Plasentada suyunda bir sorun olmadıkça bekler canım niye beklemesin sezeryan bile olsa son dakika olur canım bebis gelişir hazır olur :)Peki doktor ne diyor yani 40 dan sonra planı ne acaba 42 ye kadar beklemez heralde değil mi
Ayy cnm bn de hala doguramadm aşağı da inmedi agri sızı da yokGünaydın bizimki pek niyetli değil doğmaya günde 3 saat yürüyorum ev işlerini aynen yapıyorum çocuk hareket etmese orda olduğunu unutucam artık ağrılara bulantılara alıştım sanırım bir daha düzelmeyecek gibi hissediyorum vücudum alıştım galiba
Sorduğun için saol canım çok şükür iyiye gidiyoruz ama ne zaman çıkacagi belli değil henüz şimdi hastanede görüş saatinj bekliyorum eşime diyorum ince kapalı görüşdu şimdi açık görüş bir tahliye olamadi çocuk
Bu cevap banaydı sanırımAyyy canım hiçde öyle değil iki arkadasim var birisi iki çocuğunu normal dogurdu ama hep hastaliklarla ugrasiyor digeride hastalik dediğin soguk alginligi ile uğraşıyor sadece çocuğu gayet de sağlıklı dr bana yarın bu çocuğu alıyoruz dedigimxe kaynvalidem eşime sancisi gelmeden götürme boşver doktoru dedi dediğini yapsaydik Allah korusun bebeğimi kaybedebilirdim şimdi onun yanına gidiyorum görüş saatimiz yaklaştı o yüzden milleti dinleme yaa sanki herkes kadın doğum uzmanı doktorun vardır bir bildiği
Kızlar bir sabah daha beraberiz
Merak ettiğim şu erkek bebekler mi kaldı hep bana herkes gününü doldurur diyo gecikir diyo ay ben sabırsız ama ha geldi gelecek derdindeyim
Kızlar bir sabah daha beraberiz
Merak ettiğim şu erkek bebekler mi kaldı hep bana herkes gününü doldurur diyo gecikir diyo ay ben sabırsız ama ha geldi gelecek derdindeyim
Cnm yok bence öyle erkek kız muhabbeti ya:) baksana emel, karakedicik , elifece doğurdular bile hepsinin erkekti :)Kızlar bir sabah daha beraberiz
Bana da öyle geliyor ama yine de en önemlileri hazırladığıma eminim diye rahatım, diğer lazım olacaklar da alınır hoş, önemli olan sağlıklı olalım daKızlar ya, hastane çantasını hazırladık kapadık ama sürekli aklım orda bişiy unuttum mu bişiy eksik olursa nolcak falan diye..
Kendi diş fırçam bilmemnem için ayrı çanta yapcam zaten ama diğer bavul olana inşallah eksik koymamşmdr..
bende ayni durumdayım bel agrim var sadece oglumdan dolayi surekli ayaktayım yemek ev isi hic birakmadim ama kızım yerini sevdi galiba sesi cikmiyoMerhaba kızlar o kadar gezmeme rağmen temizliğe rağmen gelmiyor bu kız. Bi ara çok ağrım vardı vazgeçti benim kız galiba beklemekten yoruldum ya
Daha bi haftan var cnm bnm en ufak belirtim bile yok bu gidişle sezeryan olucam:sMerhaba kızlar o kadar gezmeme rağmen temizliğe rağmen gelmiyor bu kız. Bi ara çok ağrım vardı vazgeçti benim kız galiba beklemekten yoruldum ya
Tamamen nasip ve artık aceleciyiz bizde kavuşmak istiyoruz :)Cnm yok bence öyle erkek kız muhabbeti ya:) baksana emel, karakedicik , elifece doğurdular bile hepsinin erkekti :)
Benim ki de kız ama daha vaktimiz var,
Beklemedeyiz bakalım :)
Oh maşallah :)Canım benim minnoş kız :)
Rabbim hayırlısıyla hepimize kavuşmak nasip etsin :)Benimki de kız.hala yok ortalikta:))