2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ayyy canım hiçde öyle değil iki arkadasim var birisi iki çocuğunu normal dogurdu ama hep hastaliklarla ugrasiyor digeride hastalik dediğin soguk alginligi ile uğraşıyor sadece çocuğu gayet de sağlıklı dr bana yarın bu çocuğu alıyoruz dedigimxe kaynvalidem eşime sancisi gelmeden götürme boşver doktoru dedi dediğini yapsaydik Allah korusun bebeğimi kaybedebilirdim şimdi onun yanına gidiyorum görüş saatimiz yaklaştı o yüzden milleti dinleme yaa sanki herkes kadın doğum uzmanı doktorun vardır bir bildiği

Ayy cnm bn de hala doguramadm aşağı da inmedi agri sızı da yok

S sltncp canım nasılsın bebis nasıl oldu ya.ne zaman çıkiyor hastaneden son durum nedir ??
Sorduğun için saol canım çok şükür iyiye gidiyoruz ama ne zaman çıkacagi belli değil henüz şimdi hastanede görüş saatinj bekliyorum eşime diyorum ince kapalı görüşdu şimdi açık görüş bir tahliye olamadi çocuk

Bu cevap banaydı sanırım etrafımdakilere bakıp kıyas yapıyorum da şimdi gerçekten alakası yok bence de inşallah

Kizlar merhaba dogum yapan anneler yada bu konuda tecrubeli olan bilgili olan guzel anneler bisey sorucam. Yenidogan bebegi hergun mu yikiosunuz yoksa haftada 3 gunmu? Kaynanam tutturdu hergun yikicam cocugu diye, bende bisey bilmedigimden he he dedim gecistirdim ama sanki kisin haftada 3 gun yeterliydi diye hatirliorum. Bilen varsa bana soyleyebilirmi

Kızlar bir sabah daha beraberiz
Merak ettiğim şu erkek bebekler mi kaldı hep bana herkes gününü doldurur diyo gecikir diyo ay ben sabırsız ama ha geldi gelecek derdindeyim

Canım benim minnoş kız :)

Kızlar bir sabah daha beraberiz
Merak ettiğim şu erkek bebekler mi kaldı hep bana herkes gününü doldurur diyo gecikir diyo ay ben sabırsız ama ha geldi gelecek derdindeyim
Cnm yok bence öyle erkek kız muhabbeti ya:) baksana emel, karakedicik , elifece doğurdular bile hepsinin erkekti :)
Benim ki de kız ama daha vaktimiz var,
Beklemedeyiz bakalım :)

Kızlar ya, hastane çantasını hazırladık kapadık ama sürekli aklım orda bişiy unuttum mu bişiy eksik olursa nolcak falan diye..
Kendi diş fırçam bilmemnem için ayrı çanta yapcam zaten ama diğer bavul olana inşallah eksik koymamşmdr..

Bana da öyle geliyor ama yine de en önemlileri hazırladığıma eminim diye rahatım, diğer lazım olacaklar da alınır hoş, önemli olan sağlıklı olalım da

Cnm yok bence öyle erkek kız muhabbeti ya:) baksana emel, karakedicik , elifece doğurdular bile hepsinin erkekti :)
Benim ki de kız ama daha vaktimiz var,
Beklemedeyiz bakalım :)
Tamamen nasip ve artık aceleciyiz bizde kavuşmak istiyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…