Sabah olmasi daha iyi bencede, kanimi fln aldirdi gecen gittigimde, doguma hazir bulunsun beklemeden ameliyata aliriz fln dedi. Spinal istiorum ama bakicaz, Rabbim seninde benimde hepimizin hakkimizda hayirlisi neyse onu yasatsin. Bişi kalmadi, yatcaz kalkcaz yatcaz kalkcaz bi bakmisiz butun hayatimiz degismisİyi erken saatmiş o gece nasılsa uyunmaz bari öğleden sonra yı falan beklemicen, bana çarşamba dedi ama saat söylemedi yarın soracağım inşallah
Emzirme hikayelerini bende cok merak ediodum, kimse bahsetmedi pek ama ben cok korkuyorum yara olur emmez sut gelmez fln diye. Yazicam İnsaallah burdan vakit buldukca :)Canım sen de mi :):):) ayyy bebişler çoğalıyor. Rabbim rasgetirsin cnm sağlıkla kavuşun inşallah.
Bizlere de anlatın merak ediyorum ben normal doğum hikayelerini de sezeryan hikayelerini de emzirme hikayelerini de :)
Sali gunu sabah 8 bucuktaama bende saltanat sakinligi var anlamadim niye
Canım genelde oluyormuş yara. Meme emilmeye alışkın değil, bebek emmeye alışkın değil.. Normalmiş.. Ama zamanla geçiyormuş.. Hayırlısı halkımızdaEmzirme hikayelerini bende cok merak ediodum, kimse bahsetmedi pek ama ben cok korkuyorum yara olur emmez sut gelmez fln diye. Yazicam İnsaallah burdan vakit buldukca :)
Kızlar ya benim göbeğim isilik gibi olu. Kırmızı kırmızı ve kaşınıyo. 1 haftadır var aslında ama ben çatlak kremi, çatlak yağı falan sürüyorım diye oluyo diye düşünmüştüm. Bazen çok kaşınıyo bazen sönüyo. Anlamadım. Doktoruma da söylemedim üşendim
Canım karnımız büyüdükçe deri geriliyor bir de strese giriyoruz ya o yüzden oluyor maşallah her yerimiz değişti :) sen sakın kafanı takma geçici bir şey o. Zaten şurda doğuma ne kaldıKızlar ya benim göbeğim isilik gibi olu. Kırmızı kırmızı ve kaşınıyo. 1 haftadır var aslında ama ben çatlak kremi, çatlak yağı falan sürüyorım diye oluyo diye düşünmüştüm. Bazen çok kaşınıyo bazen sönüyo. Anlamadım. Doktoruma da söylemedim üşendim
Bel ağrısı, karın sertliği normal de tansiyona dikkat et canım çok önemliKızlar ben yine uyuyamıyorum
Çok cins şekilde yatağa yatınca belim ağrıyo karnım ağrıyo
Karnımda sertleşme var nst de çıkan ağrı öyle belli oluyo ya ondan baya taş gibi oluyo karnım bugün habire yarın kontrol var galiba yatıracaklar beni
Doktora her gittiğimde heyecan yapıyorum tansiyonumda çıkıyo sinir oluyorum buna
Aminn çok sağol canım:). Allah herkesin yavrusunu bağışlasın.Gecmis olsun canim, Allah hayirli omurler versin yavruna:))
Oooo hadi gozun aydin canim sonunda :)) cok sevindim Vallahi, Rabbim Şafi ismiyle şifa versin bian evvel. Kurtuldun ne mutlu sanaKızlar ben doğum yaptım iyiyiz çok şükür ayrıntıları anlatırım ağrılar geçince inşallah herkesten Allah razı olsun darısı bekleyenlere olsun
Aynen cnm çok haklısn yorgunluktan bittim artık dikişlerimde ayakta durmltn herhalde ilk günkü gibi acıyorAllah kolaylık versin canım, anlamıyorum bu milletin ne acelesi var sanki bebek hemen büyüyor, bi bırakın anası iyileşsin, yorgunluğunu atsın, tempoya alışssın dimi, yoookk olmaz, inşallah benim etrafımda yoktur anlayışsız insan
Canim ben de iki sabah kulak, boğaz kaşıntısı ses değişikliği ile uyanmıştım ikisinde de bal yedim bol bol, çok şükür geçti inşallah
Canim gözün aydın...merakla bekliyoruz doğum hikayesini...Kızlar ben doğum yaptım iyiyiz çok şükür ayrıntıları anlatırım ağrılar geçince inşallah herkesten Allah razı olsun darısı bekleyenlere olsun
Kızlar ben doğum yaptım iyiyiz çok şükür ayrıntıları anlatırım ağrılar geçince inşallah herkesten Allah razı olsun darısı bekleyenlere olsun
Canım bende de oluyor. Kasimamaya çalış çünkü son anlar catlamaya daha müsait vücut benim bikac tane göbek deliği çevresinde var.Kızlar ya benim göbeğim isilik gibi olu. Kırmızı kırmızı ve kaşınıyo. 1 haftadır var aslında ama ben çatlak kremi, çatlak yağı falan sürüyorım diye oluyo diye düşünmüştüm. Bazen çok kaşınıyo bazen sönüyo. Anlamadım. Doktoruma da söylemedim üşendim
Ayy ne güzel gittin doğurdun geldin heralde canım maşallah, bebeğin donmusmuydu? Yoksa sezeryanami aldılar. Merakla hikayeni bekliyoruz.Kızlar ben doğum yaptım iyiyiz çok şükür ayrıntıları anlatırım ağrılar geçince inşallah herkesten Allah razı olsun darısı bekleyenlere olsun