- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 36
Canım sen yarın sezeryan mı olucaksn? Ne zaman belli oldu ben kaçırdım mı ay hatrlayamadım.. Hafızam yerlerde sürünüyo bu aralar zaten..Ben daha idrak etmis degilim, sanki bi gun sonra ben dogurmicam, bi garibim. Heralde ameliyathaneye gidene kadar dank etmicek bana :) hala bittigine inanamiyorum canim
Ayy canim hadi inşallah hayırlısıyla bi avazda kurtulmak nasip olur. Ben de simdi geldim eve 6 km yürüdüm:) işe yarar inş.Ben sancilaniyorum biraz kızlar tüm gün neredeyse yürüdüm ondan mi acaba yoksa bu gece doguracakmiyim
Amin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza on dakika da bir geldi sanki şimdi azaldı bakalım gece artarsa hastaneye giderim . @sihirlilambacini canım düzenli değil sanki 5 dk da bir değilCnm sen artik dogurabilirsin yani her agriya odaklanman lazim bence doldu gun yani allah kucagina aldirsin
Inşallah canım ya bebeğim tersti umarım dönmüştür yoksa boşa sancı cekecemAyy canim hadi inşallah hayırlısıyla bi avazda kurtulmak nasip olur. Ben de simdi geldim eve 6 km yürüdüm:) işe yarar inş.
Bazi dr. dogum esnasında döndürüyorlar diye duymuştum canm ama artık hic bi dr. Ugraşmıyor ya da riske girmek istemiyorlarInşallah canım ya bebeğim tersti umarım dönmüştür yoksa boşa sancı cekecem
Doktorlar riske atmiyormus evet ama doğum süreci başlayınca donebilirmis bebekler doktorum öyle dedi ağrı ile dönebilir diye söylediBazi dr. dogum esnasında döndürüyorlar diye duymuştum canm ama artık hic bi dr. Ugraşmıyor ya da riske girmek istemiyorlar
Canim ben de öyleyim üstelik annem de bitek beni büyüttü başka kardeşim yok aradan seneler geçti, bakalım napcazAy kızlar ya ben bebeğimim doğduğu anı düşündükçe çok değişik oluyorum. Nasıl emzireceğim? Nasıl altını değiştireceğim? Ya ağlarsa sürekli naparım? Ay çok heyecanlı kalbim dayanamayck galibaa
Canım nasıl bi sancı? Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkındaAmin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza on dakika da bir geldi sanki şimdi azaldı bakalım gece artarsa hastaneye giderim . @sihirlilambacini canım düzenli değil sanki 5 dk da bir değil
benim annem tecrübeli kuzenimin ikizlerine bakmıştı daha geçen sene. Anneme çok güveniyorm ama sonuçta o anneanne ben anne olacağımmmm resmen anne olacğım bildiğin anneCanim ben de öyleyim üstelik annem de bitek beni büyüttü başka kardeşim yok aradan seneler geçti, bakalım napcazhayırlısı ile alalım kucağımıza da gerisi gelir elbette Rabbim güç ve sabır verir
Sali gunu sabah 8 bucuktaCanım sen yarın sezeryan mı olucaksn? Ne zaman belli oldu ben kaçırdım mı ay hatrlayamadım.. Hafızam yerlerde sürünüyo bu aralar zaten..
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah cnm, herşey çok güzel olur yarın inşallah :)
Sali gunu sabah 8 bucuktaama bende saltanat sakinligi var anlamadim niye
Hayirli haberler ver canm insallah bende bugun cok rahatsizim kasiklarim cok agriyo ama dogum agrisi degil yani baski seklindeAmin canım inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza on dakika da bir geldi sanki şimdi azaldı bakalım gece artarsa hastaneye giderim . @sihirlilambacini canım düzenli değil sanki 5 dk da bir değil
Baharatlı yemek ya da aşırı tatlı bir şey yemediysen dışarı çıkmaya çalışıyor olabilir canım :)))Kızlae bebeğim bu akşam aşırı hareketli bir problem var mıdır sizce
Baharatlı yemek ya da aşırı tatlı bir şey yemediysen dışarı çıkmaya çalışıyor olabilir canım :)))
:) en güzeli cnm şimdiden panik niye olasın ki :) yarın da çantanı bi gözden geçirirsin dualarını edersin salı sabahı çok güzel olur inşallah miniğini kucağınıza alırsınız. O an zaten heyecanlanacaksın şimdiden strese gerek yokSali gunu sabah 8 bucuktaama bende saltanat sakinligi var anlamadim niye
Benimkide oyle, hatta az önce bunlarin yeri daralmadimi bu ne hareket dedim, korkuyorum suyumu patlaticak diye ama tuhaf bi sekilde cok cok hareketliKızlae bebeğim bu akşam aşırı hareketli bir problem var mıdır sizce