Evet canım sanaydi etiketlemeyi unutmuşum hiç canını sıkma ne olacağını bilemeyiz belki de 3 hafta önce alınması gerekiyor bebeğinBu cevap banaydı sanırımetrafımdakilere bakıp kıyas yapıyorum da şimdi gerçekten alakası yok bence de inşallah
Kizlar merhabadogum yapan anneler yada bu konuda tecrubeli olan bilgili olan guzel anneler bisey sorucam. Yenidogan bebegi hergun mu yikiosunuz yoksa haftada 3 gunmu? Kaynanam tutturdu hergun yikicam cocugu diye, bende bisey bilmedigimden he he dedim gecistirdim ama sanki kisin haftada 3 gun yeterliydi diye hatirliorum. Bilen varsa bana soyleyebilirmi
Kızlar ya, hastane çantasını hazırladık kapadık ama sürekli aklım orda bişiy unuttum mu bişiy eksik olursa nolcak falan diye..
Kendi diş fırçam bilmemnem için ayrı çanta yapcam zaten ama diğer bavul olana inşallah eksik koymamşmdr..
Kizlar acaip belim agriyo napmaliyim
Merhaba kızlar o kadar gezmeme rağmen temizliğe rağmen gelmiyor bu kız. Bi ara çok ağrım vardı vazgeçti benim kız galiba beklemekten yoruldum ya
bende ayni durumdayım bel agrim var sadece oglumdan dolayi surekli ayaktayım yemek ev isi hic birakmadim ama kızım yerini sevdi galiba sesi cikmiyo
Kesinlikle doktora sor, ya da acile git sorma şansın yoksa, ihmale gelmez ki bilemiyoruzKizlar göbeğim kıpkırmızı kabarcik kabarcik oldu sulu gbi üstü kasintidan ölücem boyleolan var mi hiç
Kızlar bir sabah daha beraberiz
Merak ettiğim şu erkek bebekler mi kaldı hep bana herkes gününü doldurur diyo gecikir diyo ay ben sabırsız ama ha geldi gelecek derdindeyim
İşte bel ağrısı bende de feci sırt üstü yatınca geçiyor birazKizlar acaip belim agriyo napmaliyim
Bizim kızlar doğmaya üşeniyorlar maşallahBenimki de kız.hala yok ortalikta:))
Suni sancı denemeyecek misinizDaha bi haftan var cnm bnm en ufak belirtim bile yok bu gidişle sezeryan olucam:s
Aynen küçük hanımların gelesi yok biz annelere sabirsizlaniyoruz yani.bende ayni durumdayım bel agrim var sadece oglumdan dolayi surekli ayaktayım yemek ev isi hic birakmadim ama kızım yerini sevdi galiba sesi cikmiyo
Ben daha idrak etmis degilim, sanki bi gun sonra ben dogurmicam, bi garibim. Heralde ameliyathaneye gidene kadar dank etmicek bana :) hala bittigine inanamiyorum canimbayan diyet ben cok gerginim vakit yaklastikca.herkese sarmaya basladim yaa.sende durumlar nasil.ayni bedende son 2 gecemiz kaldi.bi tarafim gelsin istio artik agrilarin artti diger tarafim hep icimde dursun
Aynen canım ben de öyleyim ama o gün nasıl olurum bilemiyorumBen daha idrak etmis degilim, sanki bi gun sonra ben dogurmicam, bi garibim. Heralde ameliyathaneye gidene kadar dank etmicek bana :) hala bittigine inanamiyorum canim
Canim hamilelik bu hiç belli olmuyor mesela ben daha hiç kilo almadığım zamanlarda o kadar zor adım atıyordum ki demiştim yandım ama şimdi elhamdülillah iyiyim sadece yorulunca ağrım oluyor o da biraz dinlenince geçiyorMerhaba hanımlar nasılsınız? Halimize sukredelim her gecen gun agırlasıyoruz. Ben hala yuruyemiyorum esimle annem suruye suruye yurutuyolar. Artık dogsa da gecse diyorum bu agrılar. Ote yandan nasıl dogurcam diyorum bu halde. Normal dogum olursa sanki kalça eklemlerim cıkacakmış gibi korkuyorum. Yarın kontrolüm var bakalım ne olacak.
Oyle cok da kilo almadım 10 kilodayım. 3 gun once pazar arabasını alıp tek basıma pazara gittim nazar fln mı degdi ki.
Benimki erkek canım ama alakası yok galibaKızlar bir sabah daha beraberiz
Merak ettiğim şu erkek bebekler mi kaldı hep bana herkes gününü doldurur diyo gecikir diyo ay ben sabırsız ama ha geldi gelecek derdindeyim
Cnm sen artik dogurabilirsin yani her agriya odaklanman lazim bence doldu gun yani allah kucagina aldirsinBen sancilaniyorum biraz kızlar tüm gün neredeyse yürüdüm ondan mi acaba yoksa bu gece doguracakmiyim
Sancılar düzenli mi canimBen sancilaniyorum biraz kızlar tüm gün neredeyse yürüdüm ondan mi acaba yoksa bu gece doguracakmiyim