- 28 Nisan 2011
- 1.830
- 687
Kızlar ya eşimden çok fena grip kaptım neler içmek gerekiyordu geçmesi için.zaten uyuyamiyordum bide üstüne bu çıktı. ..nasıl geçer ilaç içmeden
Aynen ya aynı durumdayız sürekli suyum geldi mi nisan geldi mi modundayim ama Yoook bizim veledlerin keyfi yerinde bari doguncada bu kadar rahat sakin olsalar
Canım bana doktor gündüz yarım saat akşam yarım saat minimum dedi, yorulduğunda zorlama dinlen dedi. Kendini çok yorma, ben de bugün yürüdüm bacaklarıma belime vuruyo yorulduktan sonra adım atmak imkansız hala geliyo.. Anlıyorum seni.. İstersen 45 dkya indir
Bugün de doğurmadık ha
Ooooo kızlar ne bu acele sıranızı bekleyin lütfen :) daha ben bile bekliyorum 40+1 olduk tık yokCidden bugünde doğurmadım modundayım bende bakalım pazartesi kontrolüm var ne dicek doktorcum :)
Doğum yapan arkadaşlara hayırlı olsun darısı başımıza inşallah :)
Gecmis olsun canim, Allah hayirli omurler versin yavruna:))Kızlar herkese merhaba ben de doğum yaptım çok şükür iyiyiZ. Buraya yazmıştım suyum geldi gidiyorum diye:) Güzel dualariniz için çok teşekkür ederim. Sancilarim birden bastırdı herşey güzel gidiyordu suni sanci bile vermediler kendi sancimi çekiyordum doğumumu çok yakin hissediyordum fakat doktor bebeğin başının biraz ödem yaptığını kanala girmeye çalıştığını ama giremediğini söyledi. Sezeryana alalim riske atmayalim yoksa zor bir doğum olur dedi spinal sezeryan ile ikinci prensesimi aldım kucagima çok şükür. Ağrılarım var ama dayanilmayacak gibi değil ağrı kesici biraz rahatlatıyor. Hepinizi öpüyorum tüm hamislere hayırlı kolay doğumlar diliyorum ☺
Ya doktor bana da günde 2 saat yürü dedi ama cook yoruluyorum ve bacaklarim çok ağrıyor yuruyemiyorum anca bir saat eşimde yurmumezsen Sezeryan olursun diye korkutuyor beni napcam yaaaa.zaten Veledın gelesi yok
Allah kolaylık versin canım, anlamıyorum bu milletin ne acelesi var sanki bebek hemen büyüyor, bi bırakın anası iyileşsin, yorgunluğunu atsın, tempoya alışssın dimi, yoookk olmaz, inşallah benim etrafımda yoktur anlayışsız insanKızlar sancılarmzdan misafirdn bebek bakımndan değil foruma girmek tlfnu elime dahi alamıyormsizler nasılsnz doğuranlar varmı aranızda? İnşallah hepiniz sağlıklısnzdır bebişlerinizide hayırlısıyla alırsnz kucağınıza
Canim ben de iki sabah kulak, boğaz kaşıntısı ses değişikliği ile uyanmıştım ikisinde de bal yedim bol bol, çok şükür geçti inşallahKızlar ya eşimden çok fena grip kaptım neler içmek gerekiyordu geçmesi için.zaten uyuyamiyordum bide üstüne bu çıktı. ..nasıl geçer ilaç içmeden
Aynen kimseden ses yok bekliyoruz zamanımızıGunaydin kizlar dogurmayi bekleyen azınlık olarak kaldık buralarda herkes bebisiyle ilgileniyor o yuzden pek seste yok
Kendi sütünü sürmeyi duymuştum ben emzirmeden önce ve sonraGünaydın kızlar bugün 3 günlük olduk çok şükür alışma sürecinde pek yazamıyorum.. Şuan gögüs ucu tahriş sıkıntım var. Kızım çok hırçın emiyor göğüs ucumu damağında sıkıştırarak emiyor o yüzden hep yarıklar oluştu meme ucu kremi kullanıyorum ama daha etkili ne yapabilirim hemen iyileşsin çünkü arada mecbur mama veriyorum aç kalmasın diye
bence doktorunun kararlarınla uymalısın. 25 haftalık doğan sağlıklı bebekler var. O eski sezaryan hurafelerine de inanma lütfen şimdi teknikler ilerledi.Kızlar yaa 40 artıları gören arkadaşları görünce üzülüyorum oğlum için, ya normal şartlarda o da o kadar bekleyecekse ve biz onu 37+2 de alıyorsak, 3 hafta öncesi onu karnımdan almak büyük haksızlık olacak, bide üstüne Allah korusun bi sağlık sorunu çıkarsa nasıl üzülürüm belli değildoğduktan sonra o zamanı nasıl telafi edebilirim ki, hep sezaryen bebekleri için güçsüz olur falan diyorlar ya sinir bozmaktn başka bir işe yaramıyor, ben de sezeryan bebeğiyim elhamdülillah turp gibiyim niye böyle vicdan yaptırıyorlar ben bu kadar bunları düşünürken geçen de gördüğüm bi kadını da unutamıyorum günde 10 tane sigara içiyormuş üstelik daha önce bebeği durup dururken ölmüş karnında
Aynen canim ya, agrilarimdan fenalik geldi. Gece saga sola donmek iskence resmen, yurumek iskenceKeşke bende doğursam ağrılardan ölücem artık bütün kemiklerim ağrıyor çok zormuş son zamanları başka çocuk yapmıcam ben allah buna hayırlı uzun ömür nasip etsin
Eşim de öyle diyo sen bi kez doğuruyorsun doktor her gün doğurtuyor diyebence doktorunun kararlarınla uymalısın. 25 haftalık doğan sağlıklı bebekler var. O eski sezaryan hurafelerine de inanma lütfen şimdi teknikler ilerledi.
doktoruna güveniyorsan sorun yok ben çok güvendiğim için ne derse okeyleyeceğim :)Eşim de öyle diyo sen bi kez doğuruyorsun doktor her gün doğurtuyor diye
Peki doktor ne diyor yani 40 dan sonra planı ne acaba 42 ye kadar beklemez heralde değil miOoooo kızlar ne bu acele sıranızı bekleyin lütfen :) daha ben bile bekliyorum 40+1 olduk tık yok